Vi havde besøg af Toke i vores nye hus, hvor vi har ovetaget et pillefyr som ikke ville tænde. Vi har ikke haft pillefyr før, så det var et helt nyt fagområde for os. Vi skulle vente to uger på at... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi har haft besøg af Toke fra NH Bioservice ApS - og kunne vi give mere end 5 stjerner så ville vi gøre det. Super dygtig, forklarende og meget hjælpsom -vi fik svar på alle spørgsmål - ikke bare svar... Ver mais
Vi har idag haft besøg af en montør fra NH bioservice. Det var en virkelig god oplevelse og Fagligheden var i top. Montøren var venlig og tålmodig og forklarede rengøring og vedligehold af fyret... Ver mais
Super service af Toke. Han ordnede min pilleovn bedre end jeg har oplevet før. Kompetent, grundigt og pålidelig, og han test kørte pilleovn før han gik. Alt fungerer perfekt. Denne service var bestemt... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Canalizador
- também em
- Arquitecto
Escrito pela empresa
Service og reparation af pillefyr, varmepumper, pilleovne, fastbrændselsanlæg og solfangere Indregulering og vejledning af kunderne til hvordan man bruger installationen bedst muligt, med optimal udnyttelse i forhold til komfort og økonomi
Informações de contacto
Viborgvej 52, Viborgvej 52, 8766, Nr. Snede, Dinamarca
- info@nhbioservice.dk
- nhbioservice.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Var meget tilfreds med arbejdet og…
Var meget tilfreds med arbejdet og meget flink medarbejder.
Service på Tredje år, kan ikke finde anledning til at skifte.
Lang tjek liste som bliver gennemgået. Allt kører bare fint efter service. Service minded personale.
Jeg er meget tilfreds.
THORSTEN! 🙏
Mine oplevelser er efterhånden mange med nh.bioservice og helt specifikt Thorsten!
Han er utroligt god til hans arbejde.
Vi er nogle unge mennesker der flyttede ind i et hus med et fyr vi ingen instruktion fik i sommeren 23. Lige siden vi kontaktede Thorsten første gang har han været der med råd og hjælp når det gjaldt! Han har altid instrueret mig i at kunne tingene selv hvilket er super rart!
Det er bare en kæmpe fornøjelse at hver gang med skriver til Thorsten uanset hvor tæt på hinanden problemerne er eller hvor lang tid siden så er han altid klar på at hjælpe eller guide mig!
Kæmpe 5 stjerner her fra! 🙏
Jeg var godt tilfreds ,
Jeg var godt tilfreds ,, ringede om formiddagen, service samme dag
Fremragende service med både ekspert…
Fremragende service med både ekspert viden og personlig kundepleje
Kan på ingen måde anbefale NH…
Kan på ingen måde anbefale NH Bioservice.
Benyttede mig først af deres tilbud om et årligt eftersyn til en skarp pris. Prisen var desværre ikke så skarp, da der blev lagt 1 ekstra montørtime på regningen. Fyret var mere beskidt end ventet.:-( 4 dage efter satte fyret sig fast igen, da det viste sig at det ikke var blevet indstillet ved 1. besøg, som ellers var hvad man kunne forvente ved et årligt eftersyn. Dette bekræftede NHBioservice
NH Bioservice kom så endnu engang, og rengjorde fyret. Desværre blev fyret heller ikke indstillet denne gang, men en regning blev sendt. Beskeden fra NH Bioservice er, at jeg skal betale anden regning inden de ville komme ud og indstille mit fyr (og nu med trusler om inkasso)
Så det, som jeg bestilte professionelle til at gøre, indstilling af fyr, har jeg endnu ikke fået. Rengøring kan jeg godt

Resposta da Nh. Bioservice
Firmaet skriver mail
Firmaet skriver mail, når det er tid til den årlige service,
Der bliver ringet til mig, når man er færdig med arbejdet, hvor vi taler om det, der er blevet ordnet.
God service og altid glade mennesker…
God service og altid glade mennesker der kommer her

Resposta da Nh. Bioservice
Nem og hurtig planlægning af opgaven
Nem og hurtig planlægning af opgaven
De reagerede desværre ikke på første forespørgsel
Montøren var meget opsaveren da snakken…
Montøren var meget opsaveren da snakken faldt på varmepumpe kunne han lige sige at det kunne de også lave
Selve service på pillefyret er meget grundig
Har haft en god oplevelse
Har haft en god oplevelse, men lidt problemer med at finde fejlen og få den rettet. Men super og rigtig rare folk og arbejde med.
God service og flink mand der kom.
Hurtig udrykning og dygtig og kompetent…
Hurtig udrykning og dygtig og kompetent medarbejder
Super service - kom som aftalt og fik varmepumpen til at køre perfekt.
Jacob montøren ringede og fortalte hvad han havde lavet og gav gode råd til mig som kunde. Vi er nu oprettet som kunde og har fast service abonnement.
Varm anbefaling herfra
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.