Natursalver Opiniões 11

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

De beste produktene for huden!

Beste produktene for huden som faktisk virker. Bruker silkemyk serien og huden blir virkelig silkemyk. Salvene er gode til store og små i huset. Lindrer utslett og rødhet i huden, myggstikk, kløe, svie. Hjelper godt på eksem utbrudd. Det beste av alt er at det ikke finnes en masse unødvendige ingredienser i produktene.

4 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har vært veldig fornøyd med alle…

Har vært veldig fornøyd med alle produktene jeg har prøvd, de skal kjøpes igjen og jeg skal fortsette å prøve flere da jeg elsker at de er fri for alt man ikke vil ha på huden👍

11 de novembro de 2025

Nydelige produkter

Nydelige produkter, uten parfyme og andre tilsetningsstoffer, sliter du med eksem elr andre hudproblemer, er disse absolutt verdt å prøve. Magika har også en super kundeservice. Anbefales på det sterkeste.

10 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hos Magika får du produktene huden…

Hos Magika får du produktene huden virkelig trenger. Jeg har handlet her over flere år nå, og er kjempefornøyd med alt. Tidligere prøvde jeg en hudkrem her og en hudkrem der, men nå holder jeg meg til Magika. Silje er også kjempehyggelig og hjelpsom, spør - så får du råd. Tusen takk Silje, for trygge og gode produkter !

10 de novembro de 2025

Elsker produktene

Produktene til magika er helt super. Jeg bruker serumet og problemfri salve hver kveld. Aldri hatt så silkemyk hud som nå og rødhetene er helt borte. Før ble jeg knusktørre på hendene siden jeg vasker hendene hyppig i jobben som sykepleier, men dette løste grobladsalven. Smører den på meg hver kveld og har nå myke hender.

Supre produkter!

Magika og Silje skaper virkelig fantastiske produkter. Jeg trenger ingen andre produkter enn hennes. Også er det jo en stor pluss at de er økologiske og helt uten unødvendige fyllstoffer.
Jeg har brukt flere av produktene i flere år nå, og å velge ut en favoritt syns jeg er umulig. Disse produktene bruker jeg også med trygghet på mine barn og på hunden, hos de er Groblad produktene favoritten. Takk for supre produkter og super kundeservice Silje.

Kvalitet produkter

Varene kommer alltid raskt i postkassen. De er av særdeles god kvalitet og varer lenge. Jeg kommer ikke til å gå tilbake til apotekervarer.

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais