Nordic Senze Opiniões 0

1. Loja de dispositivos electrónicos
  2. Loja de aparelhos auditivos
  3. Loja de materiais para massagem

Escrito pela empresa

Nordic Senze er etableret i 2024 med det formål at tilbyde unikke produkter, der ikke er tilgængelige andre steder i Danmark. Som navnet antyder, fokuserer Nordic Senze på produkter, der fremmer sanselige oplevelser og støtter sanserne. Produkterne er omhyggeligt udvalgt og testet af teamet bag Nordic Senze, og er produkter, vi selv ville købe. Nordic Senze prioriterer sanselige produkter inden for følgende områder: Næsen og velvære: Næsen er hovedindgangen til luftvejene og har stor betydning for vores sundhed og velvære. I Danmark er det ikke tradition at pleje næsen regelmæssigt, som vi gør med øjne, ører og mund. Hørelse og livskvalitet: Cirka 800.000 danskere lider af nedsat hørelse, hvilket nedsætter deres livskvalitet. Mange af disse mennesker bruger ikke høreapparater, enten på grund af høj pris, manglende tilskud eller fordi de ikke ønsker et synligt høreapparat. Nordic Senze tilbyder derfor unikke produkt til mennesker med moderat høretab til rimelige priser, der kan bruges efter behov. Vores Premium produkt, Hearpods, ligner almindelige earpods og fungerer også som høretelefoner med mulighed for at tage telefonopkald. Apparaterne styres via en app, hvor lyden kan justeres for hvert øre. Daglig kropspleje: Det er vigtigt at rense huden dagligt, da en tynd film af døde hudceller, støv, snavs og sved ophober sig på huden. Mange af os tænker ikke over dette og bruger kun lidt sæbe og vores hænder. Vi har derfor udvalgt en sjov og effektiv elektrisk roterende badebørste med fem forskellige børstehoveder, der opfylder de fleste behov i badet. Børsten er vandtæt, genopladelig og kan bruges af både mænd, kvinder og børn. Med det fleksible håndtag kan den nå hele kroppen, og i badekarret er den sjov at lege med for børn. Træning og fedtforbrænding: Vores fokus er, at understøtte sundhed genne, træning. Vores seneste produkt er en Ketone åndedrætsmåler, der viser ens øjeblikkelige fedtforbrændingsniveau, så du ud fra kosten og træningen kan optimere fedtforbrænding. Vi søger løbende efter nye og unikke produkter som ikke i forvejen findes i Danmark.

Informações de contacto

Sem opiniões

Esta empresa ainda não recebeu nenhuma opinião.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais