Kære Alex
Jeg vil gerne takke dig for den utrolige service i levere, fra første sekund jeg snakkede med dig følte jeg mig i trykke hænder, sjældent har jeg mødt en så kompetent ansat.
Den dybeste tak for den vejledning du gav mig som er en novice indenfor dette område, det er meget sjældent nogen brænder så meget for sit job, måske er det al den elektro der giver dig din energi😊
Jeg fik det leveret dagen efter stor ros, jeg vil klart anbefale det varmt det lover jeg.
Jeg er ansat i en Kommune, og vi sidder på et rimeligt nyt rådhus og alle fryser, det trækker med ventilation osv. og de 19 grader, er ventilationsanlægget ikke dimensioneret efter så der er kulde nedfald, alle har overtøj, tæpper, og handsker på.
Nogle bliver syge.
Nu er vi indenfor mit område jeg sidder samtidig med Kommunes sager om dårligt indeklima skimmel osv. Min baggrund 20 år som tømrer og læste videre til bygningskonstruktør og arbejder stadig med dette, så kald mig bare byggesagskyndig.
Jeg glæder mig til at vise mine kollegaer på rådhuset hvad jeg har investeret i, for jeg skal ikke sidde og fryse mere.
Jeg har haft den på første dag jeg modtog vesten, og det er bare et hit når man står til fodbold en kold december aften i den forgangne uge og ser sit lille barnebarn drible sig til varmen, så er det farfar med et enkelt tryk eller tre får varmen i hele kroppen så skønt.
Efter træningen var knægten kold på fingrene, men også her havde den gode Alex fra Nordic vejledet mig i, at en Powerbank/håndvarmer var perfekt, den fik August i hænderne og slap den ikke før jeg afleverede ham ved sine forældre.
Tak til Nordic Heat jeres produkter virker super, og fortsæt med jeres gode kundepleje.
Jeg kan roligt anbefale jeres produkter som lever helt op til hvad i beskriver på jeres hjemmeside osv.
Glæde jul og et godt Nytår fra en tilfreds kunde
28 de novembro de 2022
Opinião espontânea