Har 2 gange deltaget i en virtuel portvinssmagning, den ene gang yderligere som arrangør. Begge gange har det fungeret optimalt uden problemer. Forbindelsen til foredragsholder i Portugal har funge... Ver mais
A empresa respondeu
Gode vine til fornuftige priser. Bestilte en kasse vin og sørme ikke om den blev leveret samme dag på min adresse. Rigtig fin service
A empresa respondeu
Udvalget og vinene appelerer til, at man kommer igen og kundeomsorgen er i højsædet hos Nordjysk Vinimport. Jeg kan kun anbefale, at andre smager og prøver disse vine. Har selv lige fået fyldt o... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering - bestilte en gave til bekendt om onsdagen - og gaven blev leveret på adressen om fredagen. Kan kun anbefale Nordjysk Vinimport. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nordjysk Vinimport er stiftet af Jørgen Hyttel tilbage i 2009. Firmaet er 100% dedikeret til portugisisk vin og lagerfører p.t. over 120 forskellige produkter - primært egenimport - inden for hvidvin, rosévin, rødvin, bobler, portvin, moscatel hedvin, kirsebærlikør, brandy og olivenolie. Nordjysk Vinimport sælger produkterne direkte til private og virksomheder via webshop og garagesalg, samt i forbindelse med en lang række arrangementer landet over. Desuden videresælges størstedelen af produkterne engros til vin- og specialbutikker samt restauranter rundt om i Danmark.
Drejervej 26, 9300, Sæby, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Dårlig oplysning om gennemførelse af festivallen.
Den var sat til kl. 13 -16. Jeg kom kl. 14 til et "selskab" som havde været i gang siden kl 13. Et "sammenspist" selskab. Det virker som om arrangementet var planlagt til start kl.13. Og ikke med valgfri start.
Når de har prøvet det før, BURDE de anbefale at man kommer til start.
Føler de har scoret mit deltager-gebyr.

Resposta da Nordjysk Vinimport
God oplevelse - som altid en høj kvalitet og god service

Resposta da Nordjysk Vinimport
Valget af PostNord som leverandør er en katastofe igen igen....
De afleverede hos en pakkeshop, nogle kilometer væk, når de skulle stille det ved døren... efter aftale.
Skift leverandør af varerne og i ville få flere stjerner.

Meget overskuelig hjemmeside
God beskrivelse af vinene
Flot tilbud på portugisisk hvidvin (Riesling)

Resposta da Nordjysk Vinimport
Jeg bestilte og før jeg fik set mig om, var flaskerne på vej. Jeg var måske lidt bekymret for at få flasker med fragt - om de ville nå sikkert frem, men de var pakket godt og sikkert.
Lynhurtig betjening. Bor på samme vej, så jeg kunne afhente kort tid efter jeg havde bestil.
Nemt at handle hos jer og alt fungerede med transporttiden. Vi glæder os til at smage de fine dråber.

Resposta da Nordjysk Vinimport
Hurtig betjening og god beskrivelse af vinene på hjemmesiden

Resposta da Nordjysk Vinimport
Stort udvalg af gode vine.
God service og venlig betjening.
Et dejligt sted at handle.

Resposta da Nordjysk Vinimport
Nem bestilling, god pris og hurtig levering, som altid når man handler hos dem. Jeg købte en vintage, som skal gemmes, og den kom frem forsvarligt pakket ind :-)

Resposta da Nordjysk Vinimport
En port/hedvinsmagning i TOPklasse i hyggelige rammer!!

Resposta da Nordjysk Vinimport
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.