Informações sobre a empresa

1. Loja de lingerie
  2. Loja de roupa interior

Escrito pela empresa

Digitally tailored bras for a better feel. The NEVER ANOTHER wire free bra is tailored to perfectly fit you. Using your measurements, our algorithm automatically customizes the bra to fit your body. An innovative 3D knit technology ensures a seamless product and fully personal experience, every time. Our video tutorials guide you through the self-measurement process. We use those measurements to modify the dimensions of the design, ensuring that you get the best possible fit. The bra is produced on a digital knit machine, creating our seamless, 3D knitted products. As we create products that understands diverse body shapes and sizes, our community is meant to do the same. We're committed to building a space that embraces vulnerability, with diversity and authenticity at its core. We'd love for you to be part of it!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Den mest behagelige bh nogensinde

Den mest behagelige bh jeg nogensinde har haft!
Jeg har en lidt smal omkreds ift min skål størrelse, og derfor har jeg aldrig kunne finde gode bøjlefrie bh'er (størrelse s er for lille i skålen og størrelse m/l er for stor i omkredsen), plus uden ordentlig støtte får jeg ondt i brysterne efter for længe uden støtte.
Nøj, hvor Never Another bh'en lever op til forventningerne. Jeg er seriøst så lykkelig over at have fundet det her mærke. Det er så lækkert og behageligt at have en bh uden bøjle på, som virkelig støtter (og holder mine bryster i en god højde, hvis I forstår 😂).
Udover det så synes jeg faktisk det er en virkelig fin basis bh til hverdagsbrug, lidt ala en tshirt bh. Mine bryster sidder rigtigt fint i den og jeg får en flot kavalergang (hvilket jeg var lidt nervøs for om den kunne give). Min kæreste er også vild med den, så det tænker jeg må være et godt tegn!

Selve købs processen var lidt svære end jeg troede. Endte med først at bestille en med egne mål, men den passede ikke rigtigt ordentligt/perfekt synes jeg. Jeg skrev til dem og de var rigtigt søde og imødekommende ift at give mig en ny helt gratis. Så jeg bookede en 'online fitting' med en af deres designere, som hjalp mig via video med at få de rigtige mål. Hun var sød og meget professionel, jeg følte mig tryg med at være på video med hende. Leveringstiden er lidt lang, men det er jo fordi bh'en blev syet fra bunden specifikt til mig, så det synes jeg egentlig er okay. Det er også et plus for mig at det støtter en dansk butik med europæisk producent.

Jeg kan virkelig kun anbefale alle andre kvinder, som gerne vil finde en god bøjlefri bh at prøve Never Another. Jeg er så vild med den og har faktisk lige lagt en bestilling på en til fordi jeg har ikke lyst til at gå tilbage til mine gamle bh'er, når min Never Another er til vask.

31 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Congratulations for your excellent…

Congratulations for your excellent product!
Yes, the delivery time was a little longer than for a “off the shelf” product, but it is totally understandably for a purpose made one.
You totally live up to your name and i also say now “Never Another”.

11 de outubro de 2025

Resposta da NEVER ANOTHER

Thank you so much for your kind words, we are really happy that you like your bra! <3

Behagelig BH

Jeg synes, at det er en behagelig bh, der sidder, som den skal. Jeg er vant til at bruge bøjle-bh, men jeg synes, at det her er et godt alternativ, som løfter uden, at der er en bøjle, som trykker og irriterer.

21 de setembro de 2025

Resposta da NEVER ANOTHER

Tusind tak for din anmeldelse Emmelie, vi er så glade for, at du kan lide din bh! ✨
- NEVER ANOTHER

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en BH efter at have set…

Jeg bestilte en BH efter at have set Never Another i Løvens Hule, og i lang tid have haft problemer med at finde en komfortabel BH. Og jeg er meget tilfreds med produktet - så tilfreds at jeg lige har bestilt to mere.

Man skal lige være opmærksom på at der er 4 ugers levering fra bestilling (det havde jeg selv overset). Men det er selvfølgelig ventetiden værd.

1 de julho de 2025

Resposta da NEVER ANOTHER

Tusind tak for din anmeldelse Nanna - vi er så glade for at du kan lide din bh og at du kom tilbage efter flere. <3
- NEVER ANOTHER

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en god vejledning i forbindelse…

Der er en rigtig god vejledning i forbindelse med bestilling. Og slutproduktet lever 100% op til forventningerne. En super behagelig BH.

28 de maio de 2025

Resposta da NEVER ANOTHER

Tusind tak for din anmeldelse Dorte, vi er så glade for, at du er glad for bh'en!
- NEVER ANOTHER.

Helt fantastisk bh!

Helt fantastisk bh! Så dejlig at have på, løfter lige hvor den skal og uden bøjle og indlæg. Har allerede snakket højt blandt mine veninder, om hvor god den er.

Det eneste minus er at der kun findes i hvid og sort :)

28 de maio de 2025

Resposta da NEVER ANOTHER

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Maria! Vi er så glade for, at du kan lide bh'en, og vi arbejder på at få nogle flere farver i sortimentet snart :)
- Never Another

Classificada 5 em 5 estrelas

”Denne BH er lavet til dig” stod der

”Denne BH er lavet til dig” stod der på pakken, da jeg modtog min BH fra Never Another. Det har de ret i! Den er fuldstændigt tilpasset mig, den løfter og samler som en bøjle BH og “stof-bøjlen” irriterer slet ikke. Kan varmt anbefales.

14 de maio de 2025

Resposta da NEVER ANOTHER

Tusind tak Birthe, vi er så glade for at du kan lide bh'en!
- Never Another <3

Super comfortable

The material feels almost medical grade, which I've ended up loving. It's a comfortable bra that you can forget you're wearing. The only thing I wish existed would be a padded option or separate nipple covers - then it'd be so perfect

14 de maio de 2025

Resposta da NEVER ANOTHER

Thank you so much for your review Alisa, it means a lot! We're hoping to release new designs and product types as soon as possible, so keep an eye out for new options. We'll keep your idea in mind. :)
- Never Another.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais