Har købt en Yaris årgang 2010 hos dem. På vej op og hente bilen undersøgte vi anmeldelserne hos virksomheden. Det gjorde os noget utrygge. Ved virksomheden mødte vi en meget venlig sælger... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Nordjysk Auto er taget under konkursbehandling ved skifteretten i Aalborg, det har dog ikke afholdt samme ejer fra at genåbne butikken under er nyt navn - NJ Automobiler. Kæmpe advarsel, undgå for... Ver mais
Rigtig fint sted og handle bil venligt personale og rigtig fin service
Det største svindler og klamhugger virksomhed i DK Har desværre købt en “bil” hos dem som var fyldt med fejler og mangler. De vil ikke lave den og de er totalt ligeglade med klager... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Bevar fabriksgarantien uanset bilmærke Hos os kan du få repareret og serviceret din bil uanset bilmærke – og du bevarer naturligvis fabriksgarantien. Vi følger bilfabrikkernes anvisninger og har det nyeste tekniske udstyr til rådighed. Hos AutoPartner bliver alle mekanikere løbende videreuddannet, og vi anvender kun reservedele af højeste kvalitet fra anerkendte leverandører.
Informações de contacto
Dinamarca
- nordjyskauto.dk
Rigtig fint sted og handle bil venligt…
Rigtig fint sted og handle bil venligt personale og rigtig fin service
for 4 dage siden
NY
Nul stjerner !!
Mage til svindlere skal man da lede længe efter
Og de har da slet ik styr på lovgivningen. …Mere
Susanne Moeslund
for 2 måneder siden
Kunne desværre ikke give minus stjerne, 2 af vores børn har købt bil der, begge biler var gået igennem syn, begge biler gik kort tid efter i stykker, kom på vores eget værksted, hvor vi fik at vide, begge var gennemtæret og ikke stod til at redde, nu skal begge børn så ud og have ny bil igen.
Rabea Atieh
for 4 måneder siden
Super og hurtig handel! Bad om bedste pris. Det fik vi på 10 min. Tak til Jakob for en dejlig toyota rav4! Dejlig med en sælger der ikke har travlt med at tjene penge på kunder. Men har fokus på at sælge den bil, kunden har set sig lun på .
mariam abdul al
for 4 måneder siden
Rigtigt godt sted at komme med utroligt god og høflig hjælpsom service. Efter meget kort ventetid kom en mekaniker og ordnede det der skulle ordnes på bilen.
Kan helt klart anbefales
Tak til Jakob
Omar Abdul
for 6 måneder siden
Købt bil i sidste uge hos nordjysk autocenter i Brønderslev.
God service hurtige levering og fornufte priser.
Det er et sted vi kommer igen næste gang vi skal have bil.
Kan stærkt anbefaledes
JESSICA Møldrup
for 4 måneder siden
Nordjysk Auto Center er topklasse! Fantastisk service og ekspertise. Kan varmt anbefales! 🚗👍
Олеся Веремчук
15 anmeldelser·3 billeder
for 3 måneder siden
Oplevelsen af at købe en bil i Europa har været et absolut mareridt. Trods lederens forsikringer vedrørende bilens tekniske tilstand, kunne den ikke starte ved afhentning. Lederens svar var fyldt med vrede, instruerede os om at forlade …Mere
Oversat af Google·Se oprindelig tekst (engelsk)
Olesia Veremchuk
for 3 måneder siden
Vi blev snydt af dette firma. De lovede, at bilen var på flugt, og vi betalte dem. Da vi kom for at hente bilen virkede den ikke, masser af olie under bilen. De lovede at give penge tilbage, og efter det sagde de, at jeg aldrig skulle ringe …Mere
Oversat af Google·Se oprindelig tekst (engelsk)
Auto Masina
for 2 måneder siden
Vi ønskede at købe en renault master truck med løfteryg. Vi har stadig ikke fået svar på vores spørgsmål.
Oversat af Google·Se oprindelig tekst (ungarsk)
Ruben H -Nielsen
for 4 dage siden
NY
Nul stjerner !!
Mage til svindlere skal man da lede længe efter
Og de har da slet ik styr på lovgivningen.
Jeg fandt en bil på nettet som jeg kørte til Brønderslev for at se en aften. Skrev til firmaet og gav et bud på bilen, vi skrev lidt frem og tilbage og blev enige om prisen. Incl levering på plader i mit navn.
Jeg tog så til Brønderslev, prøve kørte bilen, men trods at den skulle være nysynet så lyste der en lampe i instrumentbrættet...... Den ville jeg naturligvis have udbedret inden handlen ...
Jeg skulle ringe dagen efter for at få, at vide hvornår bilen kunne klar. Jonas som jeg havde talt med var der ik så Jacob tog telefon ..... Han brokker sig så over prisen Jonas har solgt mig bilen til og mener den i hans optik lave pris er fyrings grund af Jonas ( som jvf. Han selv er medejer) han nægter at lave det der er galt for at lampen ikke lyser og han ville så heller ikke give nogen form for garanti på bilen !!
Han siger ord ret at hvis bilen bryder sammen på motorvejen om 2 timer, er det mit eget problem!!
Hvad f ... Sker der ??
Som I nok kan gætte, købte jeg ik bilen .....
Og kommer nok aldrig til at handle bil der !!
Spørgsmålet der er tilbage er så bare ...
1) var Jonas villi til at sælge mig en defekt bil ?
2) Var Jacob sur og prisen Jonas havde solgt til , eller handlede det om at bilen var i dårlig stand og han ville sikre sig i mod evt. Kæmpe reklamation .
... Eller begge dele 😎
Under mig efterfølgende over at mange af deres synsrapport er uden fejl eller gensyn, - de kan satma ellers da lave biler på det værksted ... Men åbenbart ikke lige den her jeg så på 🤣🤣
Så hul stjerner her fra !
Super og hurtig handel
Svindlerfirma af rang
Svindlerfirma af rang. Vi har købt en Peugeot Boxer alukasse hvor ikke afgiften var betalt på bilen, de er nu spærret ved Autoproff og kan ikke handlke biler der mere. De har også et andet firma der hedder NJ Automobile Aps.
I dag har vi sendt dem til advokat, pas på det firma, de snyder og bedrager.
Politi
Undertegnet har d.d. anmeldt fa. Nordjysk Auto til politiet for bedragri.
Måtte jeg ønske, at andre følger mit eksempel. Tak.
Carsten Rohde
Parternes krav
Afgørelse fra Ankenævn for biler
Carsten Rohde Branderupvej 5 6240 Løgumkloster
CVR-nr.: 40327444
Nordjysk Auto ApS under konkurs Fuglsangsvej 6, st.tv.
9400 Nørresundby
Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed
1. Forbrugerens klage
2. Virksomhedens kommentarer
3. Øvrige dokumenter modtaget i perioden fra klagens oprettelse til
nævnets afgørelse fremgår af sagen på ankenævnets hjemmeside
Kim Rasmussen
Simon Nguyen Kildeby Lars Ellegaard
10. juni 2022
Klager har krævet, at indklagede skal betale 25-30.000 kr.
Indklagedes konkursbo har meddelt, at det ikke ønsker at indtræde i sagen.
Sagsfremstilling
Klager har oplyst at have købt en brugt Suzuki SX4 1.6 diesel van af indklagede for 22.000 kr. Bilen er før- ste gang indregistreret den19. maj 2008. Bilen er registreret til klager den 22. december 2021. Bilen er senest godkendt ved syn den 27. august 2021 ved 133.000 km. Der foreligger ikke en slutseddel.
Sagen er indbragt for ankenævnet den 26. februar 2022, hvor bilen efter klagers oplysninger havde kørt 135.000 km. Klageren har bl.a. anført følgende i forbindelse med oprettelsen af klagen:
”Hvad går klagen ud på?
1, Rust I vangerne
2, Ikke leveret med anhængertræk”
Der er i sagen fremlagt en e-mailkorrespondance mellem parterne, der er ankenævnet bekendt, men som ikke gengives i denne afgørelse.
Ankenævn for biler | Lautrupvang 2 | 2750 Ballerup |
Indklagede er taget under konkursbehandling den 8. april 2022. Kurator har meddelt, at boet ikke ønsker at indtræde i sagen.
Sagens øvrige bilag og indlæg mv. er ankenævnet bekendt, men gengives ikke i denne afgørelse.
Ankenævnets begrundelse og afgørelse
Ankenævnet bemærker indledningsvist, at der henvises til den købelov, lovbekendtgørelse nr. 140/2014, som var gældende på tidspunktet for købets indgåelse.
Det må lægges til grund, at bilen ikke er leveret med anhængertræk som aftalt. Der foreligger derfor en man- gel ved bilen, jf. købelovens § 75 a, stk. 1 og § 76, stk. 1, nr. 1, der berettiger klager til et passende afslag i købesummen på 2.000 kr., jf. § 78, stk. 1, nr. 3.
Det forehold, at der er rust i vangerne udgør efter de foreliggende oplysninger ikke en mangel ved en 13 år gammel bil, der er købt for 22.000 kr. Der kan derfor ikke i øvrigt gives medhold i klagen.
Da klageren ikke har fået medhold i forhold til den nedlagte påstand, tilbagebetales klagegebyret ikke, lige- som indklagede ikke skal betale sagsomkostninger til ankenævnet.
A F G Ø R E L S E:
Indklagede, Nordjysk Auto ApS under konkurs, skal inden 30 dage fra forkyndelsen af denne afgørelse beta-
le 2.000 kr. til klageren, Carsten Rohde.
Beløbet skal forrentes med Nationalbankens officielle udlånsrente med tillæg af 8 % fra den 26. februar 2022 til betaling sker.
Sign.
Kim Rasmussen
Hej Carsten
Vi har d.d. i vores internetbaserede klagesystem sendt en ”automatisk” mail til dig, fordi du har fået helt eller delvis medhold i din klagesag.
Den indklagede virksomhed er imidlertid under konkursbehandling, og indholdet i den tidligere fremsendte mail er derfor ikke målrettet din situation. 30-dages fristen og det oplyste omkring en eventuel tvangsfuldbyrdelse har således ikke betydning for dig.
Vi gør opmærksom på, at du selv - som et krav i konkursboet - skal anmelde det beløb, Ankenævn for biler har pålagt virksomheden at udbetale til dig. Du skal foretage anmeldelsen overfor konkursboets kurator, der er
Advokat Boris K. Frederiksen
Kalvebod Brygge 32
1560 København V
NJ AUTOMOBILER I BRØNDERSLEV
Kæmpe advarsel, undgå for alt i verden at købe bil her, de har utallige sager ved forbrugerombudsmanden, ankenævn for biler m.fl. hvor afgørelserne ikke følges, de vælger istedet at skifte navn og lader kunderne i stikken.
Det største svindler og klamhugger…
Det største svindler og klamhugger virksomhed i DK
Har desværre købt en “bil” hos dem som var fyldt med fejler og mangler.
De vil ikke lave den og de er totalt ligeglade med klager.
Fejl konstateret pt.
Defekt forhjulsleje
Defekt trækaksel
Defekter i motor/turbo der bevirker at bilen mister trækkraft. Hopper og danser i motor
Defekt vindue der ikke kan lukke
Manchetter på forhjul defekt
Olien var tyk som fedt
Og dieselfilter aldrig skiftet.
Manglende anhængertræk
Køre ofte på 3 cylindre
Batteri defekt
Osv
Osv
Hold jer langt fra dem !!
Ser en brugt Peugeot hos Nordjysk Auto
Ser en brugt Peugeot hos Nordjysk Auto, bor i København så kan desværre ikke lige køre forbi og ringer derfor istedet Fredag eftermiddag d.23, taler med dem og aftaler at jeg gerne vil købe bilen, men grundet Jul først kan komme Søndag d.26 efter Jul som sælger fortæller er den første dag de har åbent. Jeg har fået finansiering på plads og bestilt færgebillet, og gør Søndag klar til at køre mod Nordjylland - giver dem lige et ring for at sikre mig de er der, og får så at vide at bilen er blevet solgt til anden side selvom vi havde en helt klar aftale om både betaling, levering osv. - sønnen som bilen skulle være en gave til er grædefærdig. Tænk jeg troede at en Jyde's ord var til at stole på, så når man lavede en aftale så havde man en aftale. Hilsen en naiv Københavner.
Købte en suzuki ignis
Købte en suzuki ignis, og der var lidt problemer ved afhentning, men jeg fik bilen med hjem. Det viste sig dog at der var hul i benzintanken, og jeg ringede tilbage til dem, derfra startede der et cirkus uden lige... frem og tilbage gik det med forskellige modeller til udbedring af problemet, men samlet set gik det mest ud på at få min egen mekaniker til at udføre reparationen, hvad jeg ikke var interesseret i, da jeg syntes det begyndte at lugte uldent. Jeg fik lavet aftale med en medarbejder hos N.A. som ville skifte tanken når han kom fra ferie..... men ingen respons. Efterfølgende ringede jeg til forskellige numre hos medarbejdere ved N.A. men fik løbende mit nummer blokeret. Ved mit sidste opkald kunne jeg ikke komme igennem, og prøvede derefter fra min kones tlf, og kom fint igennem indtil jeg præsenterede problemet og mig selv, og forbindelsen blev afbrudt.... efterfølgende er også min kones nr blevet spærret. Min konklusion er nærmest, at hvis der er så en elendig, og tilsyneladende åbenlys ligeglad; kundeservice, må man mistænke firmaet for at være et hvidvaskfirma, som er del af en større organisation. Men.....KØB DOG ALDRIG BIL HOS N.A.!!!!
De bildte mig på ærmet at bilen havde…
De bildte mig på ærmet at bilen havde digital service bog, og at alle service selvfølgelig var overholdt. Jeg tog desværre hans ord for hvad det var, og da jeg så stod og skulle have lavet service på bilen, skulle det vise sig at der er intet gemt eller registreret på bilen. Den har ikke nogen service bog. Og der er intet dokumenteret på reparationer. Jeg har prøvet at tage fat i dem mange gange, men jeg får aldrig noget svar tilbage, og manden jeg skal snakke med er sjovt nok aldrig på arbejde. Kan ikke anbefale nogen at købe fra dem. De lyver og fusker så det burde føre til en anmeldelse, desværre har ordensmagten ikke fællet deres virksomhed endnu, så kan kun anbefale at i holder jer langt væk så de ikke får flere kunder, og flere folk de kan snyde og lyve overfor
Har købt en Yaris årgang 2010 hos dem. Super oplevelse
Har købt en Yaris årgang 2010 hos dem.
Ved virksomheden mødte vi en meget venlig sælger og vi gennemgik bilen, jeg nævnte for ham de dårlige anmeldelser, og han svarede, at ved de helt billige biler havde han oplevet at kundernes forventningsafstemning ikke stod til måls for prisen.
Jeg betalte bilen og kørte hjem med en fornemmelse af en rigtig god behandling fra sælgers side.
MEN to dage efter hang udstødningen, jeg kontaktede sælger og igen viste han ansvarlighed ved at reparationen blev lavet på en lokal værksted og han straks overførte penge til mig så jeg kunne betale regningen.
Jeg kan varmt anbefale Nordjyskauto
Venligst
Niels Tonsberg
Køb aldrig bil hos Nordjysk Auto
Køb aldrig bil hos Nordjysk Auto
Jeg købte en Peugeot 108 fra 2014 ved Nordjysk Auto i maj 2020.
Det viser sig da under første olieskift at bilen har påkørt noget foran. Kølerhjelm er trykket, og stort set alt plastik foran er knækket.
Derudover er plastik holderen til venstre forlygte knækket helt af. De har så taget en microfiberklud, malet sort og limet den fast så man ikke kan se det ved første øjekast. Lygten er ellers holdt oppe med en sort flamingo klods...
Desuden har bagvinduesviskeren aldrig virket.
Sidste nye skud på stammen er nu, at bilen bruger omkring 3 liter olie pr 10.000 km. Så moteren er også godt slidt.
Hold jer langt væk fra Nordjysk Auto. Bilerne de sælger er IKKE i orden, og fyldt med dårlige lappeløsninger.
Bilen jeg købte hos dem, var meldt til skrot!!
For et år siden, købte jeg en peugeot 107 hos dem, en gammel en, men tænkte den kunne køre til den ikke kunne mere, desuden var det flot inden i og med helt nye sæder🤩! Men efter få dage, følte jeg mig lidt snydt, da det viser sig at bilen var muggen inden i, pga at den er utæt! Men, hvad skal man gøre? Den er jo købt som beset, så pyt! Men nu et års tid efter, kunne den lille bil ikke mere og jeg ville melde den til skrot! Hvilket ikke var muligt 😳 da firmaet selv havde oprette en skrot sag på bilen, for et godt års tiden siden😱 det betyder altså at de har solgt mig en bil, som de selv ville havde haft skrottet! Så er man taget godt ved næsen😩😩 kan ikke anbefale at handle med dem!
Hold jer langt væk!!!
Hold jer langt væk!!!
Købte med min far en Opel Corsa i juli måned allerede få dage efter er der problemer med motoren.
De får den op og har den i 2-3 uger, hvor de angiveligt har skiftet toppakning og topstykke. Herefter får han bilen hjem igen, ikke engang 14 dage efter er det galt igen samme problematik. Han kører bilen derop igen og igen har de den i ca 14 dage. Han får den tilbage med meddelelsen om at det var en slange der var gået.
Han køre derfra og direkte op til egen mekaniker og allerede her opstår problemet igen.
Og nu vil Nordjysk Auto ikke være med mere, de vil ikke betale for en ny motor og desuden fløjtende ligeglade.
Vi er nu igang med at undersøge det juridiske, da svigersøn er anklager ved politiet og sagen får ikke lov at slutte her.
De forsøgte at sælge en Peugeot 308 1,6…
De forsøgte at sælge en Peugeot 308 1,6 HDi 112 Comfort+ 5d og de forsøgte sig med verdens ældste salgstrick:
"Den Gode og Den Onde"
Først sætter du den gode, og lidt uvidende, ind på arenaen, alt kan lade sig gøre, og selvfølgelig skal kunden være tilfreds. Så er kunden varmet op og har fået et positivt indtryk, bestemmer sig måske til at købe, venlighed og tillid. Så kommer den onde ind på arenaen, så kan intet lade sig gøre, kunden skal gå på 100 kompromiser med det oprindelige forhandlingsgrundlag, men de kunder, der er brændt varm, vil være tilbøjelig til at købe alligevel, fordi de har besluttet sig. Jeg faldt ikke for tricket.
☠️☠️☠️ DØDENS VÆRKSTED ☠️☠️☠️
Købte en Nissan primera til 14.900kr d 11 April. Som stod som nysynet, NYSYNET MIN BARE R**. 🤬🤬
Det er et værksted som skulle jævnes med jorden.
Der gik ikke 14 dage så stod jeg med mellen lydpotte, en motor lampe og airbag lampe og andre fejl som den skulle omsynes på. 👎
En svindler og bedrager
En svindler og bedrager. Hold jer langt væk
Super dårlig oplevelse hos Nordjysk…
Super dårlig oplevelse hos Nordjysk Auto.
Vi køber en Suzuki Alto, hvori vi fik at vide, at bilen var velfungerende - og sagtens kunne klare en tur fra Brønderslev til Horsens.
På vejen hjem går motoren pludselig ud, og det viser sig så, at motoren var færdig.
Vi kører bilen på værksted, og vi får så at vide, at motoren er blevet lappet sammen - derudover er alle de resterende dele i motoren fusket sammen.
Derudover finder værkstedet ud af, at bremserørene livsfarlige at køre med - og at hjulboltene ikke passede til fælgene. Dvs. at de skulle drejes maks 2-3 omgange, før hjulene ville ryge af.
Jeg ringer så til Nordjyskauto, for at fortælle dem om situationen - og han var kort sagt pisseligeglad med situationen, og at det ikke var hans problem, og at han var ligeglad med os og bilen. Derefter smækker han bare røret på, og ignorerer opkaldene.
PAS PÅ med at købe biler af dette svindelfirma. Man får ikke andet end ballade, og udsætte sig selv for fare ude på vejene med de biler, de sælger.
Havde gennem bilbasen i sidste uge set…
Havde gennem bilbasen i sidste uge set en bil ved forhandleren som jeg var meget interesseret i, jeg skriver derfor til forhandleren og spørger om de vil tage min bil i bytte, hvilke de gerne vil jeg skulle dog smide lidt oven i handlen hvilke jeg er tilfreds med. Vi aftaler at jeg onsdag den 24/3 - 2021 skal aftjente/bytte bilen kl. 14 (alt er på skrift). Får pludselig igår en mail om bilen jeg skulle købe er blevet skadet og derfor kan købet ikke lade sig gøre, jeg ringer derfor forhandleren op og høre hvor slemt det er, og får fortalt at det er meget slemt og de beklager meget, øv tænker jeg. Finder så ud af i dag, samme dag som handlen skulle finde sted at bilen ikke er skadet, den er blevet solgt til en anden, ringer derfor forhandleren op og spørger hvad der er rigtig og falsk i dette her, bilen er solgt, bliver selvfølgelig gal da jeg har på skrift at jeg skulle købe den bil i dag, og derfor er det virkelig uprofessionelt at man så sælger den til anden side. Personen jeg snakker med aner ikke hvad jeg snakker om, og siger det må være hans kollega jeg har snakket med, og han selvfølgelig vil undersøge det og ringe tilbage, sjovt nok er opkaldet aldrig kommet.
Det er yders uprofessionelt af en forhandler at først lave en mundlig/skriftlig aftale og derefter lyve om at bilen er skadet. Ved da med 100% sikkerhed det ikke er et sted jeg vil anbefale eller selv købe fra nogensinde
Lige en update
Lige en update, her et år efter vi købte vores bil hos Nordjysk Auto.
Vi har betalt over 32.000 kr i værkstedsregninger, og der er kommet en politianmeldelse.
Fire sensorer var koblet fra i systemet, og dette BURDE synshallen hos Nordjysk Auto have opdaget, medmindre de selv har slået dem fra, så de kunne fuske sig til flere penge, da motorlampen ikke ville lyse. (dette er politianmeldt)
Hele styretøjet er udskiftet pga fejl og mangler, partikelfilter blev udskiftet to dage efter afhentning af bilen, (sjovt nok var sensoren til filteret slået fra), og der blev fikset huller i undervognen pga rust, hvilket bare var blevet spartlet og malet, så man ikke kunne opdage det.
Er rigtigt godt råd:
Ja de er billige og alt virker så smukt udenpå, men der er en grund til de er billige! Hold jer langt væk fra dem!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.