Noiseaway Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt og opsat 40 stk 60x60 akustikloftsplader i køkken-alrummet i vores hus. De kom hurtigt og var lette at sætte op. De gør en kæmpe forskel og er virkelig pengene værd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået leveret det flotteste akustikbillede fra Noiseaway. Super god service, hurtig levering og meget høj produktkvalitet. Vores dagplejebørn er vilde med designet på billedet, som giver a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde lidt udfordringer med akustikken i et par rum i huset. Vi overvejede flere muligheder, men faldt over Noiseaways's løsninger for at forbedre akustikken. Vi har opsat loftsplader og lydbillede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en rigtig god oplevelse. Kommunikation var i top, og leveringen af akustikregulering til vores nye speakerbokse, gik utrolig hurtigt. Vi fik samtidig en virkelig god og kompetent vejledning,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor em acústica

Informação fornecida por diversas fontes externas

Leverandør af akustik løsninger

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Thumbs up til Noiseaway

Fuldt ud en 100 % god oplevelse - både mht. kontakt, service, levering, opsætning og kemi.
Et udviklingspotentiale kunne være en måling af akustik før og efter i rummet, hvis det er muligt. Så man som kunde kunne se en effekt i tal.

30 de novembro de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Leveret før tid og fint produkt

Leveret før tid og fint produkt - måske skulle der være vedlagt en brugsanvisning ift hvor meget lim der skal på plader, men det kunne jeg relativt let finde ud, men det er faktisk ellers fint

27 de setembro de 2018

Fantastisk

Fantastisk
Men beskyt jeres vare bedre
Dog en god oplevelse at tage kontakt og få tilsendt erstatnings plader omgående uden brok

27 de setembro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service både før og efter

Super service både før og efter . Havde en reklamation på nogle plader som var lidt skadet. Ombytning uden problemer vi havde dog bestilt for mange da resultatet var bedre ind forventet. Pengene blev returneret nemt og hurtigt

30 de maio de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Næsten intet at klage over

Næsten intet at klage over, dog lige på nær, at firmaet skriver "levering 3-5 hverdage" = men produktet blev først afsendt efter 5 dage. ( vi var lidt i tidsnød, så derfor var det noget irriterende)
- Men ellers en rigtig fin behandling og god vejledning. Et super produkt, der absolut lever op til forventningerne. Anbefaler gerne produkt/firma til andre.

7 de fevereiro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er meget tilfredse med resultatet

Vi er meget tilfredse med resultatet. Det er flot udført!
Menighedsrådet
Erik Klint

30 de janeiro de 2018
logótipo da Noiseaway

Resposta da Noiseaway

Tusind tak for den fine anmeldelse.:)

Classificada 5 em 5 estrelas

God vejledning og fair priser

God vejledning, fair priser og alt i alt en god oplevelse at handle hos Noiseaway.

23 de janeiro de 2018
logótipo da Noiseaway

Resposta da Noiseaway

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du syntes om oplevelsen med at handle hos os. Tak

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais