Nordic Jewelry Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Not as pretty as they looked in pics , ordered earrings & a bracelet , disappointed , fairly cheap looking , wouldn't recommend ...

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg faldt tilfældigvis over Nordic Jewelry på instagram, da jeg net stod og skulle bruge en gave til min niece, som havde ønsket sig panser smykker. Det er en ret ny virksomhed, men jeg tog alligevel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Handle trygt her da det er et firma man 100% kan handle ved så de får fem stjerner herfra, købte varer ved dem men Dao leverede pakken men jeg kan ikke finde den og de tilbød promte at sende en ny pak... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Only a small part of my order arrived. I’m still waiting on over €100 worth of jewellery. This is 5 weeks later. I’ve emailed them and I’m just getting ‘wait another week’ responses. They are refusing... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Escrito pela empresa

Vores ambition er at tilbyde vores kunder det bedste fra smykkeverdenen. Vi ønsker at være med til at give inspiration til dine accessories i hverdagen. Derudover er vores vision at sælge smykker i lækker kvalitet og tilbyde lave priser.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har ikke hørt noget som helst fra…

Jeg har ikke hørt noget som helst fra dem siden jeg bestilte, og har endnu ikke modtaget min pakke. Dejligt med gratis fragt men det kan være ligemeget hvis pakken aldrig kommer😊

27 de dezembro de 2022

Hej Mai,

Du velkommen til at skrive til os.

Der er gået 7 hverdage siden du bestilte dit smykke, og vi skriver der går 1-8 hverdage.

Der har både været jul og 1, samt 2 juledag.
Du burde modtage dit smykke senest fredag.
Er det ikke nået frem dér, så skriv endelig til os - så finder vi en løsning så du får dit smykke hurtigst muligt :)

God dag.

Utilfreds

Jeg giver Jer det mindste antal stjerner, da jeg ikke har modtaget min vare endnu☹️

16 de dezembro de 2022

Hej Susanne,

Vi kede af, at du endnu ikke har modtaget din varer.

Det er ret travlt herop til julen, og pakkerne kan til tider forsvinder når PostNord sender ud.

Du velkommen til at skrive til os, så vi kan få sendt en ny pakke afsted hurtigst muligt.

Vh.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det dårligste sted jeg nogensinde har…

Det dårligste sted jeg nogensinde har handlet. Ukompetent og useriøs ansat i virksomhed som jeg skrev med, forhåbentlig da ikke ejer! Svarer provokerende og sender grinesmileyer i provokation. Som virksomhed skal man ALTID holde sig professionelt. Har aldrig oplevet lignende oplevelse, jeg gad ikke engang bruge tid på at sende halskæden som jeg havde købt retur, den røg i skaldespanden.

25 de novembro de 2022

Hej Jasmin,

Vi er kede af din oplevelse!

Øv, at du så det nødvendigt og smide smykket ud - spild af penge og materiale. Mange andre kunne have haft glæde af smykket i disse tider :-)

Vi ønsker dig en rigtig god jul! :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin kontakt

Fin levering, dog en forkert vare. Leveringen tig sin tid, mennkom vist også med post nord😉 God kontakt vis email👍🏻

6 de outubro de 2022

LANG VENTETID

Jeg bestilte min ordre den 31/08 og det er i dag den 11. Jeg har hverken fået pakken eller fået nogen form for opdatering af levering. Det eneste jeg modtog var en ordrebekræftelse og intet andet. Jeg ved ikke om de har været dovne med at sende pakkerne, men altså det bliver sku ikke en anden jeg bestiller derfra selvom det var planen…

11 de setembro de 2022

Hej Sara M,

Vi mangler et husnummer på din ordre, derfor har du ikke modtaget din pakke.
Vi har skrevet til dig på mail.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais