Nordic Collections Opiniões 10

Informações sobre a empresa

1. Loja de malas
  2. Loja de artigos domésticos
  3. Sauna

"Välkommen till NordicCollections – din destination för stilrena och funktionella produkter inspirerade av skandinavisk design! Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, inklusive väskor för alla tillfällen, köksredskap som förenar funktion och estetik, bastutillbehör för en avslappnande hemmaupplevelse, samt soffkuddar och inredningsdetaljer som förvandlar ditt hem till en harmonisk oas. På NordicCollections brinner vi för att erbjuda hållbara och noggrant utvalda produkter som förbättrar din vardag. Vi värdesätter kvalitet, design och kundnöjdhet, och strävar alltid efter att skapa en trygg och smidig shoppingupplevelse för våra kunder. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer och att leverera service som överträffar förväntningarna. När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får produkter som är både praktiska och estetiskt tilltalande. Utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig skapa ett hem och en vardag du älskar. Vi ser fram emot att få vara en del av din resa!"

Informações de contacto

2,4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

10 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen leverens och ingen kontakt

Efter 5 veckor har jag fortfarande inte fått min beställning. Har skickat 2 mail och även ett meddelande via deras kontaktformulär på webbsidan, men jag får inga svar. Såååååå dåligt!

31 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Måste betala fast jag inte får det jag beställt!

Varan (som skulle levereras efter högst 14 arbetsdagar) blev försenad. Så försenad att jag hunnit åka iväg på (9 dagars) semester när den kom till utlämningsstället. Eftersom varan skulle hämtas inom 7 dagar hann jag inte hämta ut den. Kontaktade givetvis Nordic-collections och bad dem stoppa åter leveransen. Det gjorde de inte. Utan tycker jag ska betala för leverans både fram och tillbaka för en vara jag inte får.
Dessutom ska Svea ha betalt för varan (har begärt 14 dagars uppskov, då jag inte fått något, men vet inte hur det går med det).

3 de maio de 2025

Mina varor kom aldrig

Mina varor kom aldrig. Trots otaliga försök till kontakt via chattfunktionen på hemsidan, sms och telefon lyckades jag inte komma i kontakt och få klarhet i om status på min leverans. Köp inte från detta oseriösa företag!

19 de março de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Kastrull

Hejsan! Dålig kommunikation angående leverans. Skickade SMS som inte besvarades. Är väldigt nöjd med kastrullen

23 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Fick vänta länge på besked

Fick vänta länge på besked om att varan skickats, trots förbetald via PayPal. Inte förrän jag kontaktat er två gånger så fick jag svar. Då fick jag däremot varan inom 2-3 dagar.

23 de janeiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.