Leia as opiniões dos outros
Vi følte os i de bedste hænder både før, under og efter min mors bisættelse fra Holme Kirke den 6. februar. Smillah Søgård var et både professionelt, sympatisk og venligt bekendtskab i en svær tid.... Ver mais
Inderligt tak til Lone for hendes omsorg og væremåde i vort livs sværeste tid. Intet spørgsmål var for stort eller til besvær, og hun havde gode ideer og professionel vejledning hele vejen igennem. Vi... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Nordahlia Begravelse er vi bedemænd med hjertet. Den samme bedemand følger jer gennem hele forløbet, fra den første samtale til afskeden og tiden efter, hvis I har brug for os. Med mange års erfaring i branchen sikrer vi, at hver afsked bliver personlig, tryg og værdig, så den sidste rejse bliver præcis, som den skal være.
Informações de contacto
Dinamarca
- nordahlia.dk
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
As pessoas também visitaram
Anette og Lasse været fuldstændig uundværlige.
Anette og Lasse fra Nordahlia Begravelse har ydet en helt ekstraordinær service med en dybt menneskelig og omsorgsfuld tilgang. De har altid stået til rådighed – selv ved de mindste spørgsmål.
At stå alene som pårørende som 20‑årig uden kendskab til begravelsesverdenen, planlægningen og de mange mails fra alle mulige instanser kan virke uoverskueligt. Her har Anette og Lasse været fuldstændig uundværlige for, at det hele kunne lykkes.
Og det lykkedes ikke bare, det blev gennemført i topklasse. Mange deltagere gav efterfølgende udtryk for, at det havde været en både flot og professionel bisættelse.
En kæmpe cadeau til hele Nordahlias team. De kan varmeste anbefales.
Tak for hjælpen <3
De varmeste anbefalinger
I forbindelse med vores fars bortgang, kontaktede vi Lone fra Nordahlia, hvilket vi bestemt ikke fortrød. Hun var meget professionel og havde styr på alt det man ikke selv kan overskue i sorgen. De varmeste anbefalinger herfra.
Anette var bare super nem og snakke med…
Anette var bare super nem og snakke med og hun fik bare tingene til at spille med det samme . Og hvis man var i tvivl om noget så kunne man altid ringe vil helt sikkert bruge Anette igen hold nu fast en god oplevelse i en trist tid . Kunne hun alligevel få lidt sol igennem skyerne hilsen Henrik
De varmeste anbefalinger til Lone fra…
De varmeste anbefalinger til Lone fra Nordahlia.
På den fineste og mest omsorgsfulde måde formåede Lone at skabe ro og tryghed i en af livets sværeste og mest sårbare perioder. Når verden pludselig går i stå, og man midt i sorgen skal træffe mange valg og beslutninger, var hun en uvurderlig støtte.
Lone skabte et nærværende og respektfuldt rum, hvor jeg fik mulighed for at mærke efter og finde den helt rigtige måde for os at tage afsked på.
Tusind tak, Lone – for din varme, din ro og din måde at være der på.
Kære Lone
Kære Lone
Tak for din store hjælpe og dit søde glimt i øjet et kærlig smil og bare at være der for os alle og især min børnebørn Tak er kun et fattigt ord ♥️
Konge service
Kære Lone - Ved godt at det er dit leve brød - men rose dit måde at håndtere det hele -. Hjælpe med nøglen - flytte blomster og bare være der -.og lidt grin med at blinke med bilen - det var konge service
Det var virkelig omsorgsfuld og…
Det var virkelig omsorgsfuld og samtidig professionel mange tak
5 store stjerner til Annette og Lasse!
5 store stjerner til Annette og Lasse!
Jeg vil til hver en tid anbefale Annette og Lasse fra Nordahlia. De har været en stor hjælp og har altid haft tid til det. Tak til jer begge to.
Professionel bedemand.
Vi havde bedemand Smillah til at hjælp os med vores mors bisættelse.
Hun var rigtig professionel, venlig og sød. Og hun fulgte det hele til dørs.
Giver mine bedste anbefalinger.
Det var en god oplevelse at møde Lone
Det var en god oplevelse at møde Lone, selv med 2 af mine sønner tilstede.
Hun var god til, at forklare det hele, så de også forstod hvad der skulle ske. Fakta og krydret med humor ( som er så vigtig for dem) gjorde at vi havde en god snak om det hele, og de fik lov til at dele nogle minder om tiden med min mand.
Kan kun sige tusind tak for god service ❤️🌹❤️
Er i chok over i vil være bekendt og…
Er i chok over i vil være bekendt og udgive jer for lokale og er målløs over intet kunne lade sig gøre i forbindelse med min morfars bisættelse. Ingen anbefalinger herfra

Resposta da Nordahlia Begravelse
Dårlig oplevelse de udgiver sig for at…
Dårlig oplevelse de udgiver sig for at være lokale bedemænd i vores område hvad der er en løgn. Følger en tjek liste og tager ikke hensyn til ønsker og behov. Udnyttelse af at man er i sorg. Vi opdagede tilfældigt at de ikke var lokale og fik dem aflyst og kunne så få vores lokale bedemand.

Varme, empatiske og professionelle - Nordahlia Begravelse
Vores nevø og svigerinde mistede deres elskede far/mand og vi vores kære bror og svoger - Fra det øjeblik vi ringede til Nordahlia fik vi fra bedemand Lone og chauffør Heidi et meget empatisk og høj professionel behandling hvor vi blev mødt med det vi havde behov for fra start til slut, hvor både barn og kone og vi følte os hørt og mødt i en svær følelsesladet tid.
Vi kan varmt anbefale bedemand Lone og chauffør Heidi.
Annette har været fantastisk og…
Annette har været fantastisk og hjælpsom gennem hele forløbet.
Vi følte os i de bedste hænder både før…
Hun og Nordahlia Begravelse har vores bedste anbefaling.
/Ole Vestergaard
Utrolig dårlig oplaevelse i de 25 min…
Utrolig dårlig oplaevelse i de 25 min vi havde besøg. Intet kunne lade sig gøre. Ingen af vores ønsker kunne indfries. Vil aldrig anbefale dem til nogen

Resposta da Nordahlia Begravelse
Vores møde med Lone var næsten som at…
Vores møde med Lone var næsten som at have en veninde på besøg.
Min moster havde talt med hende , så da hun kom , var alle ting på plads, så vi ikke skulle igennem forkellige kataloger, det eneste vi tog stilling til var hvilken farve urnen skulle have.
Ligeså hjalp hun med at vende mine ord, så annoncen blev rigtig fin.😍
Da min bror skulle hentes ved kapellet, var Kevin der 30 minutter før tid, og han trossede den skarpe vind , mens vi kunne spille en sidste afskedssang og sige farvel. TAK☺️
Efterfølgende har jeg haft kontakt til firmaet flere gang og inden 15 minuter , bliver enten ringet eller skrevet tilbage.
Så for vores vedkommende får i ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og vi vil varmt anbefale jer, når vejen skal gå den vej😢❤️
Hilsen Caroline Jobke fra Tyskland
god samtale,rigtig god service og de…
god samtale,rigtig god service og de ordnet alt i en svær tid.
Jeg synes hun var sød og havde styr på…
Jeg synes hun var sød og havde styr på sagerne., da vi ikke havde prøvet at miste en så tæt på os.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.