Nordaza Opiniões 16

2 estrelas
1 estrela

Dårlig service

Dårlig service
Ingen mulighed for returnering (eller meget dyr)
Rigtig lang leveringstid
Ville holde mig lang væk fra denne side. Havde givet 0 stjerner hvis muligt

9 de março de 2026

Ikke køb derfra

Jeg bestilte et par støvler d. 11. december, og 3 måneder senere er de stadig ikke ankommet! Jeg kan ikke komme i kontakt med dem eller få mine penge tilbage. Lad vær med at køb derfra!!!!

11 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

KØB IKKE FRA DENNE SHOP!!

KØB IKKE FRA DENNE SHOP!!! DÅRLIG KVALITET OG RETURNERING ER PRAKTISK UMULIGT!

JEG VILLE GIVE NUL STJERNER, hvis det var muligt.

Tøj er sendt direkte fra Kina, og det er af dårlig kvalitet med dårlig pasform. Det er IKKE billigt tøj (~500 DKK for et joggingsæt), men jeg blev snydt af deres hjemmeside, og jeg fik ikke lavet min due-dilligence for køb…

Varen kan i realiteten ikke returneres, selvom de skriver 30 dages returret. Varen skal sendes tilbage til Kina på egen regning eller de tilbyder at returnere 20% af købssummen og du beholder varen…

Kundeservice er super langsom og giver ingen hjælp. Leveringstiden var horribel (forklaringen er jo, at det kommer fra Kina).

Alt i alt er det den dårligste købsoplevelse, som jeg har haft til dato!

Det er et svindelfirma efter min mening, og jeg føler og bondefanget x100.

9 de dezembro de 2025

RENT FUP....Køb ikke fra Nordaza

RENT FUP....Køb ikke fra Nordaza. Foto af varen var absolut ikke som den bluse jeg fik tilsendt. Elendig kvalitet. Kom fra Kina selvom hjemmesiden ser dansk ud og adressen på deres hjemmeside er i Holland. Jeg ville sende varen retur pga kvalitet to ca en måned med skriv frem og tilbage, før jeg endelig fik adresse for retur og den var i Kina. Det ville jo koste en mindre formue at sende retur, de tilbyder 20% retur. Absolut ikke godt nok.

26 de novembro de 2025

Billigt Kina L O R T - hold jer langt væk

Gennemsnits pris for tøj, men kvaliteten er elendig og størrelserne endnu værre. Bestilte et joggingsæt i str S, bukserne var nogenlunde størrelsessvarende, hætteblusen svarede mere til en XL. Det STANK langt væk af kemikalier.
Alle adresser henviser til Holland, men reelt er det 100% kinesisk og fup, de har en tilsvarende side for det polske marked, som ligner 100% samme l o r t.
For at man kan returnere skal man sende til Kina med sporing, så forvent 350 kr på en pakke for at sende retur.
Kundeservice er møg langsomme til at svare og er tydeligt oversat.
De prøver at lukke reklamationer ved at give 20% rabat.

HOLD JER VÆK!

10 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

The package arrived after 27 days.

The package arrived after 27 days.

I ordered a small bag from Nordaza on 9.12.2025. I followed up on delivery 4 times. Each time I got an email back after 2 days with the message that it would arrive in 2 days. The package arrived on 5.1.2026. The bag was ordered on Ønskeskyen.

5 de janeiro de 2026

scam

scam. ordered and waited for at least 2 weeks before it was on their way but it never arrived. wasted 300kr for this dont trust this nordaza

22 de dezembro de 2025

Ren kina-l..

Ren kina-l... som slet ikke svarer til hvad der står og ses på siden. Bagefter kan du ikke få dit fulde beløb retur men de tilbyder 20%
Der er ikke en dansk adresse man kan returnere varen til men en kinesisk og det koster mere end hvad jeg købte for.

13 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligt firma...ikke handke her...

STOP...ikke handle her...Minus stjerner...I blir' snydt...dårlig kvalitet...ikke europæisk standard overhovedet...Der kommer langvejsfra Kina/ Japan...er enormt lang tid om at komme frem....Forstår ikke helt for der står adresse til Holland jo...Har skrevet til dem flere gange og fortæller dem at varen overhovedet ikke er original...og der skriver de meget tydeligt i deres policy...Jeg føler mig snydt og forblændet af prisen...som er forholdsvis billig...tror man...
Ikke blov snydt af dette møgfirma..
Mange minus stjerner hives her fra...

19 de novembro de 2025

Minus stjerner!

Minus stjerner!
Havde bestilt en hoodie til min datter, den var 3 uger om at komme. Kvaliteten var virkelig dårlig, og mindede om Shein/Temu af værste skuffe. De er uendelig dårlige til at svare, og returnering er ikke en mulighed. Kr. 300,- ud af vinduet. Lad være med at handle her!

4 de novembro de 2025

KØB IKKE HERFRA DET ER SCAM

KØB IKKE HERFRA DET ER SCAM - giver minus 100 stjerner. Købte en jakke til 500 og det kom efter 3 uger og man kunne ikke spore den. Det er giftigt, lugtende kina materiale som på ingen måde er det på billedet. Lige til skraldespanden. Man får af vide man skal skrive til en mail for retur, men mailen findes ikke. Pls ikke lav samme fejl som mig :((

9 de novembro de 2025

Fup firma!

FUP firma - køb ikke noget her!
Bestilte en jakke til il min datter. Kom efter 2,5 uge. Pasformen var elendig og den lugter giftigt. Skrev til den mail der var angivet til returnering. Den virker så åbenbart ikke.

6 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Lad vær med at bestille fra den her hjemmeside

Hvis jeg kunne ville jeg give 0 stjerne. Det er kraftedeme noget bras. For det første tog levering næsten 1 hel måned. Det man for hjem ligner overhovedet ikke det på billederne på hjemmesiden. Kvaliteten er være en SHEIN. Man kan ikke returnere varen selvom der er en mail lagt ind som man kan skrive til. Så viser den at den mail man har prøvet at skrive til ikke eksistere. Jeg har givet 550 kr for noget som jeg kunne havde givet 30 kr for på SHEIN. Føj!

5 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais