Forkert pizza
Forkert pizza, holdning - service og ikke noget jeg ville anbefale, medmindre i vil diskutere i en uge om at få en pizza de selv har lovet…. Yapma
Sem histórico de convites para avaliação
Natteravn er total useriøse… jeg bestiller min mad via just eat, og når så bestillingen var bekræftet ringer han mig op og siger “jeg har sagt flere tusind gange til dig det kun er via wolt og kortbetaling” og desuden er det min første gang jeg skal bestille… altså syntes ærligt de ikke fortjener en pizzeriaer hvis ikke de kan leve op til de krav de selv skriver på hjemmesiden😓
Tog penge for noget mad de ikke kunne levere alligevel...
Pizzaria ringer mig op og siger med attitude at de ikke har tid alligevel for at levere og jeg må selv løse det med at få pengene tilbage som blev trukket....
Jeg bliver irriteret og prøver at fortælle Pizzaria at jeg vil have mine penge tilbage
Men da bliver de sure og bruger upassende ord ....
Jeg vil IKKE anbefale dette sted til nogen som helst
Det var virkelig en ubehagelig følelse at stå med
Og servicen var virkelig på nul
Jeg bestilt mad natten til d. 11/8-24, de modtog og godkendte min ordre kl. 00:29. De skrev at der ville være 40-65 mins vente tid og det var fint.
Kl. 1:40 og ville forhøre mig hvor langt de var - i telefonen blev jeg mødt med en meget frustreret mand som sagde de havde travlt og lagde på, midt i min sætning. Jeg ringede igen 2:02 og der blev jeg endnu engang mødt af den frusterede mand som sagde 5 min. Da klokken endelig ramte 2:15 ringede det langt om længe på døren. Altså 1:45 min efter de godkendte min ordre..
Bestiller mad fra deres elendige hjemmeside og betaler, så der er trukket penge. Efterfølgende får jeg en meddelelse om at ordren ikke blev bekræftet og at jeg får penge tilbage om 3-5 dage.
Det er simpelthen for dårligt, at en forretning som denne ikke har styr på en skide bestilling.
Det er sidste gang jeg bestiller her og håber aldrig de får en kunde igen.
Lige fået leveret burger derfra, begge brød fuldstændig sort-brændte.
Mest uduelige pizzaria. Aldrig spis fra det her sted. Jeg bestilte 3 pizzaer og ingen af dem var en succes. Først var Pizzadejen ikke færdig og fik en forkert bestilling, derudover sagde manden i telefonen at der ville gå 45min der gik så 1 time og 40 min, det smagte fkn klamt og skal aldrig bestille derfra igen da jeg fik min pizza var den splattet overalt dressing. Og hver gang man ringede for at spørge hvor lang tid der gik så sagde han “ 5 min” og lagde på i hovedet på os 🖕🏽jer natteravn🤮🖕🏽
Centralt pizzaria i Hvidovre. Jeg burde snart lærer det. Det er altid absurd længe om at levere maden, og pizzaerne er klamme og kolde. Man falder dig i igen og igen, da de er de eneste i nærheden der har åben efter 22:00.
- min mad var absurd forsinket, smagsløs og salaten var slatten. Vil aldrig anbefale dette sted til nogen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.