Noiseaway Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt og opsat 40 stk 60x60 akustikloftsplader i køkken-alrummet i vores hus. De kom hurtigt og var lette at sætte op. De gør en kæmpe forskel og er virkelig pengene værd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået leveret det flotteste akustikbillede fra Noiseaway. Super god service, hurtig levering og meget høj produktkvalitet. Vores dagplejebørn er vilde med designet på billedet, som giver a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde lidt udfordringer med akustikken i et par rum i huset. Vi overvejede flere muligheder, men faldt over Noiseaways's løsninger for at forbedre akustikken. Vi har opsat loftsplader og lydbillede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en rigtig god oplevelse. Kommunikation var i top, og leveringen af akustikregulering til vores nye speakerbokse, gik utrolig hurtigt. Vi fik samtidig en virkelig god og kompetent vejledning,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor em acústica

Informação fornecida por diversas fontes externas

Leverandør af akustik løsninger

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Man køber noget, men "Købmanden" er taget på ferie!

Jeg købte varer og modtog ikke noget order.
Jeg skrev til dem og fik en automatisk svar:
"Vi holder ferie i uge 29 er tilbage igen Mandag uge 32 .
Vi sender ikke ordre i denne periode og i er derfor velkommen til at annullere jeres ordre pr mail hvis i ønsker det."
Totalt uprofessionelt.
Sådan en tekst burde står på web.shoppen.

25 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har nu afprøvet lyddæmpningen i…

Vi har nu afprøvet lyddæmpningen i konfirmandstuen ved to lejligheder.
En sang aften, hvor der var 50 personer tilstede.
Et møde i menighedsrådet.
Dem med høreapparater mærkede en tydelig forskel.
Ingen lagde mærke til de opsatte plader.
Poul Hansen

23 de janeiro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke særlig god kundeservice.

Ikke særlig god kundeservice.

De lover en leveringstid på 3-5 hverdage, men har endnu ikke modtaget produktet eller hørt fra dem.

Har blot fået en autogenereret ordrebekrætelse, men ingen svar på mails eller telefonopkald.

25 de janeiro de 2023
logótipo da Noiseaway

Resposta da Noiseaway

Kære Michael
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er altid glade for feedback.
Jeg forstår dog ikke din kritik i forhold til leveringstid?
Du har afgivet din ordre d 23/1, vi har idag d 26/1. Din ordre vil blive leveret i morgen, derfor overholder vi også leveringstiden.
Vi har travlt og en gang imellem kan vi være svære at fange på telefonen, men vi sætter dog en stor ære i altid at ringe tilbage, hvis vi misser et opkald.
Så vidt jeg ved, har du idag talt i telefon med en af vores medarbejdere, er det ikke korrekt?
Vi håber du bliver rigtig glad for din ordre.
Vh Rikke

Udover det forventelige

Købte loftplader i 60x60. Fin udførsel og super effekt.
God og informativ hjemmeside.
Første levering af plader var skadet og jeg skrev en mail onsdag aften. Torsdag formiddag fik jeg nye plader leveret. Det er ekstraordinær god service og helt udover det forventelige.

7 de novembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Fine akustik billeder uden ramme

Har nu købt 4 akustik billeder af typen uden ramme. Det er et godt produkt til mindre akustik reguleringer når man ikke ønsker større indgreb - eller at købe polstrede møbler bare for akustikkens skyld.

Billederne er dog lidt besværlige at sætte op, da det kræver tre ret præcist opsatte skruer bare til ét billede på 120 x 60cm.

1 de setembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Komplet vurdering

Hurtig levering.
Ok kvalitet af billedet - dog en anelse svag i farverne efter min smag.
Fungerer godt ift lyd.
Ophæng er direkte forfærdeligt lavet. For det første kommer billedet ikke helt ind til væggen, og for det andet er beslagene som skal holde billedet så skrøbeligt fastmonteret på billedet. Her kan jeg henvise til Akustikbilleder.dk hvor ophænget er fæstnet til selve rammen (som i øvrigt også er af langt bedre kvalitet hos Akustikbilleder.dk

Efter min klage pga ophængene, skal det siges, at der dog blev sendt nogle nye ophæng UB. Jeg fandt selv på en alternativ løsning.

Trods alt er prisen en kende lavere ved Noiseaway end hos Akustikbilleder.dk

22 de agosto de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Super fin og imødekommende…

Super fin og imødekommende kundeservice. Holder, hvad de lover. Hurtig levering. Let håndterbare produkter. Der mangler et par små vigtige detaljer i monteringsvejledning.
Absolut anbefalelsesværdig!

6 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået et flot og godt resultat

Vi har fået lavet en akustik løsning på vores 58 kvm kontor.
Fra første besøg på Noiseaway’s hjemmeside til det færdige resultat har der været god service.
Kompetente montør og ikke mindst et super godt og flot resultat. Vi er meget tilfreds.
Vi kan varmt anbefale Noiseaway.
MVH
Martin Høft A/S

5 de maio de 2021
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais