Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har nu to gange bestilt og fået leveret færdigretter fra NemThai - og er ikke blevet skuffet. Leveringen kommer som aftalt, til tiden. Den unge chauffør er flink og servicemindet - han bar rett... Ver mais

A empresa respondeu

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 40% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke kogte nudler..

Købte 7 retter den første var god nok. Nummer 2 var nudlerne ikke kogte så den var skuffende... Ville giv dem en chance mere men nu leverer de pludselig ikke til mit postnummer selvom de skriver de leverer til hele Trekantområdet som jeg er del af......

28 de março de 2026
logótipo da Nemthai

Resposta da Nemthai

Hej Andreas.
Under en opdatering og udvidelse af vores leverings område i Jylland er der sket en fejl og nogle eksisteredne postnumre var blevet slået fra.
De er nu blevet slået til igen, så du kan fint bestille til på Lørdag.
Vi takker og bukker mange gange for at være så venlig at gøre os opmærsom på problmet.
Teamet bag NemThai.dk

Vi er hooked

Vi er hooked. Det smager bare hammer fedt. Og ikke noget med besværlig emballage som man senere har besvær med at skille sig af med.

10 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende "oksekød"

Vi havde bestilt 2 x oksekød med rød karrysause og 2 x kylling med grøn karrysause samt 5 ruller. Oksekødet var helt uspiseligt - sejt og gummiagtigt - det røg ud og så var der ikke meget mad tilbage. Jeg kunne heller ikke lide den for søde smag. Kyllingen var lidt bedre - nok til mig, men for lidt til min mand. Rullerne var lidt for fluffy, der var stort set ingenting i. Det blev så første, eneste og sidste bestilling herfra.

26 de fevereiro de 2026

Lækker velsmagende mad.

Lækker velsmagende mad.
Gode informationer om levering, der kan følges på GPS.
Opvarmningstiden i microbølgeovn bør rettes til 7-9 minutter, ellers bliver retten ikke varm nok.

28 de fevereiro de 2026

Lækker, velsmagende mad

Lækker, velsmagende mad. Første gang vi bestilte var en af retterne ikke med, men den venlige chauffør kompenserede med at par andre retter. Fin oplysning vedr leveringstidspunkt. Helt sikkert ikke sidste gang vi køber der

24 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt mange gange og er meget…

Jeg har købt mange gange og er meget godt tilfreds, det smager rigtig godt og blir leveret til tiden af en sød chauffør, nogen portioner er måske lidt for små til mig specielt deres forårsruller de kunne godt være meget større. Og jeg kunne osse godt tænke mig lidt flere retter med karry og ris, men ellers er jeg godt tilfreds.

26 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg er lidt skuffet.

Det er første gang, jeg har bestilt forskellige retter.
Jeg fik leveret i lørdags (17.1,)og spiste den første søndag aften. Indtil da lå pakken i køleskabet.
Jeg spiste halvdelen, jeg er småtspisende, men o skyld, m natten fik jeg det meget dårligt med flere ophold på toilettet og mange mavekramper.
Det er selvfølgelig ikke givet, at det er madens skyld, men jeg har ikke andre forslag.
Jeg følte mig nødsaget til at smide resten ud. Nu tør jeg næsten ikke tage hul på en af de andre bakker.
Kyllingerullerne smager ikke af meget, og der er ikke meget kyllingekød i.
Det eneste gode er den hurtige levering.

17 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Fine priser og blandet fornøjelse

Nemt at bestille og meget rimelige priser, med gode ting og nogle svipsere.
Grøn chili sovs er en fantastisk lækker sovs, helt klart pengene værd.
Panang og forårsrullerne var også meget velsmagende og lækkert.
Pad thai var kedelig og de stegte nudler var decideret dårlige, de smagte mærkeligt sødt af lakrids, de røg ud.

10 de dezembro de 2025

Fantastisk thai mad!

Virkelig god mad. Store portioner ( har prøvet alle undtaget den med svinekød) blir mæt hver gang! Og virkelig fint med en serviceminded chauffør der kommer smilende og med godt humør. Et smil smitter. Tak for mad. Bestiller bestemt en anden gang 😊

21 de setembro de 2025

Skøn mad

Skøn mad. Tydeligt at retterne er tilpasset i forhold til koge/stege-tider og smag, således at alt går op i en højere enhed efter opvarmningen hjemme. Massaman Curry er min favorit. Kundeservice i top.

30 de agosto de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Næsten alting er godt

Næsten alting er godt, men efter 50 spiste retter, så syntes jeg at retterne næsten er halveret i mængde af ris der kommer med. og priserne er steget siden starten.

30 de agosto de 2025
logótipo da Nemthai

Resposta da Nemthai

Hej Jens.

Priserne er steget siden vi startede.
Det skyldes to ting.
1) Når det bliver dyere for den alm. dansker at gå ud og handle, så bliver det ikke billigere for os. og når vores råvare priser stiger, så stiger vores vare også.
2) Vi startede med intropriser, som vi selvfølelig ikke kan holde i det lange løb.
Dog skal det siges at vi stadig ligger ca 30% under vores kollegaer.
Med hensyn til vægt så har vi ikke ændret på vægten siden vi startede.
Ris retter indeholder 200g ris og mellem 350-450g mad. nuddelretter og andre retter der kommer i et rums bøtter ligger typisk på 450g. Det er der ikke ændret på og det bliver der heller ikke.
Igen skal det siges at indholdet i vores retter er ca. 20-30% størrere en vores kollegaer, samtidig med at vi holder prisen 20-30% lavere.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais