Nieuwtextiel Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb n.a.v een advertentie op fb een donzen dekbed en twee dekbed overtrekken besteld en over de kwaliteit/prijsverhouding ben ik erg tevreden. Ook de levering ging, zoals beloofd zeer snel met dui... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling is erg goed verlopen en we zijn erg blij met wat we besteld hebben namelijk matras hoezen. Tip je kan tegenwoordig beter bij nieuwtextiel rechtstreeks op de site bestellen dan via bol w... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over de service. Na contact gezocht te hebben kreeg ik binnen 2 uur reactie. In deze reactie werd gelijk duidelijk dat de medewerkers bereid zijn mee te denken en dat maakt de ser... Ver mais

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

32 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Dekbed Fabiola en overtrekken.

Ook de levering ging, zoals beloofd zeer snel met duidelijke communicatie.

30 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super kwaliteit en probleem snel opgelost.

Er ging wat mis met de bezorging van DHL en dit is keurig opgelost door de verkoper. Kwaliteit van het dekbed is echt uitmuntend. Ik had al een 1 persoons in bezit maar heb nu voor ons 2 persoonsbed dezelfde echt ideaal! Niet meer zweten snachts en lekker warm regulerend.

13 de novembro de 2025

Topservice!

Goede hulp bij uitkiezen, snelle levering en duidelijke communicatie. Heel tevreden!

10 de dezembro de 2025

Zeer tevreden

2 juli matrastopper besteld bij nieuwtextiel.nl
Door een sorteerfout bij dhl werd de topper 11 juli bezorgd.
Had de Klantenservice van nieuwtextiel.nl al ingelicht en die was heel behulpzaam en ging gelijk erachter aan.

De topper zelf is top. Tis ff wennen maar na
paar nachten erop geslapen te hebben ligt t
heerlijk.
Niet te hard en niet te zacht. Gewoon goed.
Zelfs de prijs is top.

14 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Tweedekans dekbed voor volle prijs

Wij hebben een donzen dekbed besteld, er wordt vooraf gewaarschuwd voor geurtjes die wegtrekken, een verzegeling die niet mag worden verbroken (hierdoor heb je dus geen idee wat je gekregen hebt). Hierdoor gaan alarmbellen luiden. Maar als klap op de vuurpijl os het tijk gekreukeld of het gewassen is. Waarschijnlijk een tweede kansje die voor goede prijs wordt doorverkocht. Reden om terug te sturen.., alleen na alle 1 ster beoordelingen te lezen is wel duidelijk dat je dan alles kwijt bent. Je dekbed (wat dan waarschijnlijk weer door wordt verkocht) en je geld. Dus wees gewaarschuwd voor u hier iets besteld!

11 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling is erg goed verlopen en…

Tip je kan tegenwoordig beter bij nieuwtextiel rechtstreeks op de site bestellen dan via bol want dan is de prijs ook hoger.

8 de fevereiro de 2025

Geweldig!

Bij Nieuwtextiel een matrastopper van schapenwol gekocht. Geweldig! Super snel geleverd, binnen één dag! En direct gebruikt natuurlijk. Ben helemaal happy!

24 de dezembro de 2024

Geweldig bedrijf.

Bij NieuwTextiel bestelde ik op 13 juni 2024 een dekbed. Wat schetst mijn verbazing werd nog dezelfde dag geleverd. De firma is ook prijs technisch een aanrader.Het dekbed nog niet in gebruik genomen maar ga ervan uit dat dat helemaal goed gaat komen.
Zou zeker een kijkje nemen op de website.

13 de junho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.