Naprapatlandslaget - Nydalen Opiniões 44

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Sandakerveien 138, 0484 Oslo, NO

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig god opplevelse! Kom inn en uke etter et hekseskudd i romjula som hadde gått litt over av seg selv. Han fant ut at bekkenet mitt var skjevt og fikk retta opp i det. Trolig vil dette gjøre rehab... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

anders i nydalen har behandlet meg flere ganger for forskjellige plager. Og lykkes! Behagelig som person, og profesjonelt dyktig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Behandleren ga seg god til å finne ut hva problemet bestod i - kanskje 45 min samtale først. Så hadde han en ide og plan - gikk rett på og ga to øvelser som jeg skulle gjennomføre morgen og kveld... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Endireita

Escrito pela empresa

Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Alle våre klinikker er i kontinuerlig, faglig samarbeid – slik tilbyr vi våre kunder den beste behandling(en) som er tilgjengelig. Helt siden etableringen i 2002 har vi målrettet søkt og tilegnet oss dyktige terapeuter, og på denne måten satt sammen et optimalt behandlingstilbud for våre kunder. Våre terapeuter er høyskoleutdannede Naprapater fra ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med videreutdanning innen manuell medisin.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Anders i Nydalen.

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Naprapatlandslaget - Nydalen

Tusen takk for fin omtale.

Veldig god opplevelse!

Veldig god opplevelse!
Kom inn en uke etter et hekseskudd i romjula som hadde gått litt over av seg selv. Han fant ut at bekkenet mitt var skjevt og fikk retta opp i det. Trolig vil dette gjøre rehabilitering av et kne lettere.

20 de janeiro de 2026

Takk for din omtale!

Hyggelig sted

Hyggelig sted, rolig atmosfære
Lett å få time.
Jeg får god informasjon/gode råd om det jeg lurer på.
God behandling av nakke og skuldre.
Flink og hyggelig naprapat.

4 de dezembro de 2025

Tusen takk for fin omtale

Classificada 5 em 5 estrelas

Behandleren ga seg god til å finne ut…

OK det virka!!

5 de setembro de 2025

Takk for din omtale!

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig at jeg måtte bruke 2000 kroner…

Elendig at jeg måtte bruke 2000 kroner for at jeg skulle få beskjed om å ta bilde av kneet. Så 2000 kroner bortkasta for ingenting

29 de agosto de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Nydalen

Vi forstår frustrasjonen din og beklager at du føler besøket var bortkastet. Det er uheldig at konsultasjonen primært resulterte i en henvisning.

En klinisk undersøkelse er ofte en nødvendig del av prosessen for å vurdere om bildediagnostikk er hensiktsmessig, men vi skulle ha kommunisert dette bedre.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og håper du vil ta direkte kontakt med oss, slik at vi kan se nærmere på saken, info@naprapatlandslaget.no

Riktig kompetanse

Blir møtt med åpne spørsmål, analytisk tilnærming og god behandling.

8 de maio de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Nydalen

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse.

Veldig fornøyd

Dyktig, behagelig og hyggelig behandler.

22 de janeiro de 2025

Resposta da Naprapatlandslaget - Nydalen

Tusen takk for hyggelig omtale

Veldig fornøyd med behandler

Veldig fornøyd med behandler, Anders Rønhovde. Føler at behandlingen er helhetlig, bestående av massasje, tøying og nåler - det fikser problemet på en bedre måte enn ren fysioterapi, akupunktur el kiropraktikk for min del. Mvh Steffen

20 de setembro de 2024

Resposta da Naprapatlandslaget - Nydalen

Tusen takk for fin omtale!

anbefaler Anders på Nydalen

Jeg har alltid fått god hjelp hos Anders i nydalen (oslo). Han er dyktig og hyggelig, så jeg vil anbefale han på det varmeste!

16 de dezembro de 2023

Tusen takk for fin omtale

Meget fornøyd

Meget fornøyd. Kommer definitivt til å komme tilbake.

12 de março de 2023

Resposta da Naprapatlandslaget - Nydalen

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais