Tycker inte att ert betalningssystem är ät lätt att tillämpa. Vill helst ha en faktura på vanligt sätt. Har dessutom svårt att få grepp om vad ni egentligen tar betalt för? Mvh Jan Elfström AB
Jag hade bråttom att få LEI, det framgick inte att fakturan ska vara betald först. När jag väl betalade den dröjde det ändå att få LEI, sedan ännu längre att den skulle synas. Inte alls det jag behövd... Ver mais
Här kan du som har ett svenskt företag och ska handla med aktier och andra värdepapper beställa ett LEI-nummer (Legal Entity Identifier).
Scheelegatan 28, 11228, Stockholm, Suécia
Lovade LEI efter 2-3 timmar tog över ett dygn
Jag hade bråttom att få LEI, det framgick inte att fakturan ska vara betald först. När jag väl betalade den dröjde det ändå att få LEI, sedan ännu längre att den skulle synas. Inte alls det jag behövde.
KATASTOF!
Återkopplar inte.. skickat ut att LEI-nummer håller på att löpa ut men kontrollerade sedan den gamla fakturan. Det visade sig att vi hade två år kvar. Nu vägrar de återkoppla på sin support. Försökt sedan vi fick den nya fakturan under en månads tid.
Ärendet "fastnade" så det tog betydligt längre tid att få lei-numret än vad som står på er websida.
Ett bolag som inte gör det de skall göra utan tar betalt utan att tjänsterna blir gjord. Beställde LEI förlängning men sedan hände inget . Jag skall nu polisanmäla styrelsen i bolaget
I highly recommend Netlei, got my LEI number in three minutes, it says when you order the number/code, that it might take few hours but it was actually really fast which I really like, got also all the information that I needed in the emails after ordering like the invoice.
They send a postcard telling us our LEI expires and that switching service to them allows us to lower fees for LEI renewal. In fact, however, they charge more than our current provider and almost twice as much as the cheapest provider ... This is some kind of wanna-be smart ... You tried, it didn't work, okay ...
Det gick väldigt snabbt och smidigt att beställa LEI-numret. Enkelt med kortbetalning också.
BLUFF BLUFF BLUFF
De har sendt og et postkort på at "mit LEI nummer udløber inden for nærmest fremtid" og det passer ikke. Og jeg har slet ikke brugt dem før. Det er et svensk firma der bare BLUFFER.
Skriver også "vi glæder os til at fortsætte samarbejdet" og vi er IKKE kunde ved dem.
Utroligt mange 1 stjerner og bare 1 stjerner på netlei.dk

Resposta da Netlei
Har beställ och betalat för Leinr men inte fått något?
For mange med LEI navnet. Vanskelig å vite hvem man har eller skal fornye hos. Alle purrer og sender meldinger om fornyelse.
Har blivit vilseledd att tro att de var min befintliga leverantör. Fick kontakt och pengar skulle återbetalas, men har inte sett några. Får heller inte svar på mina påminnelser.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.