Allan var helt fantastisk under hele min generhvervelse! Han er super venlig, respektfuld og yder virkelig god service. Jeg har haft en rigtig god oplevelse og kan klart anbefale denne køreskole. 10/1... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
5 Store stjerner herfra :) Super god køreskole med dygtige undervisere. Følte mig godt klædt på og bestod både teori og køreprøven i første forsøg 😁
Jeg er så glad for, at jeg valgte denne køreskole med Allan og Samet! Tak til jer begge. Min kørelærer, Samet, var meget tålmodig mht. alle mine spørgsmål og god til at forklare tingene på en rol... Ver mais
Really good school!!!! The driving instructor(s) ( I had Alan and his father Mohammed) are very attentive and thoroughly prepare you for the driving tests. They are super nice, patient, and knowledgea... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Virkelig en god og struktureret…
Virkelig en god og struktureret køreskole med en lærerig undervisning😁😁
Klar anbefaling herfra 👍
5 Store stjerner herfra :)
5 Store stjerner herfra :)
Super god køreskole med dygtige undervisere.
Følte mig godt klædt på og bestod både teori og køreprøven i første forsøg 😁
Fantastisk!
Allan var helt fantastisk under hele min generhvervelse! Han er super venlig, respektfuld og yder virkelig god service. Jeg har haft en rigtig god oplevelse og kan klart anbefale denne køreskole. 10/10! ⭐️
Klar anbefaling
Søde lærer og hyggelige teoritimer
Klar anbefaling herfra 😀😀
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole! Jeg har været super tilfreds med hele forløbet. Kan klart anbefales 😊
good instructor giving good advices.
Sadaqat var super flink og mega dygtig…
Sadaqat var super flink og mega dygtig til at lære mig at køre bil💪🏽 Kæmpe anbefaling
Super god oplevelse
Super god oplevelse, professionelt, der var ingen problemer under forløbet.
Jeg havde Sadaqat som kørelære og det…
Jeg havde Sadaqat som kørelære og det var kun en god oplevelse. Jeg var meget nervøs i starten, men det ændrede sig meget hurtigt, da han var god til at tage mig igennem det. Det har været nogle gode køretimer og et godt forløb så kan kun anbefale Nordenstrafikskole ☺️🚗
Bestod teori og praktiske køreprøve…
Bestod teori og praktiske køreprøve første forsøg med Sadaqat som kørelærer.
Kan varmt anbefale denne køreskole
Kan varmt anbefale denne køreskole! Jeg bestod min køreprøve første gang, og det skyldes i høj grad den super gode undervisning. De er virkelig professionelle, har styr på deres ting og er samtidig både sjove, venlige og rigtig gode til at skabe en tryg stemning.
Man føler sig godt forberedt og i gode hænder hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!
Fik taget mit kørekort hos Nordens…
Fik taget mit kørekort hos Nordens Trafikskole
Og kan ikke andet end at anbefale denne skole til enhver som skal tage sit kørekort
5 store stjerner herfra ✌️✌️
Kam varmt anbefale Nordens Trafikskole
Kam varmt anbefale Nordens Trafikskole
Super professionelle og imødekommende undervisere
Man føler sig virkelig godt taget imod fra start til slut✌️
Kan kun anbefale Nordens trafikskole
Kan kun anbefale Nordens trafikskole. Super professionelt og behageligt!
Rigtig god oplevelse fra start til…
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Dygtig og hjælpsom kørelærer med god undervisning. Kan klart anbefales.
Mine varmeste anbefalinger til denne…
Mine varmeste anbefalinger til denne køreskole! Rolige, tålmodige og meget professionelle kørelærere, som skaber en tryg og god oplevelse gennem hele forløbet.
Hvis du leder efter en køreskole, hvor kvalitet, tryghed og dygtige undervisere er i fokus, kan jeg varmt anbefale denne.
Kan varmt anbefale Nordens Trafikskole
Kan varmt anbefale Nordens Trafikskole! Samet tog sig virkelig godt af mig gennem hele forløbet – tålmodig, engageret og god til at forklare tingene, så de gav mening. Undervisningen var struktureret, og jeg følte mig altid godt forberedt til køretimerne. En seriøs og kompetent instruktør, som jeg kan anbefale til alle der skal tage kørekort.
Danmarks bedste køreskole!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Jeg har haft et virkelig godt forløb fra start til slut, hvor jeg hele tiden følte mig godt behandlet og i trygge hænder.
Undervisningen var professionel, tålmodig og samtidig hyggelig, og der blev altid taget sig tid til at forklare tingene, indtil jeg følte mig sikker. Hele teamet var venligt, imødekommende og gjorde oplevelsen både lærerig og motiverende.
Jeg er meget taknemmelig for al hjælpen og støtten gennem forløbet og vil uden tvivl anbefale køreskolen til alle, der leder efter et sted med dygtige undervisere, god stemning og et højt fagligt niveau.
Tusind tak for et fantastisk forløb!
Et fantastisk forløb fra start til kørekort!
Den bedste køreskole med de bedste kørelærere!
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Nordens Trafikskole - alt fra teori til kørsel har fungeret perfekt, og kørelærerne er utroligt gode til at få en til at føle sig tryg og afslappet.
Der er sjældent, man finder en køreskole med så god balance mellem seriøsitet og humor.
Kan kun sige et kæmpe tak 🙏🏼
Jeg kan varmt anbefale Nordens…
Jeg kan varmt anbefale Nordens Trafikskole!
Undervisningen er virkelig professionel og de er super dygtige til at lære fra sig, hele forløbet var godt tilrettelagt og jeg følte mig trygt og godt forberedt hele vejen.
Takket være deres dygtige undervisning bestod jeg både teoriprøven og den praktiske prøve i første forsøg! Tusind tak for et fantastisk forløb ✌️
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.