Nordicgloom Opiniões 19

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

19 opiniões

Beställ inte härifrån

Beställ inte härifrån! Beställde därifrån den 17 november 2025 och har fortfarande inte fått hem mitt paket och nu är det 5 mars 2026. Försökt kontakta dem flera gånger utan att få ett svar.

5 de março de 2026

Ej levererad

Beställde en lampa den 19/12-25 med blå a Norrsken men ännu inte fått den 😡 och idag är det den 3/2-26.

3 de fevereiro de 2026

Jeg venter på 3

Jeg venter på 3. uge på en vare. Pengene er trukket, men varen er ikke dukket op. Jeg kan se, at den seneste aktivitet er fra 16. december, men kan ikke se, hvor i verden varen befinder sig. Jeg har skrevet mail til firmaet, men ud fra de negative anmeldelser, der findes her på Trustpilot har jeg ikke store forventninger om at få min vare eller pengene retur

18 de dezembro de 2025

Falsk produktbeskrivning.

Köpt en norrskenslampa för 349 kr där basen skulle vara gjord i trä. Lampan som kom hade en bas i plast istället med dålig träimmitation. Tråkigt eftersom det var en julklapp. Hade kunnat köpa från vilket annat företag som helst på amazon för halva priset om jag ville ha plastbotten på lampan. Lita inte på någon av deras produktbeskrivningar.

16 de dezembro de 2025

Pas på - fup firma

Ved bestilling hæves pengene straks - trods bekræftende ordre mail om at varen er på vej - kommer varen ikke. Har ventet i 2 uger .....Fup fup ....Så pas på derude.

15 de dezembro de 2025

Ordered for Black Friday sale

Ordered for Black Friday sale. Three weeks have passed and items are still in China.. No response from the company. How they are allowed to advertise on instagram is beyond me. Avoid!

21 de novembro de 2025

Återkoppling sker inte

Återkoppling sker inte, inte heller levererar de beställd vara!!

Beställde en lampa den 23e november och betalade direkt med swish. Har fortfarande ingen lampa fått och mejlat dom 3 gånger! Inget svar! Är detta ett blufföretag?!
Lampan är en julklapp, jag är så förbannad!!

23 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING! OSERIÖST FÖRETAG. DU FÅR INTE DET DU BETALT FÖR. LURAR EN.

Gjorde en beställning på en lampa men fick aldrig den. Men fått betala för den plus frakt. Dålig otrevlig kundservice när väl "Johanna" svarar hos dem. Skickat flera mail till dem om och om igen på hemsidan och även till "Johanna" utan svar. Får svar att den har lämnats till mitt ombud och att jag inte har hämtat ut den. Jag frågar vem som levererat den och till vilket ombud men inget svar. Finns otroligt många ombud här omkring. Ingen kan hjälpa mig. Begär pengarna tillbaka men får då till svar att om jag betalar en avgift kan de skicka om den igen. Tror de att jag ska betala ännu mer för att få ingenting. Stor VARNING FÖR DETTA FÖRETAG. Har nu sett att den finns på Claes Ohlsson så blir ditt att köpa den där istället. Stöld och lurendrejeri är detta företag. Kommer göra en anmälan och är tacksam om andra med gör det som redan tyvärr råkat ut för dem.

1 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

NordicGloom anger sin egen email adress för avi som skickas för att hämta ett paket från dem ..…

Jag beställde en vara från NordicGloom (nordicgloom.com) men fick aldrig någon avisering från PostNord. Enlig NordicGloom hämtades paketet aldrig ut. När jag kontaktade PostNord fick jag skriftligt bekräftat att orsaken var att NordicGloom, trots att mina korrekta kontaktuppgifter fanns, istället angett sin egen mejladress till PostNord. Alla aviseringar skickades därför till dem i stället för till mig, och jag fick ingen möjlighet att hämta ut mitt paket.

Trots detta vägrar NordicGloom att ta ansvar. De menar att jag själv borde ha följt upp leveransen, som jag inte visste hade skickas och trots att de själva orsakat problemet genom att ange fel mejladress. Dessutom fick jag meddelande från NordicGloom som kan upplevas som hot om att Klarna ”ser allvarligt” på såna tvister.

30 de julho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.