Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Pengene blev trukket selvom pakken ikke var sendt, måtte skrive til dem hvor der gik flere dage før svar og før pakken så blev sendt. Modtog derfor først 12 dage efter bestillingen

Classificada 5 em 5 estrelas

VERDENS BEDSTE PRODUKTER!😍🤩 Jeg har haft problemer med to andre lim jeg har prøvet, så prøvede jeg Nilefull’s lim, og den holder bare og virker bare til UG! Derudover elsker jeg deres easy fan... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det er altid dejligt at handle hos Nilefull. Har jeg gjort er par gange nu. Produkterne lever op til forventningerne, og det er let at få fat i dem og aftale evt afhentning. Eneste minus er at dere... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de produtos de beleza

Escrito pela empresa

Hos www.nilefull.dk forhandler vi et væld af produkter til professionelle vippeteknikere såvel som private vippe-entusiaster.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Kundeservice svarer ikke

Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice af 2 omgange for at finde en løsning på en afsendelse der blev sendt til forkert adresse. De svarer ikke på mine henvendelser og nu bliver pakken sendt tilbage, trods den er betalt.

20 de janeiro de 2025

Meget hjælpsomme!!

Meget hjælpsomme!!! Har ikke testet produktet endnu, men alt med ordren og levering har været så godt. Hurtig respons på kundeservice!

3 de julho de 2024

Useriøst og uprofessionelt

Overholder ikke aftaler eller svarer forsent når man akut står og skal bruge produkter til afhentning. Hverken behjælpelige eller undskyldende på nogen måder eller efterfølgende!
Det virker lidt som om det er useriøse og virkelig uprofessionelle mennesker der driver denne forretning. 👎🏽👎🏽👎🏽

12 de novembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Altid dejligt at handle her

Eneste minus er at deres "kurv" dukker op hver gang man tilføjer en vare. Så når jeg skal have en af hver str af fx D6, så kommer kurven op og fylder hele skærmen hver gang jeg tilføjer en størrelse. Det er lidt irriterende.
Skal siges jeg bestiller via mobil (android)

28 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service og fantastiske…

Rigtig god service og fantastiske vipper. ✨✨✨

De levere til tiden og de har rimelige priser og et skarpt sortiment.

Har aldrig haft en dårlig oplevelse hos dem og jeg er deres faste kunde. Kan KUN anbefales.

23 de maio de 2023

VERDENS BEDSTE PRODUKTER!😍🤩

VERDENS BEDSTE PRODUKTER!😍🤩
Derudover elsker jeg deres easy fans😍

Super service! Altid en god oplevelse når man skriver til dem. Altid hurtigt kundeservice! 🙌🏼
Ikke noget at komme efter! Og der skal virkelig komme noget meget meget bedre før jeg skifter mærke!!

6 de abril de 2023

Kan kun anbefales!

Virkelig god og sød service
Hurtig, nem og fleksibel afhentning!
Samt rigtig gode produkter - elsker især vipperne og limen🤩

Kan kun anbefales!!

31 de março de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais