NIMO SKIN Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg vil først sige at bestillingen gik godt den kom hurtigt og det i sig selv er nogle stjerner værd. Jeg har nu brugt cremen i 3 dage i tyndt lag som beskrevet for lidt rosacea 🌸Min hud er åbenb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I mange år har jeg lidt af akne og været præget af hidradenitis - og nu rosacea. I de sidste to måneder har jeg haft voldsomme tilbagevendende udbrud, hvor midler og medicin har haft begrænset effe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg syntes sådan set produktet er meget lækkert, og jeg vil sige jeg havde faktisk gavn af den andre steder hvor der var rødme, men lige ved mit ansigt ved næsen, jo den kølede og beroligede, men sam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har længe haft en smule problemer med rosacea, hvortil jeg har prøvet et hav af forskellige produkter, der aldrig helt virkede som håbet på. Jeg faldt tilfædligvis over ZZ-cremen hos NIMO SKIN, hvor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Af rosacea-ramte til rosacea-ramte. NIMO SKIN er en 100% dansk webshop, skabt ud fra en personlig erfaring med hudlidelsen rosacea, som rammer 5–10% af alle danskere. Vi ved derfor, hvor svært det kan være at finde hudpleje, der både er effektiv, mild og til at stole på. Vores mission er at tilbyde produkter, som giver huden den pleje og ro, den fortjener. Sortimentet består af nøje udvalgte kvalitetsprodukter, som er udviklet til at støtte en sund hudbarriere, reducere irritation og fremme balance i huden – både til daglig pleje og i forbindelse med mere udfordrende hudtilstande som rosacea, akne og perioral dermatitis. Hos os vægter vi gennemsigtighed og kvalitet højt. Derfor finder du kun produkter, vi selv kan stå inde for, og som vi har erfaring med virker i praksis. Samtidig arbejder vi med et stærkt fokus på naturlige ingredienser, genanvendelige materialer og ansvarlig hudpleje. Hos NIMO SKIN får du ikke blot produkter, men også en webshop skabt af mennesker, der forstår dine udfordringer indefra. Vi er her for at gøre hudpleje mere tryg, enkel og effektiv – så du kan fokusere på at føle dig godt tilpas i din egen hud.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

4 de junho de 2022
logótipo da NIMO SKIN

Resposta da NIMO SKIN

Kære Hulya,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er så begejstrede for, at du er glad for servicen og produktet!

Bedste hilsner,

Niels,
NIMOSKIN

God og hurtig ekspedit

God og hurtig ekspedit - tilfredsstillende varer. Mere kunne jeg ikke ønske mig ☺️

29 de abril de 2022
logótipo da NIMO SKIN

Resposta da NIMO SKIN

Kære Connie,

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er begejstrede over, at det er tilfredshed over hele linjen.

Bedste hilsner,

Niels, NIMOSKIN

Classificada 5 em 5 estrelas

ENDELIG EN CREME SOM VIRKER!

Har prøvet flere cremer og piller fra læge og hudlæge uden stor og længerevarende virkning. Brugte produktet "zz-creme" i en lille uges tid og min hud er blevet som jeg huskede den før tiden med problemet. Dertil hurtig levering.

22 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais