Utrolig flink naprapat. Her blir man hørt og tatt på alvor. Kom inn første gang med skikkelig vondt i ryggen, kunne ikke gå oppreist med store smerter. Etter noen behandlinger så ar jeg helt god. Nes... Ver mais
A empresa respondeu
Enkelt å bestille time. Behandler er alltid på tilbudssiden og er dyktig i forhold til mitt ryggproblem. Gir meg øvelser og krever gjennomføring på en tydelig og god måte.
A empresa respondeu
Jeg hadde akutt «låst rygg», kom meg ikke opp på benken uten hjelp, hoppet ned etter behandling!😀 Har anbefalt dere til flere!
A empresa respondeu
Naprapat Andreas Kurås er helt topp For meg blir Naprapatlandslaget personifisert med terapeut Andreas Kulås. Jeg kjenner ingen andre. Andreas ga meg en topp mottakelse, lyttet til mine helseutfordri... Ver mais
A empresa respondeu
Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Alle våre klinikker er i kontinuerlig, faglig samarbeid – slik tilbyr vi våre kunder den beste behandling(en) som er tilgjengelig. Helt siden etableringen i 2002 har vi målrettet søkt og tilegnet oss dyktige terapeuter, og på denne måten satt sammen et optimalt behandlingstilbud for våre kunder. Våre terapeuter er høyskoleutdannede Naprapater fra ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med videreutdanning innen manuell medisin.
Engelsminnegata 16 C, 4008, Stavanger, Rogaland, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Naprapatlandslaget - Stavanger
Bekkenplager i graviditet. Super hjelp, og absolutt verdt å gå til noen som har spesialisert seg innen kvinnehelse og bekkenplager.

Resposta da Naprapatlandslaget - Stavanger
Behandling fungerer alltid veldig bra for meg og behandler er utrolig behagelig og hyggelig

Naprapat Andreas Kurås er helt topp
For meg blir Naprapatlandslaget personifisert med terapeut Andreas Kulås. Jeg kjenner ingen andre. Andreas ga meg en topp mottakelse, lyttet til mine helseutfordringer i hofte og senere skulder og ga meg en behandling som faktisk hadde en positiv effekt. I løpet av de siste 12 årene er jeg også blitt behandlet av en manuellterapeut og to fysioterapeuter. Andreas sin behandling hadde definitivt best effekt. Andreas var dessuten meget imøtekommende og hyggelig å ha med å gjøre. Vi oppnådde en meget gode relasjoner med hverandre, Jeg var til rundt 10 behandlinger senhøstes i 2025.

Resposta da Naprapatlandslaget - Stavanger
Opplevelse av faglig dyktighet og profesjonalitet. Følte meg ivaretatt og fikk god hjelp med min utfordring.

Resposta da Naprapatlandslaget - Stavanger
Timene begynte alltid på tiden. Ble tatt godt imot av Katrine hver gang. Har alltid fått parkeringsplass, selv når de holdt på med reparasjoner på denne. Godt system med å registrere bilen for å få fri parkering. Har hatt god hjelp av behandlingen.

Resposta da Naprapatlandslaget - Stavanger
Rask responstid på bestilling.
God og effektiv behandling, samt gode samtaler underveis😃

Resposta da Naprapatlandslaget - Stavanger
Nøye undersøkelse av årsak til smerte, god behandling og råd om øvelser hjemme

Resposta da Naprapatlandslaget - Stavanger
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.