Nordic Fashion Outlet Opiniões 166

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været meget tilfreds med at handle på nordicfashionoutlet.dk Jeg købte den forkerte størrelse og skrev til nordicfashionoutlet. Her fik jeg en meget god service. Jeg fik tilsendt returlabe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Top Preise, schnelle Lieferung und super Kommunikation mit dem Händler. Habe aus Versehen ein Fred Perry Polo in falscher Farbe bestellt, nach einer kurzen E-Mail schickten sie mir eins in richtiger F... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse om at have fået leveret en forkert størrelse på en jakke. Jeg regnede ikke med en tilbagemelding. Jeg har nu modtaget jakken i den rigtige størrelse. Desud... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Salg af tøj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik på Strøget i Varde 😊

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 4 em 5 estrelas

Der gik lidt tid før jeg hørte tilbage…

Der gik lidt tid før jeg hørte tilbage om mim ordre. Efter forespørgsel blev jeg kontaktet telefonisk. Da en medarbejder alligevel var ude at køre i området, kunne han lige levere ordren i min carport med det samme. Varerne lever op til beskrivelsen (kender mærket) og prisen yderst gunstig.

27 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligt

Dårligt
Jeg var nødt til selv at henvende mig, da ordren ikke var afsendt.
De havde en eller anden dårlig undskyldning om at de var ved at flytte.
Nu ligger pakken åbenbart i en pakkeshop, trods det at jeg har betalt for hjemmelevering, da jeg har svært ved at hente den selv….
Jeg ved ikke om jeg kan få nogen til at hente den. Og egentlig kommer det jo heller ikke andre ved, hvad jeg har bestilt….
Ps
Nu er jeg kommet hjem fra ferie, og hvad ligger og flyder i min have, våd og møgbeskidt, trods det at vi har en kæmpe postkasse? Ja min pakke, som min mand fandt…..
Ved ikke lige hvor den kommer fra, men skulle dog fortælle min mand, hvad det er
Igen KÆMPE
Øv øv

18 de março de 2026
Opinião espontânea

Virkelig god oplevelse. Super service

Jeg har været meget tilfreds med at handle på nordicfashionoutlet.dk
Jeg købte den forkerte størrelse og skrev til nordicfashionoutlet. Her fik jeg en meget god service. Jeg fik tilsendt returlabel og returemballage sammen med den nye ordre med den rigtige størrelse. Pengene fik jeg tilbageført.
Det har været meget nemt og behageligt at handle her og har kun haft god kontakt med Dennis som hurtigt svarer på mail.
Virkelig god service og varerne kommer lynhurtigt frem.
Kan kun anbefale at handle hos nordicfashionoutlet.dk

23 de fevereiro de 2026

Reel og troværdig

Jeg regnede ikke med en tilbagemelding.
Jeg har nu modtaget jakken i den rigtige størrelse.
Desuden fik jeg en hyggelig snak med firmaet, som kun ønsker tilfredse kunder.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget derfra.
Den personlige og hyggelige samtale betyder også, at jeg opfattet firmaet som reel og troværdigt.

22 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Fin leveringstid - men………

Fin leveringstid.
Dog sendte jeg en vare retur som reklamation, og sendte en mail omkring det. Men har intet hørt fra dem, hvilket jeg syntes er lidt træls.

30 de setembro de 2025
logótipo da Nordic Fashion Outlet

Resposta da Nordic Fashion Outlet

Hej Rikke :-) Vi har modtaget din pakke og returneret pengene, vi har desværre ikke kunne gøre det før pakken var modtaget. Ring endelig til os hvis der er det mindste vi kan gøre.
Mvh Dennis

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais