Det er altid en fornøjelse at spørge om hjælp via chatten. Super søde og kompetente mennesker, det altid er klar til at hjælpe. Kæmpe anbefaling herfra!!
Leia as opiniões dos outros
Den bedste kundeservice. Jeg har flere gange haft spørgsmål til min forsikring og er så glad for chat-funktionen. Jeg har senest i dag brugt den og fik lynhurtig super hjælp fra Nadia, som besvarede m... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring. 1) Deres selvbetjeningsportal er utrolig nem at bruge og gør det hurtigt at ordne det meste selv. 2) Kundeservicen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos NEXT fokuserer vi på at udnytte den moderne teknologi bedst muligt til gavn for kunden. Vi har droppet de fordyrende salgsled og i stedet lagt tilbuds- og bestillingsprocessen direkte ud til kunden. Vi vil tilbyde enkle og gennemskuelige kvalitetsforsikringer til konkurrencedygtige priser.
Escrito pela empresa

Informações de contacto
Godthåbsvej 21, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- mail@next.dk
- next.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Har nu haft bilforsikring hos Next i…
Har nu haft bilforsikring hos Next i nogle år.
Jeg har endnu ikke haft brug for den, men de er gode til at kommunikere ændringer osv samtidig med at de holder en lav pris.

Resposta da NEXT Forsikring
Fik en god forklaring på ændring på…
Fik en god forklaring på ændring på forsikring

Resposta da NEXT Forsikring
Hurtig og effektiv håndtering af min…
Hurtig og effektiv håndtering af min sag. Jeg oplevede at Next.dk svarer hurtigt og følger op sagen som aftalt. Er meget tilfreds.

Resposta da NEXT Forsikring
Meget kompetent servicemedarbejder der…
Meget kompetent servicemedarbejder der var utrolig vidende.

Fint det er ikke noget problem
Fint det er ikke noget problem

Resposta da NEXT Forsikring
Havde et spørgsmål som jeg fik svar på…
Havde et spørgsmål som jeg fik svar på med det samme. Derudover var der oplyst en fejl restance på mit overblik som blev rettet med det samme

Super gode priser
Super gode priser, fint support, der er sådan set ikke meget og komme efter

Next level forsikringsselskab!
Jeg har altid, også i dag, haft en rigtig god oplevelse med Next Forsikring.
2) Kundeservicen er venlig, let at komme i kontakt med og fremstår meget kompetent.
3) I de få tilfælde, hvor jeg har haft brug for forsikringen, har der aldrig været problemer – alt er blevet håndteret effektivt og professionelt.

Resposta da NEXT Forsikring
Hjælpsom når man ringer med spørgsmål
Hjælpsom når man ringer med spørgsmål. Venter dog stadig på at de ringer tilbage med bekræftelse af at det hele kører som det skal

Resposta da NEXT Forsikring
Hurtig, venlig og kundevendt service
Jeg skulle benytte kundesupporten, fordi jeg havde et par spørgsmål til mine forsikringer, og så skulle jeg have foretaget en ændring. Det var meget nemt at bruge chat-funktionen og supportmedarbejderen var venlig, hurtig og dygtig til at svare på mine spørgsmål.

Super service
Super service og vejledning, både i chatten og ved efterfølgende personlig vejledning over telefonen.
Har haft NEXT i 10 år, og det fortsætter

Resposta da NEXT Forsikring
Super kundeservice flinke over i det…
Super kundeservice flinke over i det hele taget er next bare et super forsikringsselskab

God oplevelse
God oplevelse
Fruen og jeg havde et par spørgsmål vedr. ulykkesforsikring.
Fik Anders i telefonen, og fik svar på det hele.
Anders var rigtig morgenfrisk, og vi havde en rigtig hyggelig dialog.
Det gav os en god start på dagen 👍👏

Resposta da NEXT Forsikring
behagelig kvindelig medarbejder .....
Talte med en
behagelig kvindelig medarbejder som gav den bedste betjening. Fik klarhed over mine forsikringer som skulle flyttes til Next.

Ros kundeservice - Frederik
Jeg havde spørgsmål til dækningen af vejhjælp i min forsikring og skrev på chatten, da jeg havde et par uddybende spørgsmål til dækningen. Jeg fik hurtigt klare, venlige og brugbare svar fra Frederik. Jeg har endnu ikke skulle bruge forsikringen, men føler mig tryg og kundeservicen er i top.
Mvh Jan og Jette

Resposta da NEXT Forsikring
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.