Alles snel geregeld, alleen klein beetje jammer dat voor een adreswijziging alles opnieuw in gevuld moet worden, terwijl verder alle gegevens al reeds bekend zijn. Verder wel alles vlot en netjes ver... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Alle honden die ik had waren geregistreerd bij NDG. Een makkelijk pasje en mooie penning Wijzigingen in de registratie zijn zo aan te brengen. Ik vind het een prettig werkend systeem
Ik registreer mijn dieren al jaren via NDG zodra ze bij mij in huis komen. Het overzetten of nieuw registreren gaat heel soepel en is binnen een paar minuten geregeld. Het geeft mij een fijn gevoel da... Ver mais
De communicatie was duidelijk. De registraties verliepen vlot en er werd goed meegedacht voor oplossingen, heel fijn! De pasjes volgden snel.
Informações sobre a empresa
De Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG) heeft als doel: het opsporen en herenigen van een dier met zijn eigenaar. Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen.
Informações de contacto
Het Spoor 50-52, 3994 AK, Houten, Holanda
- 0900 - 404 04 56 (€0,20 p/m)
- info@ndg.nl
- ndg.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Snel afgehandeld duidelijke Communicatie
Keurig pasje ontvangen en mail
De registratie was supersnel geregeld!
Makkelijke inschrijving van je hond
Heel makkelijk om je hond aanbte melden en je krijgt een handig pasje voor in je portemonnee
Makkelijke registratie
Makkelijke registratie, duidelijk vormgegeven pagina en snelle levering van de penning. Goed geregeld!
Was binnen een paar dagen al binnen
Was binnen een paar dagen al binnen
Komt heel betrouwbaar over
Komt heel betrouwbaar over. Alles prima geregeld, een kunststof pasje die ik in het paspoort van mijn huisdier bewaar en een stevige papieren versie voor in mijn portemonnee
goed geregeld
In een keer goed geregeld de registratie van onze pup
Adreswijziging €15
Voor het wijzigen van mijn adres moest ik €15 betalen. Hierbij kreeg ik een nieuwe pas toegestuurd. Ik snap niet dat dit nodig is voor een administratieve wijziging.
Perfect en snel geregeld dank
Een aanrader
Zoals beloofd pasje binnen 3 week thuis
Het was heel makkelijk om de…
Het was heel makkelijk om de registratie te doen
Alles klopte
Alles klopte, formulier is duidelijk aangegeven. Ook exta check om je gegevens te controleren. Prima dus
Eenvoudig en toegankelijk
Eenvoudig en toegankelijk. Registratie gaat makkelijk. Pasje komt snel binnen. Toch een goed gevoel dat he huisdier geregistreerd is.
Makkelijk, snel en goede service
De registratie gebeurt via duidelijke stappen.
Het pasje wordt snel verzonden. En de klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer snel en netjes geleverd!
Ik was het pasje van mijn kat Kirill…
Ik was het pasje van mijn kat Kirill kwijt en belde daar NDG over. Een zeer hartelijke mevrouw stond mij te woord en zorgde ervoor dat ik korte tijd later een nieuw pasje voor mijn kat kreeg.
Nog hartelijk daarvoor!
Ging alles met gemak
Ging alles met gemak. Ik heb een hond gered van het dodenstation.
En ze is nu geregistreerd gezond gezin lid