Nordic Hydrate Opiniões 68

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu har jeg lige modtaget det i dag d. 28/10 kl 17. Men jeg må sige at jeres leveringstid er klasser over andre. Det er meget nemt montere og det spiller bare og vandet smager godt. Tror godt jeg... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Nordic Hydrate. I får fem stjerner for en helt igennem fantastisk kundeoplevelse . Efter jeg modtog mit Nordic Produkt Hydro Bottle H2 Generator, fik jeg kort tid efter lidt udfordringer med... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering! Overskuelig hjemmeside! Fantastisk kundeservice! Produktet taler for sig selv. Lækker kvalitet i hård plastik, hvor ergonomien i håndtagene er i top. Låse funktionen er... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Internet Shop

Escrito pela empresa

NordicHydrate flasker, er ikke bare almindelige flasker - Det er flasker, som er designet med fokus på funktionalitet, stabilitet og at tilføre gode vaner til forbrugeren. Det som gør vores flasker unikke er, integrationen med appen, der medfølger alle modeller. Appen gør det muligt for dig at holde øje med dit vandindtag, sætte mål og modtage påmindelser, så du altid er hydreret præcis efter dit behov. Flasken tracker selvfølgelig automatisk dit væskeindtag og du kan følge med i dit daglige mål på de indbyggede display. Sidst men ikke mindst, så får du muligheden for at kunne UV-sterilisere vandet i flasken med blot et trykt. Dette vil dræbe 99,9% af alle bakterierne i vandet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Tror godt jeg tør sige at, jeg er vild med det allerede. 😍😍

Nu har jeg lige modtaget det i dag d. 28/10 kl 17.
Tror godt jeg tør sige at, jeg er vild med det allerede.
😍😍

27 de outubro de 2025

Resposta da Nordic Hydrate

Mange tak for du tog dig tid til at anmelde dit køb. Vi er både stolte og glade for det rosende ord. Tak igen. :)

Tjaaaaaaaa.

Desværre ikke begyndt at bruge endnu. Er usikker på, hvad der kan gøres, så filmen indvendigt ikke tørrer ud, når hydrogen ikke er i brug.
Må få skrevet til dem.
Ellers et flot indpakket produkt

2 de dezembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte en termorude to-go kop

Bestilte en termorude to-go kop, den virker til at være god kvalitet og holder tæt i låget. Ved bestilling blev leveringstid oplyst til 2-3dage, men der gik flere dage før det blev oplyst at varen nu var sendt, så levering endte med 6 dage.

8 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Fup!

Fup!
Sikke dog en omgang fup!
Hydrogeret vand?
Alt vand er hydrogeret og det kan ingen forskel at bruge deres flaske.
Måske du får lidt mindre vand, da det noget af det bliver til Brint og Oxygent aka luft i stedet for vand.

28 de julho de 2025

Termokop

Da jeg har oplevet utæthed ved køb af termokopper flere steder, ville jeg prøve Nordic Hydrate.
De holder tæt og holder på varmen rigtig længe 😃
Venlig og hurtig betjening.
Kan varmt anbefales🌞

26 de maio de 2025

Perfekt Brew termokop

Perfekt Brew - Black - To Go Termokop. Lige landet med DAO til morgenkaffen. Perfekt størrelse, nem at drikke af, nem at gøre ren. 159 kr. God pris på tilbud, men ikke til normal prisen.

5 de maio de 2025

Kæmpe fan

Kæmpe fan! Købte en Dark Night hydrogen flaske. Er vild med den! Og da hydrogen vand er en ny verden for mig, havde jeg en del spørgsmål som blev besvaret enten samme dag, eller dagen efter. Super betjening. Super produkter.

3 de abril de 2025

Hej Petra,
Hvor er det fedt at du har fået så meget ud af opstarten på hydrogen vand. Og jeg er glad for, at jeg kunne supplere de svar du søgte!

Du ved hvor du kan finde os, hvis der skulle være det mindste.

Fint produkt og god service

Fint produkt og god service

13 de fevereiro de 2025

Hej Laurits,

Tusind tak for de pæne ord – det betyder meget for os!
Vi er rigtig glade for, at både produktet og servicen har levet op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ankom i fin stand og hurtigt

Ankom i fin stand og hurtigt. Er påbegyndt rejsen med hydrovand.

12 de fevereiro de 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at flasken ankom hurtigt og i god stand.

Er rejsen stadig behagelig? Hvis der skulle være det mindste, ved du hvor du kan finde os!

Modtog en flaske

Modtog en flaske, der var lidt problemer med. Uden problemer blev den byttet, og jeg er rigtig glad for den nye. Kundeservice fra bedste hylde

17 de janeiro de 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du er glad for den nye flaske!

Vi sætter stor pris på dine ord om vores kundeservice – det er lige præcis sådan, vi ønsker at gøre det.

Team Nordic Hydrate💧

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais