nordicsmycken.se Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett fantastiskt fint smycke som jag bär runt halsen med stolthet ett väldigt fint halsband, kvaliteten på halsbandet är perfekt och fint smycke som jag älskar TACK ! Supernöjd !

Classificada 3 em 5 estrelas

Det smycke jag beställde var fint så sett. Själva smycket fint, men halskedjan var lite väl stor. Nu var detta till ett barn, men det var alldeles för stort även för mig som är vuxen. Så det kanske bo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig varit så nöjd! Leveransen gick smidigt och fort, Man kunde lätt kontakta dom via ”mejl och Insta” dom svarar fort och trevligt!! Sjukt bra kvalite på smycket och rekommenderar alla stark och be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ringen och armbanden passa mig perfekt dom var jätte fina 😍😍😍 och snabb leverans 1-3 dagar sjukt bra , jag kommer alltid köpa från er och bra pris som vanligt :) och jag kommer säga till mina vänne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce

Driver e-handel och säljer accessoarer. Säljer smycken som är 18k guldpläterade.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

190 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Rekommenderar

Nöjd kund. Bra produkter, kundservice och priser, samt snabb leverans. Rekommenderas varmt!

1 de maio de 2023

Värsta företaget, köp ej

Företagets kundservice är värst. Dom lovar dig att hjälpa dig och lösa ditt ärande. Det slutar med att dom aldrig hör av sig, fast man mejlar flera gånger. Köp inte från dom mitt armband gick sönder efter 2 dagar. KÖP EJ

16 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Färgen gick bort på 1 duschning.

12 de fevereiro de 2023

Resposta da nordicsmycken.se

Vi är ledsna att höra att du inte var nöjd med din produkt. Vi vill förtydliga att våra smycken är tillverkade av rostfritt stål och är äkta 18k guldpläterade för att ge en hållbar och högkvalitativ produkt till våra kunder.

Vi förstår att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar och vi vill åtgärda detta. Våra smycken är extremt tåliga mot vatten, så det verkar finnas något som inte stämmer. Vi vill gärna ersätta din produkt eller återbetala dig fullt ut för ditt köp. Vänligen kontakta oss på info@nordicsmycken.se så att vi kan ordna det åt dig.

Vi beklagar eventuellt besvär detta kan ha orsakat dig och vi ser fram emot att lösa situationen för dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snyggt

Den var snyggt och snabbt leverans men min sambo som tycker inte om .

31 de janeiro de 2023

Dålig kvalite

7 de fevereiro de 2023

Kära kund,

Vi beklagar verkligen om du har fått en produkt i dålig kvalité. Vi tar alltid kvaliteten på våra produkter mycket allvarligt och arbetar hårt för att säkerställa att alla produkter som skickas till våra kunder är i utmärkt skick.

Trotts detta kan det ibland hända att en produkt hamnar i dålig kvalité på grund av en tillfällig miss. I sådana fall är vi alltid beredda att göra vad som krävs för att rätta till situationen och göra dig som kund nöjd.

Vänligen kontakta oss på info@nordicsmycken.se så att vi kan arbeta tillsammans med dig för att åtgärda problemet. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan hitta en lösning som gör dig nöjd.

Tack för ditt förtroende och vi hoppas att du fortsätter att shoppa hos oss.

Nordic Smycken.

Fast delivery

I'm very happy with our deal, fast delivery. Speaking with the service helped me get exactly what I was looking for!

1 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag blev lurad jag fick inte den…

Jag blev lurad jag fick inte den halsbandet jag fick

19 de janeiro de 2023

Resposta da nordicsmycken.se

Hej! Vi beklagar verkligen besväret och oro du har haft och att du inte har fått den halskedja du beställde.

Vi har kontrollerat våra leveransregister och ser att ditt paket levererades fredag den 20:e januari kl. 11:55. Vi förstår att detta kan vara besvärande och vi beklagar verkligen att du har varit med om detta.

Självklart bör du få din pengar tillbaka eller en ny produkt och vi uppmanar dig att kontakta oss via info@nordicsmycken.se så vi kan hjälpa dig med att åtgärda detta.

Vi ber om ursäkt för besväret och hoppas att du kan ge oss en chans att lösa detta.

Tack för din förståelse.

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag fick strul med postnord och mitt…

Jag fick strul med postnord och mitt kors på ena halsbandet hade en stor repa på sig

31 de janeiro de 2023

Resposta da nordicsmycken.se

Hej! Vi beklagar verkligen de problem du har haft med din leverans och den skada som du har upptäckt på halsbandet. Vi förstår att detta kan vara frustrerande och vi är ledsna att du har varit med om detta. Vi vill dock informera att vi inte har kontroll över postnords leveranser, och det normalt tar 1-3 arbetsdagar för att få leveransen.

Vi är glada att höra att resten av halsbanden och andra smycken var i bra skick. Vi vill be om ursäkt för besväret för korset och uppmanar dig att skicka ett mejl till info@nordicsmycken.se så att vi kan åtgärda problemet så snart som möjligt.

Tack för din förståelse!

Sjukt snabb leverans

Sjukt snabb leverans, fick paket dagen efter jag beställde. Bra paketerat. Beställde en cordell länk, ser ut och känns riktigt bra och välgjord ut. Riktigt nöjd med köpet 👍🏼

1 de fevereiro de 2023