Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Brusehoved med tilhørende filter er bare fantastisk, vandet er blevet super blødt og irriterende hud kløe er væk, jeg kan varmt anbefale denne bruser, og så er kunde kontakten helt i top. Max stjerner... Ver mais
A empresa respondeu
Nem bestilling, hurtig levering. Jeg er vild med udseendet af brusehovedet, ligesom den er behagelig at bruge. Kan sagtens mærke og se forskel på mit hår. Eneste minus er, at den skal afkalkes markan... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos NordicShower ønsker vi alle får det reneste badevand og en fed badeoplevelse hver gang de står under bruseren. Med vores AquaPurifier 1.0 bruser får du stærkere og tydeligere vandstråler som filtrerer dit badevand for kalk og andre urenheder som skader dit hår og hud.
Informações de contacto
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Fantastisk kundeservice 5 stjerner er ikke nok.
Havde bestilt vandhanefilter med 1 års forbrug af filter, og glæde os til at få det sat på. Pakken kom, og der var kun 4 filtre 😲 ind og tjekke ordren. Havde bestilt det forkerte varenummer. Skrev til kundeservice om der kunne gøres noget, eller det bare var ærgerligt.
Rasmus fra kundeservice ringede samme dag og var meget forstående over min fejl. Han fik lavet en løsning der var til
+🌟🌟🌟🌟🌟 fantastisk kundeservice
Kan kun anbefale NordicShower en +5 oplevelse.
Skøn stråle
Skøn oplevelse under bruseren, med dejlig stråle og bløder vand

Resposta da NordicShower
Har modtaget et filter til vandhanen…
Har modtaget et filter til vandhanen for at filtrere primært kalk og det fungere som forventet. Fin produkt.

🤩🤩🤩🤩🤩
Hurtig levering , lever fuldt op til forventnigen🤩5 stjerner

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition - og Rasmus i kundeservice er super sød og hjælpsom! Selve brusehovedet er dejligt - giver en dejlig blød stråle og giver mere tryk på vandet. Jeg skal dog lige vænne mig til at der ikke kommer vand ud i midten :-) Min hud føles allerede blødere efter 1 lille uges brug. Stor anbefaling herfra.

Brusehoved fantastisk.
Brusehoved med tilhørende filter er bare fantastisk, vandet er blevet super blødt og irriterende hud kløe er væk, jeg kan varmt anbefale denne bruser, og så er kunde kontakten helt i top. Max stjerner herfra

Super godt produkt
Super godt produkt, glemte bare at bestille flere filtre til, det skulle jeg have gjort.

Resposta da NordicShower
Super seje team Nordic shower er…
Super seje team Nordic shower er virkelig gode mennesker og nice kundeservice, har lige bestilt brusehoved og kan ikke vente med at bruge det! :-)
Tak for jeres dyrebare indsats Team Nordic shower!

Umildbart er jeg tilfreds med den
Umildbart er jeg tilfreds med den

Elsker mit vandfilter.
Har købt deres vandfilter til vandhane i køkkenet, er meget tilfreds, og nyder det rene vand

Resposta da NordicShower
Jeg valgte Nordicshower pga. de gode anmeldelser, desværre måtte jeg konstatere, at min bestilling blev meldt afsendt til mig, er først afsendt efter ny kontakt til dem....
Har fået god behandling og forklaring på en forsinkelse, så er meget tilfreds.

Resposta da NordicShower
Fupfirma som køber brusehovederne på…
Fupfirma som køber brusehovederne på Temu og sælger dem videre til overpris som egenudviklede produkter.
Iflg. Forbrugerombudsmanden må Firmaer ikke præsentere importerede varer fra Temu som “egneudviklede” uden korrekt angivelse af oprindelse, da det kan vildlede forbrugere.

Pakken kom hurtigt
Pakken kom hurtigt . Men det ekstra filter jeg havde bestilt var i rest ordre . Så fik en opringning fra kundeservice der bare lige ville fortælle mig det. Det sgu god service

Skønt produkt.
Skønt produkt.
Man må sige det lever op til forventningerne, det kan helt klart anbefales.
Både vandhane filteret fungerer fantastisk, men også deres brusehoved.

Resposta da NordicShower
Mega glad for min bruser fra…
Mega glad for min bruser fra NordicShower. Vandtrykket er virkelig godt, og det føles bare bedre at gå i bad nu. Super nem at installere også. Kan klart anbefales!

Resposta da NordicShower
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.