NIELSENs Opiniões 9185

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig svar på spørgsmål og guide til størrelses valg til køb af konfirmations tøj, også utrolig hjælpsomme ved problemer med en rabatkode mm. Og hurtig levering oveni (bestilte søndag, modto... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har igen købt 2Biz med silke, som fylder det meste af mit klædeskab. Denne gang en bluse, som jeg ikke ku få i min lokale butik. Super nem hjemmeside med rigtig gode søgefunktioner, og så rigt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte varer om eftermiddagen. Fik en besked på at varerne var pakket sammen dag, og dagen efter kunne jeg hente min pakke. Nem og overskuelig hjemmeside

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var nemt at bestille, varene kom 2 dage efter som lovet og til en fornuftig pris. Ingen papirspild på returseddel, der sansynligvis ikke skal bruges, men en vejledning til retur varer. God ople... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Sobre NIELSENs

Escrito pela empresa

Fri fragt på ordrer over 399 kroner

Vælger du at få leveret til en pakkeshop nær dig, får du gratis levering på alle ordrer over 399 kroner.

Optjen point i Club NIELSENs

Som medlem af Club NIELSENs har du mulighed for at optjene 3% af dit køb ved hver eneste ordre. Dine point kan bruges i vores forretninger såvel som online.

Returner eller byt dine varer i alle NIELSENs butikker

Alle køb foretaget på NIELSENs.dk kan returneres og byttes i alle vores butikker – du skal blot kunne fremvise din ordrebekræftelse.

Hurtig og sikker levering

Når du bestiller hos NIELSENs.dk, afsender vi din pakke inden for 1-3 hverdage.

Nem og billig retur hos NIELSENs

Ønsker du pengene retur på din ordre fra NIELSENs, skal du blot oprette en retursag på nielsens.dk/pages/retur. Du får herefter tilsendt en QR-kode, der skal fremvises hos GLS. Så printer de en returlabel ud for dig. Vi behandler alle retursager inden for 10 hverdage, når vi har modtaget din pakke.

Fuld returret i 30 dage

Fuld returret i 30 dage Har du fortrudt dit køb, kan du i op til 30 dage efter, du har modtaget dine varer, sende dem retur og få pengene tilbage.

Om NIELSENs

NIELSENs er en moderne familieejet virksomhed, der siden 1961 har solgt kvalitetstøj fra en lang række brands. Herunder NIELSENs egne mærker som Therese, vakker og KANTT samt populære mærker som SELECTED, Part Two og 2-BIZ. Hos NIELSENs danner de familiære værdier og tillid rammen for både webshoppen og kædens 16 butikker, og en personlig service sikrer, at du får en god oplevelse, når du handler hos os - uanset om du besøger vores butikker eller vores webshop.

Kontakt os

Hurtigt levering

Hurtigt levering

16 de abril de 2026

Hej Lars

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er så dejligt at høre, at din pakke kom frem hurtigt, og vi håber, at du har lyst til at kigge forbi igen en anden gang 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fint indpakkede…

Hurtig levering og fint indpakkede varer♥️👏helt perfekt👍

14 de abril de 2026

Hej Susanne

Mange tak for de fem stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at din pakke kom frem hurtigt, og at dine pakker var fint pakket ind! Kig endelig forbi igen 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Fat shaming i deres butik

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse, som jeg bedst kan beskrive som fat shaming, inde i deres tøjforretning i Rosengårdcentret.
Jeg stod sammen med min forlovede og kiggede efter et jakkesæt til vores kommende bryllup, da en ekspedient kom over og spurgte om han kunne hjælpe.
Jeg fortalte ham hvad jeg ledte efter, hvorefter han hurtigt lavede elevator blikket på mig, og svarede koldt tilbage at de ikke havde noget i min størrelse.
Det skal lige siges, at jeg er en mand der til dagligt bruger str. Small large / Large i tøj.
Inden vi kunne nå at høre om vi kunne se nærmere på deres sortiment. Fortsatte ekspedienten med at sige, at de ikke havde noget i min størrelse, hvorefter vi blev vist ud af butikken.
Jeg er virkelig forarget over oplevelsen, og synes det ikke er i orden over for hverken folk i min mål gruppe eller dem over, at blive behandlet på den måde. Da man kunne havde håndteret det på en meget bedre måde, end hvad han gjorde.

19 de abril de 2025

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at læse om din oplevelse i vores butik i Rosegårdcentret, og det gør os oprigtigt ærgerlige at høre, at dit besøg har efterladt dig med den følelse. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Hos os er det vigtigt, at alle bliver mødt med respekt, imødekommenhed og en god service, uanset hvad de leder efter.

Vi beklager oprigtigt, hvis du har følt dig dårligt behandlet eller ikke har fået den hjælp og vejledning, du havde brug for i situationen. Vi forstår godt, at det kan føles både ubehageligt og skuffende, især når det handler om noget så vigtigt som forberedelser til et bryllup.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den internt til at sikre, at vores tilgang til kunder altid er professionel, respektfuld og imødekommende.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og elsker mine teressa…

Hurtig levering og elsker mine teressa bukser.

13 de abril de 2026

Hej Annamajah

Vi takker mange gange for den meget fine anmeldelse! Det er godt at høre, at det gik tjept med leveringen af din pakke, og at du elsker dine bukser 😊 Kig endelig forbi igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Man fortryder ikke at købe hos dem

Gode tøj og god service

Hej Agathe

Tusind tak for anmeldelsen 🤩 Vi er glade for at høre, at du synes om vores tøj og service! Vi håber, du har lyst til at handle hos os igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det går så hurtigt med at levere

Det går så hurtigt med at levere - og fin info undervejs

11 de abril de 2026

Hej Susan

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er glade for at høre, at det er gået tjept med levering af din pakke, og at du har fået fin info undervejs. Vi håber, du bliver glad for dit køb 😊

Det hele

God service og hurtig levring

9 de abril de 2026

Hej Anette

Tusind tak for de fem stjerner 🤩 Dejligt, at du har fået en god service, og at din pakke kom frem hurtigt! Kig endelig forbi igen en anden dag 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Hjemmesiden er overskuelig og nemt at…

Hjemmesiden er overskuelig og nemt at finde det rette str. Meget fine varer. Er meget glad for alt mit tøj fra Nielsens.

Hej Annette

Tusind tak for den meget fine anmeldelse her på Trustpilot 🤩 Vi er så glade for at gøre, at det er nemt at handle hos os, og at du er glad for dit tøj! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden dag 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Kan anbefale deres skjorter

Har købt og modtaget 2 skjorter og selvom jeg er størelse large og veltrænet, så passer de perfekt. Kan varmt anbefales.

Hej Carsten

Vi siger mange tak for den fine anmeldelse 😊 Og for anbefalingen også! Det er skønt at høre, at skjorterne passede. Vi håber, du har lyst til at kigge forbi igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fine bluser

Hej Heidi

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre, at det gik tjept med leveringen af din pakke, og at du har fået nogle fine bluser.

Classificada 3 em 5 estrelas

Det er nemt at handle på siden men…

Det er nemt at handle på siden men noget bøvlende man skal køre til Stenstrup for at hente pakken når man bor i Kværndrup

2 de abril de 2026

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det kan være besværligt at skulle til Stenstrup for at hente din pakke, når du bor i Kværndrup. Valget af pakkeshop afhænger desværre af de tilgængelige afhentningssteder hos fragtfirmaet, men vi tager helt klart din feedback med videre.

Hav en dejlig dag 😊

Det var nemt

Det var nemt at finde det ønskede produkt, og så var der også hurtig levering til den lokale pakkeboks.

31 de março de 2026

Hej Helle

Vi takker for den meget flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at det var nemt at finde den vare, du gerne ville have, og at det gik tjept med leveringen af pakken 😊

Anna fra NIELSENs-temaet ☀️

Overskueligt og nemt😊

30 de março de 2026

Hej Dorthe

Tusind tak for de fem stjerner 🤩 Vi er glade for at høre, at det var overskueligt og nemt at handle hos os! Vi håber, du har lyst til at kigge forbi igen en anden dag.

En rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse og dagen efter fik jeg varen

30 de março de 2026

Hej Sasha

Mange tak for den meget flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og at pakken kom hurtigt frem. Kig endelig forbi igen!

Super service og betjening👍

1 de abril de 2026

Hej Kaj

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at både vores betjening og service kunne leve op til dine forventninger. Kig endelig forbi igen! 😊

Der gik kun 3 dage

Der gik kun 3 dage, før jeg kunne hente min pakke

31 de março de 2026

Hej Britta

Mange tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot! Vi er glade for at høre, at det gik tjept med leveringen af din pakke 😊 Kig endelig forbi igen!

Nem og overskuelig hjemmeside

27 de março de 2026

Hej Lene

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige levering, og at det var nemt at handle hos os! Kig endelig forbi igen 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Vare til fin pris og hurtig levering.

Vare til fin pris og hurtig levering.

25 de março de 2026

Hej Tove

Mange tak for de fem stjerner 🤩 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med prisen og den hurtige levering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og dejligt med mindre…

Hurtig levering og dejligt med mindre emballage ( Tshirt sendt i pose).

24 de março de 2026

Hej Marianne

Tak for anmeldelsen 😊 Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og den mindre emballage!

Anna fra NIELSENs-teamet 🌞

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais