2,9

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen returret på negle der ikke er specieldesignet

Det er min første gang til at købe negle, og jeg må sige at jeres negle er alt for buede til mine negle. Jeg har læst jeres returpolitik, og da jeg ikke har købt en vare der er specialdesignet til mine negle, da det er en vare I ikke har specialdesignet til mig, så vil jeg mene at jeg har min returret på 14 dage, som der er på alle onlinehandler, og jeg har læst om dette på forbrugerrådets hjemmeside, og jeg kan ikke se at negle ud fra en størrelse skulle være en specieldesignet vare, men mere ligesom en bluse i forskellige størrelser.
Jeg må indrømme, at jeg vil gå videre med dette hvis jeg ikke kan få mine penge retur, eller få mere vejledning i hvilke negle fra jeres sortiment jeg kan købe.
Jeg har virkelig set frem til at få mine negle, så jeg er samtidig meget skuffet over at de ikke passer til mine negle.

21 de novembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Korrekt vare ej modtaget

Jeg bestiller et sæt custom negle, med fransk kant og ét hjerte på én negl. Billedet jeg sender til reference er fra deres egen Instagram, og ikke et kompliceret design. På billedet er de flotte mørkerøde med den baggrund de kalder ARIEL, som er flot milky white.

Det jeg modtager er desværre en helt anden sag. De har for det første hjerter på alle neglene, er postkasserøde og med Yisca baggrund som er meget lyserøde. De ser billige og trælse ud, og på ingen måder noget jeg vil gå med.

De vil dog sende mig et nyt par, eftersom de har lavet designet forkert, men de påstår hårdnakket at farverne er korrekte, selvom det tydeligt fremgår af deres Instagram at det er ARIEL der er brugt, til det design jeg ønsker. Efter en lang dialog, hvor de på ingen måder vil medgive mig, at det er forkerte farver og der kommer den ene søforklaring efter den anden, tilbyder de så at de kan lave dem om til en anden baggrund. De bliver ved med at påstå, at de har brugt samme farver, så jeg sender dem opslag fra deres Instagram som modsiger dem selv, hvor det specifikke design er, og der står farven er ARIEL.

Det er så for meget for dem, og de kan simpelthen ikke tåle at tage fejl, og sender en meget flabet besked og trækker tilbuddet om et nyt sæt tilbage. Herefter er de ikke til at komme i kontakt med.

Jeg har hverken fået penge retur, og ej heller fået de negle jeg har bestilt. Tilbage står jeg med at par virkelig hæslige negle, som jeg kunne have fundet pænere på SHEIN.

Der er intet kvalitet over denne hjemmeside, tiltrods for deres flotte billeder, er det IKKE hvad du modtager.

Jeg ville holde mig langt væk.

11 de março de 2025
Opinião espontânea

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais