Nettogiganten Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Dette er et skikkelig lure firma som…

Dette er et skikkelig lure firma som ingen bør handle av. De utgir seg for å være norsk og forholder seg ikke til norske lover og regler. Kjøpte Hydrowasher og pga årstid så fikk jeg ikke testet den før det var gått 6 mnd som de oppgir er garantitid på batteri. De tar også 500 kr for å returnere produkt på angrerett så styr unna. De leverer heller ikke nytt batteri utover 6 mnd eller som del. Altså bruk og kast Kina søppel som vi alle bør unngå. 1300 kr rett i dass, lever godt med det, men produktet føles langt unna noen kvalitets vare dom de reklamerer med, usedvanlig billig plast og inntrykk. Hvis du ønsker billig vare så er det mye bedre å handle direkte på Temu til og med som har mye bedre returordninger blant annet når ting ikke er hva det gir uttrykk for. Test og sjekk alt ved mottak av varer. Krææææp krææææp😫😫

9 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Angreretten fungerer ikke da returen er…

Angreretten fungerer ikke da returen er veldig kostbar. Kvaliteten på varen er elendig, og kundeservicen lik 0. Firmaet gir inntrykk av å være norske, men de bestiller kun varen fra kina, og tar ikke noe ansvar, og det er usikkert om betaling av produktet blir tilbakebetalt. Mail besvares kun med beskjed å benytte et svensk angreskjema.

12 de junho de 2026

Svindel

Svindel.
Jeg bestilte en høytrykkspyler pistol og fikk den skadet etter 2 uker. Tok kontakt med firmaet på mail og fikk beskjed at jeg skal få en ny. Fikk aldri en ny. Svindel

1 de maio de 2026

Nettogoganten

Hei
Jeg ønsket via FB-reklame å kjøpe en miniwasher fra det firma. I annonsen sto at jeg også kan kjøpe en ekstra batteri. Jeg så på det og etter en kort vurdering bestemte jeg meg å kjøpe bare det miniapparatet. Jeg ønsket å betale via klarna. Jeg måtte søke lenge etter denne betalingsmåten. Til slutt fant jeg den og bestilte bare en vare. Da fikk jeg beskjed fra Klarna om det kjøpe, men i tillegg ble kredittkortet mitt trukket 2 ganger for minispiller og for ekstra batteri til det, selv om jeg aldri handlet på dette nettstedet, og aldri oppgitt det min kortinformasjon, aldri sagt JA til betaling via kredittkort. Nå sitter jeg med 3 betalinger for 3 minitrykkspylere og 1 betaling for ekstra batteri til dem. Det er noe jeg ikke hadde intensjon om å kjøpe. Jeg ønskert å kjøpe bare 1 miniwasher. Jeg oppfatter dette som svindel og meldte dette tilfellet til banken. Rett og slett ganske upålitelig aktør. Anbefaler ikke å kjøpe der.

28 de março de 2026

Useriøse

19. Februar bestilte jeg en vare fra firmaet. Fremdeles har jeg ikke mottatt forsendelsen! Ingen oppdatering underveis. Kontaktet firmaet 2 ganger og etterlyste varen, og fikk omsider svar. Begrunnelsen for forsinkelsen var "krigen"... Vet ikke hvilken? Vil ikke anbefale Nettogiganten. Og jeg er bekymret for hva jeg har kjøpt siden de fremstår såpass useriøs.

16 de março de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais