Svindel
Svindel. De sender ikke varen og svarer ikke på henvendelser.
Sem histórico de convites para avaliação
Svindel. De sender ikke varen og svarer ikke på henvendelser.
Desværre bestilt nødder.
Intet hørt eller modtaget.
Pengene trukket. Erfaring rigere og lidt fattigere.
Formentlig fup
Svindelfirma.
Pengene trækkes, der kommer ingen varer.
Nordicfood aps er et svindelfirma, som tilbyder "lidt for gode" tilbud. Varerne kommer aldrig, mens pengene forsvinder.
Må betegnes som bedrageri.
Så læg ikke pengene der.
Svindel. Pengene bliver trukket og ingen vare modtaget. Øv.
Det kan kun være et svindle hjemmeside, det svare ikke og penge bliver trukket fra konto et eller andet fra Hong kong
Ps. Huske at lave indsigelse for så får penge tilbage fra jeres bank … det har jeg nemlig fået
Hører ikke noget. Får ingen varer. De trækker pengene med det samme.
Svindelfirma
Varerne kom aldrig og henvendelser besvares ikke
Dette er et svindelfirma. Jeg bestilte en vare hos dem, og betalingen blev trukket fra min bankkonto med det samme. Jeg har dog aldrig modtaget varen.
Jeg var så tæt på at trykke på køb knappen, men stoppede heldigvis. Undersøgte hjemmesiden nærmere og der er så mange advarselslamper der blinker. For jeres eget bedste, så lad jer ikke lokke af de billige nødder. Køb altid fra en webshop I stoler på
Pas på, dette er et svindelfirma. Det oplyste CVR nummer tilhører et andet firma, og intet vil blive leveret.
Det er et svindel foretagende !!!
Hold jer langt væk. Det har lige skiftet navn fra Astridnygren.
Der kommer INGEN vare, og pengene er spildt.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.