3 stjerner i forhold til brugen af denne, det er lidt bøvlet og havde måske ventet en større effekt end tabletterne. Jeg syntes ikke der er den store effekt desværre.
Leia as opiniões dos outros
After experiencing trouble with my skin and digestion a relative of mine recommended me the black seed oil from nature of honey and it has honestly been game changing. My skin has seen tremendous p... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brugt shilajit i et par uger nu, og jeg er virkelig imponeret over effekten. Allerede efter få dage kunne jeg mærke en forbedring i min energi og fokus. Det føles som om, kroppen får et n... Ver mais
DoShilajit.dk er en fantastisk leverandør af shilajit, jeg har prøvet nogle andre former og leverandører, men de smager ikke som denne. Deres pilleformede shilajit er nem at indtage og for mig bed... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Welcome to Doshilajit, the premier shilajit store! Our shilajit is 100% pure, raw, and unprocessed, containing no additives or preservatives. We believe that shilajit should be enjoyed as nature intended - in its purest form, with all the health benefits it offers.
Informações de contacto
20-22 Wenlock Road, N1 7GU, London, Reino Unido
- contact@natureofhoney.com
- natureofhoney.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Tabletter over raw
Jeg syntes ikke der er den store effekt desværre.
Efter en måned
Efter en måned, virker det som man har fået mere inergi. VT
For kort tid til at danne et indtryk af…
For kort tid til at danne et indtryk af produktet.
Hurtig ekspedition og levering
Fantastisk produkt som virker ! Og god kundeservice
Vh L.U
God service på reklamation.
Modtog min bestilling rimelig hurtigt ( 3 dage ), men var ikke helt happy med min leverance, da Shilajiten var sten hård 😳 Efter et par mails frem og tilbage ( de er meget hurtige til at svare 👍) fik jeg tilsendt en ny og bedre leverance ( og slap for at sende den første sending tilbage 👍 ). Alt i alt en super service 😊
Fantastisk service
Fantastisk service
Fra man bestiller til levering er både kommunikation og service helt i top.
Produktet leveres velpakket uden noget fnidder fnadder.
Vil med glæde bestille herfra igen.
Fantastisk oplevelse og kvalitet og god…
Fantastisk oplevelse og kvalitet og god service
Varen åbnet under transport
Varen åbnet under transport. Ved henvendelse fik jeg hurtig lovning på at modtage en ny intakt vare. Super!
Super produkt
Super produkt, smager forfærdeligt. Men kan mærkes på energien + mandens libido. Kan kun anbefales, var skeptisk til start da prisen er høj.
Manglende kontakt
Havde lidt svært ved af komme i kontakt med dem, men de tog selv kontakt til mig og fik hurtig svar på mit spørgsmål. Så jeg ender med af give dem 5 stjerner for alt i alt en god oplevelse.

Resposta da DoShilajit
Har nu prøvet produktet et par dage
Har nu prøvet produktet et par dage, og kan allerede mærke forskel på energi og koncentrationen. Havde et par spørgsmål til kundeservice, og de var meget grundige og gode til at svare på mine henvendelser - god kundeservice!
Kan sagtens anbefale!
Kvalitet og service
Jeg har brugt Doshilajit i 2 måneder nu, og jeg syntes at kvaliteten og servicen er god 😃
Aldrig bestil herfra
Aldrig bestil herfra. Snyder folk med hård shilajit som ikke engang kan tages op af bøtten. Selvom man sender dem beviser på mail gider de ikke sende ens penge retur. Kan slet ikke anbefales

Service
Virkelig fin service, efter lidt chat frem og tilbage har jeg fået en god deal.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.