NASSAU Garageporte Privat  Opiniões 123

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nassau var et meget behageligt bekendtskab, lige fra konsulentbesøget til leveringen af den nye garageport. Alt leveret helt som aftalt og til aftalt tid. Jeg anbefaler gerne firmaet til andre.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsætning Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt. Fik kodetastatur som også fungerer godt. Under installering borede... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi købte en port fra NASSAU i efteråret 2020. Vi er blevet godt hjulpet hele vejen af søde medarbejdere. Vi har haft 2 x reklamation på porten indtil videre, som de begge gange har udbedret med et... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de construção civil

Escrito pela empresa

NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af højeste kvalitet.

Informações de contacto

1 estrela

Et behageligt bekendtskab

3 de fevereiro de 2026

Hej Steen

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at læse om din oplevelse med NASSAU.

Vi håber, du bliver glad for din nye garageport.

Rigtig god service

Rigtig god service, til en god pris. Kort leveringstid og tingene passer sammen.

19 de janeiro de 2026

Hej Bo

Mange tak for dine 5 stjerner og den flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, leveringstid og montering – og at vi samtidig kunne tilbyde en god pris.

Vi håber, du får stor glæde af din nye garageport.

Nassau garageporte

Jeg kan varm anbefale NASSAU Door A/S garageporte.Kvaliteten er i absolut topklasse,og alle komponenter er gennemtænkte og præcist fremstillet.Monteringen er enkel og problemfri,da alle dele passer perfekt sammen, hvilket vidner om høj produktionsstandard og solid konstruktion.derudover oplevede jeg en særdeles professionel service.Medarbejderne er kompetente, imødekommende og yder kvalificeret,rådgivning gennem
hele processen.Samlet set leverer NASSAU en løsning, hvor kvalitet,funktionalitet og kundeservice går i en højere enhed.
M.v.h Robert Bonde

3 de fevereiro de 2026

Hej Robert

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, monteringen og vores service. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse gennem hele forløbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Hurtig betjening

Rekvirede den 2/2-2026 Nassau til at justere en Nassau dør og montere en glideskinne til en dørpumpe. De kom den 3/2 og løste opgaven. Så hurtig respons.

4 de fevereiro de 2026

Hej Nicolas

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en hurtig respons, og at opgaven blev løst hurtigt!

Classificada 5 em 5 estrelas

I orden firma med et godt produkt til…

I orden firma med et godt produkt til en go pris!

5 de janeiro de 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det betyder meget for os, at du er glad for din nye garageport og oplevelsen hos os!

Hurtig ekspedition

19 de dezembro de 2025

Hej Lena

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for, at du oplevede en hurtig ekspedition ved købet af din nye garageport.

NASSAU kan klart anbefales

NASSAU kan klart anbefales, lige fra opmåling til montage, alle aftaler overholdt og god kommunikation

1 de outubro de 2025

Hej Karsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet omkring din nye port. Det betyder meget for os.

Vi håber, du bliver glad for din nye portløsning de næste mange år.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik et tilbud hvor man kan nøjagtigt…

Fik et tilbud hvor man kan nøjagtigt hvad der bliver leveret og fik varen til den aftalte tid

12 de setembro de 2025

Hej Carsten

Tusind tak for dine 5 stjerner og de rosende ord - det sætter vi stor pris på.

Det betyder meget for os, at vi har levet op til dine forventninger, og at du har haft en god oplevelse med købet af din nye port.

NASSAU

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig go service og et godt produkt…

Virkelig go service og et godt produkt kan varmt anbefale NASSAU porte er så glad for det forløb vi har været igennem fra bestilling til den var monteret 5✨✨✨✨✨ her fra

16 de outubro de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi bestræber os altid på at yde den bedste service for vores kunder, derfor er det ekstra dejligt når vores indsats kan mærkes hos vores kunder.

Tillykke med din nye portløsning og endnu engang tak for din anmeldelse.

NASSAU

Classificada 5 em 5 estrelas

God telefonisk vejledning ved bestilling af port. Da jeg havde besluttet selv at montere porten og havde forskellige udfordringer oplevede jeg igen en meget stor service.
Jeg vil anbefale andre der køber port af Nassau, at få dem til at montere og programmere. Det er ganske billig at få dem til det.
Min allerbedste anbefaling herfra.

11 de julho de 2025

Hej Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har oplevet en stor service fra os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du bliver glad for din nye garageport i mange år fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele forløbet har været top…

Hele forløbet har været top professionelt

13 de março de 2025

Hej!

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er rigtig glade for, at du har været tilfreds med hele forløbet.

Fantastisk rådgivnig og support

Fantastisk rådgivnig og support - alt virkede fra start til slut. Og flot produkt!

20 de maio de 2025

Hej Lisette

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der var sprunget en fjeder i min…

Der var sprunget en fjeder i min carport hvad gør man så man kontakter Nassau Door så får den bedste service flinke og hjælpsomme gennem hele forløbet kan varmt anbefales mvh Jørgen mildahl

23 de maio de 2025

Hej Jørgen

Tusind tak for dine 5 stjerner og de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Karina og Ali har bare været nogle…

Karina og Ali har bare været nogle kæmpe stjener ift. tilbud og rep. af mine to garageporte. Kan klart anbefales. Tak!

19 de março de 2025

Hej Jonas

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg sørger for at give dine rosende ord videre til Karina og Ali.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon service og holder aftale !

31 de outubro de 2024

Hej Nicholai

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at vi har kunnet levere en service, du er tilfreds med.

Ny NASSAU garageport

Jeg skriver nok overvejende positive anmeldelser men med god og gensidig ærlig kommunikation med de danske firmaer jeg handler med bliver resultatet tit godt og som forventet. En ny garageport blev bestilt leveret, dog monteret af mig selv. NASSAU forbedrede endda portens endelige mål så portåbningen udnyttes optimalt med maksimal højde i åben stilling. Porten kan fjernbetjenes med ja fjernbetjening, eller via bilens infotainment system. For at få sidstnævnte til at fungere er der visse ting som skal fungere i huset, som NASSAU ikke ikke har indflydelse på . ( adgang til trådløst netværk i selve garagen). Men så kan jeg også se på telefonen om porten er åben eller lukket. NASSAU kan varmt anbefales

29 de janeiro de 2025

Hej Jens

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med din nye garageport og dens funktioner. Det er altid vores mål at levere den bedste løsning, så det er dejligt at vide, at alt lever op til dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil lige give NASSAU min bedste…

Jeg vil lige give NASSAU min bedste anbefaling, så ønsker du en port af dansk kvalitet og en port som holder mange år frem, så er det NASSAU du skal vælge.

Hele processen med bestillingen på deres webside, opmåling, levering og montering alt gik som for ventet.

Hilsen Chris Larsen

25 de fevereiro de 2025

Hej Chris

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine pæne ord og din anbefaling.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetent opmåling og siden…

Meget kompetent opmåling og siden opsætning, hvor begge ansatte var meget lydhør overfor mine speciel ønsker. Af de forskellige kvalitetsporte på markedet, så blev Nassau endda den billigste også.

Tak, fra en meget tilfreds kunde!

Hilsen Carsten Helm - Lolland

11 de dezembro de 2024

Hej Carsten

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både opmåling og montage, og at vi kunne imødekomme dine ønsker.

Tak, fordi du valgte os.

NASSAU DOOR A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais