Banner for New Care Supplements

New Care Supplements Opiniões 93

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik de collageen capsules en ben hier zeer tevreden over. Geeft duidelijk mijn huid een mooiere uitstraling! Ook hun service is top!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de multi 50 + en Mg bisglycinaat / tauraat gekocht . Niet de eerste keer hoor ! Omdat het natuurlijke producten zijn, worden ze veel beter door het lichaam opgenomen . Daarbij betaal je niet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Recent heb ik een supplement van new care gekocht vanwege stress problemen. ik meen wat ik zeg, dit middel werkt in tegenstelling met andere supplementen omdat de ingrediënten schoon en van top kwalit... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Gezond blijven is hard werken Bewegen, goed eten, af en toe ontspannen, lief zijn voor elkaar én voor jezelf. En dat allemaal iedere dag opnieuw. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit niet altijd makkelijk voor je is. Daarom nemen wij jou heel graag wat werk uit handen. Met een aanvulling op je voeding. En zoveel meer dan dat.

Daarom kies je voor New Care

New Care, ook voor jou!
✅ Hoogwaardige ingrediënten ✅ Samengesteld in Nederland ✅ Krachtige doseringen ✅ Vertrouwd door topsporters

Op werkdagen voor 22:00 besteld? Morgen in huis.

Makkelijk en snel thuisbezorgd!

✅ Gratis verzending vanaf €50,- ✅ 100 dagen kosteloos retourneren

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

93 opiniões

Collageen capsules

Ook hun service is top!!

14 de abril de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Levering kan sneller

Levering kan sneller

2 de abril de 2026
logótipo da New Care Supplements

Resposta da New Care Supplements

Geachte mevrouw Goos,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat u de levering als te traag heeft ervaren. Wij begrijpen dat een snelle levering belangrijk voor u is en nemen uw opmerking mee om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,
Team New-Care

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben vele jaren klant van new care en…

Ik ben vele jaren klant van new care en koop mijn producten bij plaatselijke reform. Nu ook weer gebruik gemaakt van jullie aanbiedingen. Maar had nog een product erbij willen kopen om geen verzendkosten te hoeven betalen. Zag ut te laat mijn fout had beter op moeten letten. Ik zal voornamelijk van jullie de producten blijven gebruiken.

27 de março de 2026

Een goed product

Een goed product, gebruik het al een paar jaar, naar mijn idee werkt het goed voor waar het voor bedoeld is. Verzending was ook uitstekend, product was keurig ingepakt in een passende doos. Ik ben heel tevreden...

1 de abril de 2026

Goede producten

Ik gebruik de producten van new-care al jaren naar tevredenheid, alleen de vitamine D daar ben ik mee gestopt omdat ik botpijn kreeg.

21 de março de 2026

Top …

Omdat het natuurlijke producten zijn, worden ze veel beter door het lichaam opgenomen . Daarbij betaal je niet de hoofdprijs. Dus echt een aanrader.

23 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Heel erg jammer dat hier…

Heel erg jammer dat hier smaakversterkers eraan zijn toegevoegd. Dat is juist wat je niet wilt.

17 de março de 2026
logótipo da New Care Supplements

Resposta da New Care Supplements

Geachte mevrouw MDJ,

Dank u voor uw feedback. Wij begrijpen dat u het jammer vindt dat er smaakversterkers zijn toegevoegd, zeker wanneer u deze liever vermijdt. Wij nemen uw opmerking serieus en zullen dit intern meenemen. Hopelijk vindt u een product dat beter aansluit bij uw wensen.

Met vriendelijke groeten,
Team New - Care

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.