naturrumOpiniões

TrustScore: 4 em 5

Informações sobre a empresa

1. Jardim

Escrito pela empresa

naturrum laver enkle produkter til haven i cortenstål og metal. Vi arbejder med højbede, plantekasser, bedkanter, spejlbassiner og løsninger på specialmål til haver og uderum, hvor materialer, mål og helhedsindtryk skal passe til stedet. Vores produkter er tænkt til haver, der bliver brugt: terrasser, indkørsler, bede, gårdrum og andre steder, hvor stærke materialer og roligt design gør en forskel i hverdagen. Cortenstål patinerer med tiden og får et naturligt udtryk, der passer godt ind i danske haver. Hos naturrum kan kunder både vælge faste produkter og arbejde videre med specialmål, når en løsning skal passe til et bestemt hjørne, en terrasse, et bed eller et konkret projekt. Vi lægger vægt på tydelig dialog, ordentlige materialer og løsninger, der kan stå ude og blive en naturlig del af haven.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Var med til at realisere vores drøm ved nybyg af terrasse

Min kone og jeg stor med et større, privat anlægsprojekt i vores have, hvor vi skulle have ny terrasse i japansk hårdtræ og opbygget et stemningsfuldt og æstetisk udemiljø omkring terrassen. Vi ville ikke gå på kompromis med kvalitet, mål og funktionalitet. Frem for at købe standardvarer i det lokale byggemarked, tog vi derfor fat i Naturrum, og fremsendte tegninger og løse idéer. De hjalp os hurtigt med at projektere præcis den drøm, vi gik med, og vi fik efterfølgende bygget højbede og plantekasser i præcis de specialmål, vi havde brug for. Med ny beplantning i kasserne stod det hele ultra skarpt sammen med den nye terrasse. Naturrum får en varm anbefaling herfra. Hurtigt, professionelt og god price/value.

14 de junho de 2026
Opinião espontânea
logótipo da naturrum

Resposta da naturrum

Tusind tak for den flotte anmeldelse og den varme anbefaling.

Det betyder meget for os at få lov til at være en del af et projekt, hvor der virkelig er tænkt over både helhed, kvalitet og udtryk. Vi er glade for, at løsningen passede præcist ind i jeres terrassemiljø, og at resultatet blev, som I havde ønsket.

Tak for tilliden — og rigtig god fornøjelse med det nye uderum.

naturrum

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte en plantekasse til vores terrasse

Vi købte en plantekasse til vores terrasse, som skulle fungere som afskærmning med en række forskellige blomster og prydgræsser.

Vi bestilte i målene 240 x 40 x 70 cm.

Imponerende service og kvalitet vi fik leveret og til en rigtig god pris sammenlignet med andre alternativer.

De bedste anbefalinger fra Hans og Maria fra Rens Odder.

8 de junho de 2026
Opinião espontânea
logótipo da naturrum

Resposta da naturrum

Tusind tak, Hans og Maria, for jeres flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for, at I er tilfredse med både oplevelsen og resultatet. Det betyder virkelig meget for os, når vores kunder tager sig tid til at dele deres anbefaling.

De varmeste hilsner
naturrum.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais