Leia as opiniões dos outros
Er veldig fornøyd med både seamless tights og seamless top. God passform på tightsen, sitter godt på under hele økta og er ikke gjennomsiktig. Bruker den både til fritid og trening da den er svært b... Ver mais
Stoffet i produktene er veldig gode, de er sann til størrelse, de er ikke gjennomsiktige og holder seg på plass under hele treningsøkten enten om det er styrke eller jogging! De sitter godt på, de er... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Nytt treningstøy er en fantastisk følelse. La ikke det bli en dårlig følelse av å betale 1000kr for en tights... Vi utviklet Noprint tights. Markedets fineste og mest praktiske tights. Tights, uten logo, til fast lav pris.
Informações de contacto
Rosenholmveien 25, 1414, Trollåsen, Noruega
- j.iversen@noprint.no
- noprint.no
As pessoas também visitaram
Caroline
Jeg bestilte Seamless Tights- Dark Grey/ M og Seamless Top- M/ White, likte begge produktene veldig godt. Men må legge til at jeg forelsket meg helt i seamless tights, så comfy og ikke minst fin å se på🖤😮💨 Kommer definitivt til å bestille her igjen! Gleder meg til å investere i noen fargerike shortser til vår /sommer 💖💗💙🦋
Seamless top og tights
Er veldig fornøyd med både seamless tights og seamless top.
God passform på tightsen, sitter godt på under hele økta og er ikke gjennomsiktig. Bruker den både til fritid og trening da den er svært behagelig på.
Toppen gir god støtte og er kjempefin på. Favoritt trenings-BH!
Forsøkte seamless tights for første…
Forsøkte seamless tights for første gang på trening i dag! De fleste tightser har som regel «falt» ned under løping pga av høyden min.Denne satt som et skudd hele løpeturen, og så deilig å slippe «å dra» opp tightsen under løpeturen 🥰!!! Anbefales
Kjøpte et sett for min samboer
Kjøpte et sett for min samboer. Hun ble veldig fornøyd!
Kvaliteten er topp, de sitter perfekt og leveringstiden var rask! Anbefales på det sterkeste!
Den beste tightsen
Tightsen sitter godt på uten å skli av, og det gir en fin form på beina☺️den har god stretch og veldig behagelig å ha på!
Veldig bra tights
Veldig bra tights, sitter veldig bra og godt på.
Rask levering
Rask levering, true to size og kjempebehagelig tights!

ELSKER!!😍 virkelig å anbefale
ELSKER!!😍 virkelig å anbefale, sitter godt på og mye tøyelighet🌸 har både shorts + tights og begge deler er utrolig god kvalitet! Anbefaler

Veldig fornøyd!
Kjøpte både shorts og tights med scrunch. De sitter sykt fint på og er utrolig gode å ha på!!
Kjempefornøyd <33

Det beste treningstøyet!
Svarte fort på kundeservice når jeg hadde spørsmål, og utrolig fine shortser. Bestilte 3 stk, squat proof, kjempe behagelig og perfekt lengde. Jeg har prøvd det meste av treningsmerker, men disse er best til nå!

HERLIG SERVICE!
Utrolig bra service, og jeg bare eeelsker kvaliteten!

Resposta da Noprint
Godt stoff og som sitte godt til…
Godt stoff og som sitte godt til kroppen. Jeg var uheldig og fikk feil farge på den ene tightsen, ble litt styr og fp bytta så bare beholdt den. Eller er jeg veldig fornøyd

-God service
-God service, godt utvalg og rask betjening. Er fornøyd med alt og anbefales !..

Resposta da Noprint
Veldig fornøyd har to shortser og…
Veldig fornøyd har to shortser og elsker dem❤️

Digger de
No print er et bra merke.
Med god kvalitet på klærene
10/10 fra meg. Kjøper nytt hele tiden!

Liten i størrelsen
Shortsen var dessverre veldig liten i størrelsen. Dette hadde vært greit å vite før man bestilte.
Rask levering :)

Super kvalitet og oversiktlig nettside
Super kvalitet og oversiktlig nettside
Det var lett å finne frem på nettsiden og treningsklærne har super passform!

Resposta da Noprint
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.