Ik kwam in 2024 binnen met woorden als bourgondiër, tevreden, "ja doe ik" en levensgenieter als defaults. Ik was oprecht maar onbewust een tevreden man. Door me open te stellen voor de materie e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
No limits richt zich niet alleen op 1 aspect van iemands leven, maar op het geheel. Gedrag, mindset, gezondheid, relaties, werk, zingeving en persoonlijke groei met als doel iemand duurzaam sterker,... Ver mais
Nolimits heeft mij weer laten inzien hoe belangrijk doelen in het leven zijn. Zij laten jou inzien hoe je als compleet mens kunt zijn, en daar ruimte en tijd aan dient te besteden iedere dag/week.
No Limits Academy heeft mij en mijn onderneming naar een hoger niveau gebracht. Simpel, doeltreffend en eerlijk, zonder terughoudendheid. Niet alleen ik, maar ook mijn medewerkers hebben hier een... Ver mais
Informações sobre a empresa
No Limits Academy is er voor ondernemers die écht willen doorgroeien, als leider én als mens. Wij helpen je om weer volledig in lijn te komen met je visie, je bedrijf én jezelf. Met ervaren coaches, wekelijkse sessies en een unieke methodiek zorgen we voor directe doorbraken en duurzame groei. Onze belofte: Je krijgt bij ons geen oppervlakkige tips, maar een levensveranderend traject. Wij helpen je om rust, richting en resultaat te creëren, in je bedrijf én in je leven.
Informações de contacto
Roersingel 184, 6041KX, Roermond, Holanda
- info@nolimitsacademy.nl
- nolimitsacademy.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Life changing, je hoeft er enkel voor te kiezen
No Limits heeft letterlijk mijn hele leven veranderd. Wat startte met het bedenken van mijn droomleven, is na 10 maanden mijn realiteit geworden. Hoe? Doordat ik compleet ben veranderd. Niet alleen in acties, netwerk of kennis, maar ik ben compleet anders gaan denken. De gamechangers binnen No Limits hebben een enorm commitment op mijn volledig potentieel, als totaalmens. En dat merk ik in de manier waarop ze me continu uitdagen, confronteren, laten nadenken over mijn gedachtes en leren patronen of overtuigingen los te laten. Wat mij het meest gebracht heeft: Alles in het leven is een keuze. Jij kan ervoor kiezen om iemand te zijn die succesvol, geliefd, inspirerend en impactvol is. En No Limits is voor mij de sleutel tot die transformatie.
Gefocust op jezelf in de spiegel aankijken en leren
Ik ben nu halverwege het traject, je merkt dat er iedere sessie kracht zit en gekeken word naar manieren om jezelf te blijven verbeteren. Het is erg verfrissend om iedere sessie verhalen en antwoorden van andere te horen en de inzichten van de game changers te horen.
Goed geholpen
No Limits heeft me de afgelopen 2 jaar geholpen weer focus te vinden en mij uit een slachtoffer verhaal te trekken.
Dit door het schrijven van een visioen en een duidelijk punt B te creeren.
Ik gun elke ondernemer een visioen.
Voor mij was dit een intensieve Eerlijk en praktischen…
Voor mij was dit een intensieve en waardevolle ervaring.
De aanpak was direct, maar veilig, en gaf ruimte om eerlijk naar mezelf te kijken.
Wat ik vooral waardeerde, is dat het niet ging om mooie woorden, maar om bewustwording en verantwoordelijkheid.
Ik neem concrete inzichten mee die ik zowel privé als zakelijk kan toepassen.
Gegroeid als ondernemer én als totaal mens.
Niet alleen ik, maar ook mijn medewerkers hebben hier een helder visioen gekregen. We werken nu met focus, richting en gezamenlijke bedrijfsvisioen.
Voor ondernemers die écht willen groeien: dit traject maakt het verschil en vormt je tot een totaal mens.
Altijd waardevolle inzichten
Altijd waardevolle inzichten, die ik kan omzetten in actie, die leiden tot versnelling en groei.
NoLimits heeft mij scherp gemaakt op…
NoLimits heeft mij scherp gemaakt op keuzes, focus en verantwoordelijkheid. Geen excuses meer, wel richting en actie. En dat voel je elke dag
Mooie inzichten
Mooie inzichten, gefocust op de toekomst!
Gebruik 100% van je potentieel
Er is een leven voor No Limits en een…
Er is een leven voor No Limits en een leven Na No Limits!
Waardevolle cursus
Waardevolle cursus, stipt en conform de afspraken. Je komt tot heldere inzichten met concrete actiepunten!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.