Nora Lou Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestelde oorbescherming en een paar speeltjes voor onze puppy, 1 van de speeltjes die ik bestelde was uitverkocht in het roze en dus had ik deze in het blauw besteld. Blijkbaar was het roze speeltj... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al tweemaal besteld op deze webshop en werd steeds snel geleverd. Vooral heel tevreden over de hondendrinkflessen. We nemen die overal mee en hebben zo altijd genoeg water bij. Echte aanrader als je v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel erg tevreden van mijn aankoop bij Nora-Lou! Ze hebben een ruim aanbod met erg leuke en mooie spullen. Ik had helaas een te kleine maat tuigje besteld, maar heb dit gemakkelijk kunnen retourneren... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden over de aankopen! Had hulp gevraagd ivm het kopen van een goede draagzak voor mijn toypoedel en had meteen antwoord gekregen gekoppeld met goed advies! Je merkt meteen dat dit met veel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Welkom bij jouw dierenwinkel voor honden en katten! Ontdek ons uitgebreide assortiment hondenmanden, kattenmanden, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en veel meer!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

176 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

88 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super fijn!

Super fijn!
Twee kussens besteld en die waren snel binnen.
Zo te zien is de kwaliteit ook erg goed!
Erg blij mee

20 de março de 2025

Dankjewel Saskia!

Beste en snelste levering

Beste en snelste levering! Heel blij met de bench kussens. Lekker zacht. Heb ook een bench kussen voor in de fietsmand te leggen en die paste er ook perfect in. Leuk om persoonlijk contact te hebben met verkoopster.

18 de março de 2025

Dankjewel Sanne! Veel plezier met de kussentjes. 🫶🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

De autostoel die ik er voor mijn hond bestelde werd snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. En de octopus snuffelmat is in het echt nog mooier dan ik had verwacht. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen en qua prijs ook nog eens net iets voordeliger dan elders!

4 de março de 2025

Resposta da Nora Lou

Super om te horen Ans, dankjewel en heel veel plezier met de spulletjes!

Automand

Vlotte service en levering. Leuke en praktische automand. Onze hond reist vanaf nu comfortabel en in stijl 😉

22 de fevereiro de 2025

Resposta da Nora Lou

Dankjewel Kim! Super om te horen, veel reisplezier!

Autostoel groot

Ik bestelde een autostoel voor mijn hond, super tevreden! Heel mooie kwaliteit en snelle levering. Voor Valentijn kreeg ik er nog een zakje snacks bij, heel leuk! Zeker een aanrader!

19 de fevereiro de 2025

Heel veel veilige ritjes gewenst Daphné! ☺️

Mega aanrader!

Alles was super in orde!
+ extra leuk cadeautje gekregen bij men bestelling😍 (klein roos aapje)

18 de fevereiro de 2025

Dankjewel voor de leuke review, Ines! ☺️

Aanrader

Supersnelle levering, lekker geurende hondenparfum en zeep gekocht. Ook het kussen dat ik voor de bench heb gekocht is van zeer goede kwaliteit.
Aanrader !

13 de fevereiro de 2025

Dankjewel Anja! Super fijn om te horen. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Nadat bij P… dezelfde mand na 3…

Nadat bij een andere dierenbenodigdheden webshop dezelfde mand na 3 weken nog altijd niet geleverd was en de beloftes niet werden nagekomen bij Nora-Lou terechtgekomen. Zeer vriendelijk en duidelijk antwoord over de verwachtte datum van levering en keurig op tijd geleverd!! De terugbetaling van P…. laat nog steeds op zich wachten, terwijl bij Nora-Lou alles na een paar dagen al uiterst prettig afgehandeld is!! Voor ons geen twijfel, we bestellen graag weer bij jullie!!

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Nora Lou

Dankjewel voor deze fijne review! Heel veel slaapplezier voor jullie hondje! 🩷

Classificada 5 em 5 estrelas

Super persoonlijke en snelle service

Omdat levering van de bestelde Dreambay hondenmand na drie weken ondanks herhaald verzoek nog niet kwam, gelukkig bij Nora-Lou deze kunnen bestellen en kwam zij persoonlijk de mand aan huis afleveren! Super service en super vriendelijk.
Ga zo door Yonie en je nieuwe webshop zal zeker een succes worden

31 de janeiro de 2025

Dankjewel Ad voor je lieve review! Veel slaapplezier voor jouw hondje! 😊

Koekjes

Rex nog altijd tevreden over de koekjes .
Heb de website gevonden denk k voor de hond.

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Nora Lou

Dankjewel, fijn dat Rex zijn favoriete koekjes gevonden heeft!

Halslabels

Met zorg geleverd en een heel mooie halslabel voor ons hondje “Jules”. Ons adres en telefoonnummer staan heel duidelijk op het labeltje die Jules aan zijn hals zal dragen. Bedankt voor de goede service!

29 de janeiro de 2025

Dankjewel Martine!

Draagzak gekocht voor Maurice

Draagzak gekocht voor Maurice. Heel mooi... Onmiddelijk een mailtje ontvangen bij een klein probleempje dat lag bij Postnl. Heel tevreden! Een aanrader!

22 de janeiro de 2025

Dankjewel voor deze fijne review! Veel leuke uitstapjes gewenst met Maurice! 😍

heel tevreden!

Nieuw hondenbedje besteld voor mijn Max.
Voldoet volledig aan de verwachtingen.
Vriendelijk en snel contact via e-mail toen een probleempje opdook bij het bestellen.
Vlotte bezorging.
Heel tevreden!

4 de janeiro de 2025

Dankjewel voor deze fijne review Sandy! Blij dat Max ervan geniet 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima Service bij Nora Lou.

Prima Service bij Nora Lou.
Zeer overzichtelijke website met allerhanden accessoires voor honden en poesjes. Zo hebben wij een aantal zaken besteld voor onze teckel. Zeer snelle verzending met tracking nummer. Prima service en heel overzichtelijk. Thanks !

24 de dezembro de 2024

Dankjewel Ronnie! Veel plezier met de spulletjes! ☺️

Top kwaliteit

Top kwaliteit ! Een echte aanrader

7 de dezembro de 2024

Resposta da Nora Lou

Super om te horen! Dankjewel!

Mooie hondentas

We hebben een mooie hondentas gekocht voor onze nog kleine teckel . Mooie en lekker warm vachtje aan de binnenkant en je kunt hem er zo uithalen als hij vies zou worden . De verzending was heel erg vlot zodat we in twee dagen later met onze puber teckel naar intratuin konden . Ze zat er lekker warm in en goed vast met het riempje . Genieten dus

5 de dezembro de 2024

Resposta da Nora Lou

Dankjewel voor deze leuke review! Fijn dat jullie hondje er blij mee is! 🤗