Zooca Danmark (tidl. Nordfolk) Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zooca Original er lidt anderledes end almindelig koncentreret fiskeolie. Faktisk er den lavet af zooplankton (Calanus finmarchicus), ikke fisk. Zooca.dk Det vigtigste er doseringen: 2 kapsler giver... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super godt produkt fra det rigtige sted i fødekæden. Kan godt lide, produktet ikke behøver at blive raffineret. Jeg har altid været skeptisk over for markedets fiskeolie i kapsler, har ikke haft lyst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg får egentlig ikke produktet mere. Men vil bare lige kvittere for 5 store stjerner for eminent kundeservice. Efter at have haft abonnement fik jeg ikke meldt fra i tide, jeg fik at vide je... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Escrito pela empresa

Hos Zooca Danmark (tidl. Nordfolk) er vi besat af miljøskånsom og naturlig -kosttilskud, og den planet vi sammen skal passe bedre på. Derfor er vi også super stolte over at kunne formidle vores naturlige kosttilskud - Zooca® Original. Zooca® Original er en ny generation omega-3 fra plankton. Den består udelukkende af et lille dyreplankton fra Nord-Norge, kommer i sin naturlig form og er uraffineret. Zooca® Original er udvundet af plankton og ikke fisk. Produktionen er helt naturlig og bidrager ikke til overfiskeri, ulovlig fiskeri eller negativ påvirkning af havet og dets økosystem. Vores kosttilskud indeholder bla. syv omega-3-fedtsyrer, en algebaseret D-vitamin og antioxidanten Astaxanthin. Vores kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål på tlf: 3151 6234 mandag – fredag kl. 10 -14:00 og på mail: info@zooca.dk. Du kan se meget mere info ved at besøge: https://www.zooca.dj

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg kan ikke vide

Jeg kan ikke vide, om zooca er bedre end andre produkter. Jeg tænker, at det er udmærket, men! Jeg har også en bekymring, fordi "Plankton danner bunden af havets fødekæde. Store bardehvaler som blåhvaler, finhvaler og vågehvaler lever af tonsvis af disse små organismer", og hvis vi mennesker bruger løs af det mad, hvalerne har deres eksistens på, så er det ikke godt.
Jeg håber, at min bekymring er grundløse, men uden plankton i havet er der intet liv.

8 de outubro de 2026

Resposta da Zooca Danmark (tidl. Nordfolk)

Tak for din anmeldelse – og for at tage en vigtig bekymring op. Du har helt ret i, at zooplankton spiller en central rolle i havets fødekæde. Derfor er det også vigtigt, at høsten sker ansvarligt og i meget begrænset omfang.

Calanus finmarchicus, som vi bruger til Zooca, reproducerer sig årligt med omkring 300 millioner tons i Norskehavet. Af denne enorme mængde anvendes kun ca. 0,00005 % til Zooca.

Fisk, hvaler og andre marine dyr spiser omkring 10 % af den årlige produktion. Langt størstedelen bliver ikke spist, men dør naturligt og synker ned gennem vandsøjlen.

Høsten foregår desuden under norske kvoter og reguleringer, hvor der tages hensyn til bestanden og havets økosystem.

Så vi deler faktisk din grundlæggende holdning: Vi skal passe på havet og ikke tage fødegrundlaget fra fisk og hvaler. Netop derfor betyder den meget lille høstmængde og en ansvarlig forvaltning så meget for os. Du kan læse meget mere omkring dette, samt vores ansvarlige høstmetoder på vores hjemmeside: https://zooca.dk/pages/baeredygtig-certificeret

Tak for din anmeldelse og for et rigtig relevant spørgsmål. 💙

Zooca Danmark

Classificada 5 em 5 estrelas

Zooca Original er lidt anderledes end…

Det vigtigste er doseringen: 2 kapsler giver kun 73 mg EPA + 53 mg DHA = 126 mg EPA+DHA. Derudover får du 78 mg SDA og i alt 234 mg omega-3. Det er relativt lidt EPA+DHA sammenlignet med en koncentreret fiskeolie. Til gengæld er fedtsyrerne i Zooca bundet som voks-estere, og produktet indeholder naturligt astaxanthin samt SDA. Producenten henviser også til studier, hvor denne form ser ud til at blive optaget effektivt. Zooca.dk
Så hvis man tager 2 kapsler om dagenog du samtidig spiser fisk omkring 2 gange om ugen, er spørgsmålet snarere, om man overhovedet behøver en kraftigere omega-3.

21 de setembro de 2026

Kære Adam 💚💜

Tusind tak for din flotte og meget grundige anmeldelse – og for at fremhæve, at Zooca Original netop er lidt anderledes end traditionel fiskeolie.

Du har helt ret i, at man ikke alene bør se på antallet af milligram EPA og DHA. Zooca indeholder omega-3 fedtsyrer bundet som naturlige voksestere samt bl.a. SDA og astaxanthin, og derfor er sammensætningen anderledes end i en traditionel koncentreret fiskeolie.

Det interessante er netop optagelsen: I et randomiseret studie blev Calanusolie sammenlignet direkte med fiskeolie og krillolie ved sammenlignelige doser af EPA+DHA. Resultatet viste, at omega-3 fra Calanusoliens voks-estere var mindst lige så biotilgængelig som omega-3 fra de øvrige kilder.

Og som du også fint påpeger, er kosten naturligvis en vigtig del af det samlede omega-3-indtag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele en så velovervejet anmeldelse – og tak fordi du har valgt Zooca 💚

Zooca Kundeservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Sikker og stabil levering.

Sikker og stabil levering.
Bliver leveret efter ønske

21 de agosto de 2026

Resposta da Zooca Danmark (tidl. Nordfolk)

Kære Else, mange tak for din pæne anmeldelse, det er meget, meget værdsat. De bedste hilsner Zooca Danmark

20 de julho de 2026

Resposta da Zooca Danmark (tidl. Nordfolk)

Kære Henrik. 1000 tak for din feedback. Det værdsætter vi meget. De bedste hilsner Zooca Danmark

Super kundeservice!

Det er ikke kun et fantastisk produkt. Det er også en helt fantastisk kundeservice!
Top karakter fra en mangeårig tilfreds kunde 🤩

1 de abril de 2026

Et lille mirakel

Et lille mirakel. Zooca omega-3 kapslerne virker på mine gigt-ledsmerter!
Jeg har taget kapslerne, højeste dosis, i ca.7mdr. Efter 3 måneders brug begyndte mine ledsmerter at mindskes og er nu meget af tiden helt væk.

21 de dezembro de 2025

Det er et fint produkt

Det er et fint produkt , og 5 gode årsager , som I reklamerer med. Derfor bruger jeg Zooca

23 de outubro de 2025

Resposta da Zooca Danmark (tidl. Nordfolk)

Kære Anita, tak fordi du har taget dig tid til at skrive en gode anmeldelse. Vi er glade for, du har gavn af Zooca omega 3.

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Kom hurtigt og vi bruger det hver dag i familien, nemt på abonnement, så vi ikke skal bekymre os over det

25 de novembro de 2025

Resposta da Zooca Danmark (tidl. Nordfolk)

Kære Kristoffer, 1000 tak for de pæne ord om vores Omega-3 olie. De bedste hilsner Team Zooca

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais