Informações sobre a empresa

1. Cabeleireiro
  2. Fornecedor de produtos de beleza
  3. Técnico em extensão capilar

Escrito pela empresa

Ngochi Beauty er en professionel afrofrisør i Aarhus, der specialiserer sig i braids, hair extensions og beskyttende frisurer til afro- og krøllet hår. Vi tilbyder et bredt udvalg af populære fletninger som box braids, knotless braids, boho braids, cornrows og andre moderne afrofrisurer, der både er stilfulde og skånsomme for håret. Hos Ngochi Beauty i Aarhus lægger vi stor vægt på kvalitet, præcision og en god kundeoplevelse. Vores mål er at skabe smukke og holdbare frisurer, der fremhæver din personlige stil og giver dig selvtillid i hverdagen. Udover frisørbehandlinger tilbyder vi også salg af hair extensions, flettehår og hårprodukter, så vores kunder kan finde alt, hvad de har brug for til styling og pleje ét sted. Vi udvælger nøje vores hår og produkter for at sikre høj kvalitet, der passer til afro- og tekstureret hår. Hos Ngochi Beauty er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi arbejder for at give hver kunde en professionel behandling og et resultat, de kan være stolte af. Vi byder både nye og tilbagevendende kunder velkommen til en tryg og professionel oplevelse hos vores afrofrisør i Aarhus.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste oplevelse af at få braided mit…

Bedste oplevelse af at få braided mit hår!💘 Verdens bedste kundeservice, så skønne og imødekommende kvinder, som får dig til at føle dig tilpas med det samme. UDOVER dette, har jeg aldrig fået lavet så smukt hår før! De har bare styr på alt. Den største anbefaling her fra!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de março de 2026

Fantastisk service

Så søde piger! Og SINDSYG god service, de sikrede sig hele tiden at jeg var tilfreds med stylen og farverne! Vil helt sikkert både selv komme igen og anbefale det til andre!

30 de julho de 2025

Fantastisk kundeservice

Udlever den bedste service samt sælger nogle rigtige gode produkter til hårpleje. Var især meget glad for deres lace glue, da det kan være besværligt, at finde en lim som kan holde sig til flere dage. Dette kunne Ngochi beauty i hvert fald tilbyde.

17 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig god og venlig service

Super hurtig leverering.
En rigtig god og venlig service.
Flinke medarbejdere/kundeservice, er altid hjælpsomme og venlige
De udviser en flot ekspertise, og ved hvad de taler om.
Man går aldrig forgæves

Jeg vender helt sikkert tilbage til Ngochibeauty! kan klart anbefales

24 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Mega søde i forhold til deres…

Mega søde i forhold til deres kundeservice. Blev meget positivt overrasket over deres produkter især deres wig glue. Har haft så mange problemer med forskellige wig glue og da jeg endelig prøvede deres fandt jeg endelig en lim der kunne holde længere end en uge😍 Tak

1 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais