nordicsmycken.se Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett fantastiskt fint smycke som jag bär runt halsen med stolthet ett väldigt fint halsband, kvaliteten på halsbandet är perfekt och fint smycke som jag älskar TACK ! Supernöjd !

Classificada 3 em 5 estrelas

Det smycke jag beställde var fint så sett. Själva smycket fint, men halskedjan var lite väl stor. Nu var detta till ett barn, men det var alldeles för stort även för mig som är vuxen. Så det kanske bo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ringen och armbanden passa mig perfekt dom var jätte fina 😍😍😍 och snabb leverans 1-3 dagar sjukt bra , jag kommer alltid köpa från er och bra pris som vanligt :) och jag kommer säga till mina vänne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce

Driver e-handel och säljer accessoarer. Säljer smycken som är 18k guldpläterade.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

190 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jätte dåligt ni är jätte oseriöst…

Jätte dåligt ni är jätte oseriöst företag extremt dålig kundservice och dåligt personal och ingen service känsla kommer aldrig köpa här igen och kommer inte rekommendera att köpa här

14 de setembro de 2024

Resposta da nordicsmycken.se

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du har haft en dålig upplevelse. För att kunna hjälpa dig vidare behöver vi mer information om din beställning. Vi har försökt nå dig via mejl den 26 september men har ännu inte fått något svar. Vi kan inte heller hitta någon beställning kopplad till ditt namn eller e-postadress i vårt system.

Vi tar kundnöjdhet på största allvar och inspekterar alla våra produkter innan de skickas ut. Vänligen kontakta oss på info@nordicsmycken.se med ditt ordernummer och korrekta kontaktuppgifter så att vi kan lösa problemet så snart som möjligt.

Har du verkligen köpt från oss och inte förväxlat oss med ett annat företag?

Dåligt företag

Extremt dåligt företag! Hemskt företag, otrevlig och dålig kundservice, produkten var missfärgad, returnerade produkten men dom tog ej emot det för att det ej var plumberat, det kom utan någon plumbering, dessutom så kom smycket trasigt där bak!

9 de setembro de 2024

Resposta da nordicsmycken.se

Vi tar kundnöjdhet på största allvar och inspekterar alla våra produkter innan de skickas ut. Om en produkt skulle vara felaktig eller missfärgad, ersätter vi självklart den med en ny. Vänligen kontakta oss på info@nordicsmycken.se med ditt ordernummer och korrekta kontaktuppgifter så att vi kan lösa problemet så snart som möjligt.

Har du verkligen köpt från oss och inte förväxlat oss med ett annat företag?

Halsband

Väldigt nöjd med halsbandet jag beställde. Lätt och känns inte som att jag har på mig den, dock har den en stark utstrålning.

31 de agosto de 2024

Bästa köpte på länge

Aldrig varit så nöjd! Leveransen gick smidigt och fort, Man kunde lätt kontakta dom via ”mejl och Insta” dom svarar fort och trevligt!! Sjukt bra kvalite på smycket och rekommenderar alla stark och beställa får fårn nordic smycken !

13 de agosto de 2024

Info

Ingen info att dom skulle på semester och att beställningen skulle komma efter 2 v. :/

5 de julho de 2024

Resposta da nordicsmycken.se

Vi vill informera att vi var på semester under vecka 28 och därför inte kunde skicka några paket under den perioden. Informationen om detta fanns längst upp på vår sida för att ingen skulle missa det. Vi tar dock till oss av din feedback och kommer att göra vårt bästa för att förbättra detta till nästa gång.

Mvh,

Santin halsband blev missfärgade

Santin halsband blev missfärgade efter en vecka. Jätte jätte dåligt 👎 kvalitet. Jag har fått svar från förtaget : JAG MÅSTE DOCK MEDDELA ATT VI INTE ERBJUDA GARANTIER FÖR PLÄTERINGENS HÅLLBARHET PÅ VÅRA PRODUKTER. Jag rekommendera inte

17 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har fått fel beställning så jag…

Jag har fått fel beställning så jag kommer inte rekommendera till någon annan tack.

24 de maio de 2024

Resposta da nordicsmycken.se

Vi vill verkligen be om ursäkt om du har fått fel beställning. Vänligen kontakta oss på info@nordicsmycken.se så kommer vi att hjälpa dig på ett generöst sätt.

Vi strävar efter att ge våra kunder en utmärkt upplevelse. Men vi är alla människor och ibland kan misstag ske, såsom att beställningar blandas ihop. Vi gör vårt bästa för att undvika sådana misstag.

Vi vill skicka rätt beställning till dig, så vänligen kontakta oss på info@nordicsmycken.se.

Vi uppskattar din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig.

Nordic Smycken