Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Article de mauvaise qualité, impossible à renvoyer et être remboursé. Ils ne répondent pas aux mails sur leur adresse supports. Sans compter la livraison très longue. Je déconseille.

Classificada 5 em 5 estrelas

IK heb veel profijt van de zolen van Norelie tegen hielspoor. Als medisch pedicure, zelf reeds jarenlang hielspoor gehad en na diverse soorten therapie eindelijk van dit afschuwelijke probleem af.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Typisch voorbeeld van dropshipping , precies dezelfde zooltjes zie je al voor € 2 a €3 bij Temu , komt allemaal uit China en kost bijna niets. Zo kan iedereen rijk worden. En..bij Temu kan je nog ma... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de bem-estar

Norelie is oorspronkelijk opgericht om op zoek te gaan naar een oplossing voor lichaamsproblemen van familieleden. De producten hebben inmiddels de harten van mensen gevonden en hebben het leven van duizenden mensen al prettiger gemaakt. Elke dag werken we aan nieuwe, betere producten en aan het optimaliseren van onze diensten.

Informações de contacto

3,2

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

62 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Article de mauvaise qualité

12 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

IK heb veel profijt van de zolen van…

IK heb veel profijt van de zolen van Norelie tegen hielspoor.
ik weet nu ook wat mijn klanten altijd voelden bij hielspoor..
heb nu diverse pare gekocht om niet meer te hoeven wisselen in de andere schoenen.

30 de maio de 2025

Hallo AV,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze Norelie inlegzolen. We zijn absoluut verheugd om te horen dat ze u hebben geholpen eindelijk verlichting te vinden van hielspoor na jaren van worstelen, vooral gezien uw professionele achtergrond als medisch pedicure.

Het is geweldig om te weten dat u nu uit de eerste hand begrijpt wat uw klanten ervaren en dat u hen nu nog betere zorg en advies kunt geven. We zijn ook erg blij dat u meerdere paren heeft aangeschaft, zodat u altijd comfortabel zit en niet van schoenen hoeft te wisselen.

Je feedback betekent echt veel voor ons en we zijn zo dankbaar dat we voor jou een positief verschil hebben kunnen maken. Als je ooit nog hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top zolen

Zolen aangekocht wegens sukkelen met pijn aan voet gedurende een jaar. Kon letterlijk geen 10 meter stappen zonder pijn. Tenslotte hebben deze zolen geholpen (de orthopedische in de vuilbak gegooid wegens verkeerd gemaakt) doordat ze ontlasting gaven aan de Tibialis posterior pees. Heb er zelfs bijgekocht zodat ik er heb voor alle schoenen en sandalen. Ook de Podoloog vond dat deze zolen genoeg ondersteuning gaven.

17 de maio de 2025

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We zijn echt dankbaar voor uw vriendelijke woorden en blij om te horen dat onze inlegzolen u echt verlichting hebben gebracht na zo'n lange strijd met voetpijn. Het is ongelooflijk bevredigend om te weten dat ze de ondersteuning boden die uw tibialis posterior pees nodig had - vooral na uw teleurstelling over orthopedische alternatieven.

Horen dat je extra paar hebt gekocht voor je schoenen en sandalen, en dat zelfs je podoloog de ondersteuning die onze inlegzolen bieden erkent, is het grootste compliment dat we kunnen ontvangen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en steun. We zijn er voor je wanneer je ons nodig hebt.

Super vriendelijke klantendienst

Super vriendelijke klantendienst!
Ik heb hallux valgus en ik raad de zolen aan!
Het is de tweede keer dat ik er bestel, omdat het me helpt bij mijn pijn van de hallux valgus!

17 de abril de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor je vriendelijke bericht en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

We zijn echt dankbaar voor je blijvende vertrouwen - het plaatsen van een tweede bestelling betekent veel voor ons. Het is geweldig om te horen dat de inlegzolen helpen om je hallux valgus pijn te verlichten en dat je je gesteund voelde door onze klantenservice.

Je aanbeveling betekent veel voor ons en kan anderen helpen die voor soortgelijke uitdagingen staan. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heel praktische inlegzool

Ik heb de inlegzolen aangekocht omwille van mijn halux valgus probleem en gebruik ze nu ondertussen al een aantal weken. Tot hiertoe ben ik heel tevreden en vind ze heel praktisch in gebruik. Ze passen ook in al mijn schoenen.

6 de abril de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback! We zijn erg blij om te horen dat de inlegzolen helpen bij je hallux valgus en dat je ze praktisch en gemakkelijk in gebruik vindt. Het is geweldig om te weten dat ze goed passen in al je schoenen - precies het comfort en gemak dat we nastreven.

Als je ooit vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

Groeten,

Classificada 2 em 5 estrelas

Complete rubbish company don’t buy from them

Complete rubbish company. Bought insoles that were so narrow they didn’t fit might fit a child. Tried to return only to get email after email offering another “free” product. I turned this down then offeref 20% refund and to keep the product I refused and was offered 40% refund with the veiled threat that to post them back would cost £15 to £20 so basically bully me into accepting 40% which I now have done shabby shabby treatment

20 de fevereiro de 2025

Hi,

Our return policies were never intended to cause confusion, and I regret that this situation has left you feeling this way.

We do offer discounts as an option for customers who prefer to avoid the hassle of returning a product, but I truly regret if this came across as pressuring you into accepting a partial refund. That was never our intention. Your feedback is important to us, and we will make sure to pass it on to our relevant team to improve our processes moving forward.

If you could provide us with your complete order details, we would be happy to review your case further and contact you directly to find the best possible resolution.

I appreciate your patience while we work to address your concerns.

Fantasic

What a great service en Quick respons. Very nice company!

7 de fevereiro de 2025

Hoi,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We stellen uw positieve feedback echt op prijs en zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service.

Het leveren van uitstekende service en snelle reacties is altijd onze prioriteit en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst ooit hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We wensen je een fantastische dag!

Ervaring

Beste Norelie,
Ik zie enorm slechte ervaringen voor wat betreft jullie
steunzolen.
Ik heb ze toch besteld ondanks het van China wordt
gemaakt maar vermoed dat deze door U is ontworpen.
De prijs is wel wat naar de dure kant en je moet eerst betalen en dan afwachten.
Maar toch moet ik je zeggen dat ik uiterst tevreden ben van het resultaat want heb van de eerste dag geen pijn meer aan mijn voeten.
Hartelijke dank en proficiat met dit produkt en ik zou iedereen aanraden deze te kopen.
Vriendelijke Groetjes,
Jean-Pierre Beeckman

24 de janeiro de 2025

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! We waarderen uw vertrouwen in ons product, ondanks uw aanvankelijke bezorgdheid. Het is geweldig om te horen dat onze inlegzolen u onmiddellijk verlichting hebben gebracht en uw verwachtingen hebben overtroffen.

Uw tevredenheid betekent veel voor ons en uw vriendelijke woorden inspireren ons om door te gaan met het leveren van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten. Bedankt voor uw aanbeveling - het is het grootste compliment dat we kunnen krijgen!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen u blijvend comfort en pijnvrije dagen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Like the norelie soles,,,less tyring…

Like the norelie soles,,,less tyring and easy to put in every shoe,, 👍

16 de janeiro de 2025

Hi,

Thank you so much for your kind feedback! We're thrilled to hear that you're enjoying the Norelie soles and finding them easy to use. If you need anything else, feel free to reach out! 😊

Zooltjes echt waardeloos

Zooltjes echt waardeloos, dropshipping, komt gewoon uit China. Mara zelfs die van Shein of Temu zijn kwalitatief beter dan wat zij hebben gestuurd. Niet kopen mensen. Zonde van je geld.

12 de janeiro de 2025

Hallo,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons echt om te horen dat de inlegzolen niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen dat je je zorgen maakt over de kwaliteit en we willen je verzekeren dat al onze producten oorspronkelijk in Europa zijn ontworpen. We zullen uw feedback zeker bespreken met ons kwaliteitsteam om ervoor te zorgen dat de inlegzolen voldoen aan de normen die onze klanten verwachten.

Om dit goed aan te pakken, kunt u ons meer details geven over uw specifieke problemen met het product? Zodra we deze informatie hebben, zullen we direct contact met u opnemen om de kwestie op te lossen en ervoor te zorgen dat u de hulp krijgt die u verdient.

We waarderen het dat u dit onder onze aandacht brengt en we zijn vastbesloten om verbeteringen aan te brengen op basis van uw feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vandaag zooltjes ontvangen- werkelijk…

Vandaag zooltjes ontvangen- werkelijk een waardeloos product. Heel dun en gaar. Zou nog geen euro mogen kosten. Ben benieuwd of ik ze teruggestuurd krijg!

23 de dezembro de 2024

Hallo,

Bedankt voor je contact en het delen van je feedback. Het spijt ons echt te horen dat de inlegzolen niet aan uw verwachtingen voldeden. We nemen uw opmerkingen serieus en willen ervoor zorgen dat u tevreden bent.

Een van onze teamleden zal binnenkort contact met u opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing te bieden. We zijn er om je te helpen en zullen ons best doen om dit voor je op te lossen.

Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nooit meer

Op 30 november ontving ik mijn bestelling. Deze voldeed niet aan mijn verwachtingen, dus stuurde ik (zoals op de site aangegeven) een mail naar de klantendienst in Nederland, met het verzoek om de producten te retourneren.

Ik werd in vier mails aan het lijntje gehouden. Er werd steeds voorgesteld dat ik de producten mocht houden, in ruil voor een korting op nieuwe producten (in mail 1), terugbetaling van 30% van het aankoopbedrag (in mail 2), van 50% (in mail 3) of 60% in mail 4). Het alternatief in mail 4 was om het pakket niet terug te sturen naar Norelie Nederland, maar op eigen kosten naar Ohio, in de Verenigde Staten.

Bij dit bedrijf zal ik nooit nog iets bestellen. De aanduidingen 'Ervaar minder kniepijn of krijg je geld terug', '90 dagen risicoloze proefperiode' en 'gratis ruilen & retourneren' zijn leugens en bedrog.

7 de dezembro de 2024

Hallo Sara,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons, en het spijt me echt te horen over de problemen die je hebt ondervonden. Dit is niet het serviceniveau dat we nastreven.

Wees gerust, we nemen deze zaak serieus en zullen er direct iets aan doen. Iemand van ons team zal direct contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat dit wordt opgelost. We doen er alles aan om onze services te verbeteren en uw feedback wordt zeer op prijs gesteld.

Als je in de tussentijd nog andere zorgen of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen antwoorden na 10 keer mailen dat…

Geen antwoorden na 10 keer mailen dat ik me geld terug wilt. Ze lossen niks op en nu zit ik met zooltjes die niet goed zijn.
Nooit hier bestellen dus want ze zijn alleen vriendelijk met bestellen en retourneren wordt je in de kou gelaten.
Oplossen en geld terug snappen ze niet heel jammer.
Sandra van Emmerik

30 de outubro de 2024

Hoi,

We verontschuldigen ons ten zeerste voor de frustratie die u hebt ervaren met uw bestelling. We stellen uw feedback zeer op prijs en verontschuldigen ons voor het ongemak. Het is nooit onze bedoeling om klanten het gevoel te geven dat ze niet worden ondersteund, vooral niet na het plaatsen van een bestelling.

Weet dat we uw opmerkingen serieus nemen en rechtstreeks contact met u opnemen om de juiste oplossing te bieden. We begrijpen uw zorgen en zijn toegewijd om deze kwestie naar uw tevredenheid op te lossen.

Bedankt voor uw geduld en we zullen ervoor zorgen dat dit snel wordt opgelost.

Classificada 5 em 5 estrelas

My order did nog get confirmed most…

My order did nog get confirmed most likely me doing something wrong. The customer service help me in a short time and were very friendly. Rare these days such a good customer service.

11 de novembro de 2024

Hi,

Thank you so much for your kind feedback! We're delighted to hear that our customer service team was able to assist you promptly and provide the support you needed. We truly appreciate your recognition of their friendly service—it's something we take great pride in.

If you ever need any further assistance, don’t hesitate to reach out. We're always here to help!

Perfect voor peesplaat klachten

Ik had een peesplaat ontsteking aan mijn voet. Na maanden rust en oefeningen om de 2 uur besloot ik jullie zooltjes te proberen. Na een paar weken liep ik weer met de hond zonder pijn. Ik heb nog een paar zooltjes bijbesteld. Ik was sceptisch maar nu raad ik ze aan,

23 de julho de 2024

Hallo,

Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring met onze inlegzolen! We zijn zo blij om te horen dat ze hebben geholpen om uw fasciitis plantaris te verlichten en dat u weer zonder pijn met uw hond kunt wandelen. Je reis van scepsis naar tevredenheid is echt inspirerend en we waarderen je aanbeveling.

Als je nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om u te helpen!

Ayant des semelles orthopédiques

Ayant des semelles orthopédiques, celles-ci sont des semelles exceptionnelles ! Améliorent voir suppriment les douleurs dorsales ! Meilleurs résultats obtenus ! Dos, genoux et algus valgus ! Ayant une profession debout 3/4 du temps, je recommande à tout le monde d'au moins essayer !

3 de novembro de 2024

Bonjour,

Merci beaucoup pour vos commentaires fantastiques ! Nous sommes ravis d'apprendre que nos semelles orthopédiques ont eu un impact positif sur votre mal de dos et votre confort général. Il est merveilleux de savoir qu'elles vous aident à gérer efficacement les exigences de votre profession.

Votre recommandation est très importante pour nous et nous apprécions vraiment que vous nous fassiez part de votre expérience. Si vous avez des questions ou si vous avez besoin d'aide, n'hésitez pas à nous contacter.

Nous vous souhaitons de continuer à vous sentir à l'aise et soulagé !

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestellingen annuleren daar werkt dit…

Bestellingen annuleren daar werkt dit bedrijf NIET aan mee, want de bestelling wordt gewoon verstuurd en men wordt in zijn geheel genegeerd. Klantenservice, als die er al is, krijgt men geen contact mee, alleen maar contact via een AI programma.
De woordjes aankoop restitutie kennen ze niet, je krijgt je geld nooit meer terug.
Bij TEMU en Aliexpress.com worden de zooltjes ook aangeboden, VERSCHIL :
- ipv 29.99 € betaal je daar tussen de 2,00 - 3,99 € per paar.
- precies dezelfde zolen, alleen een andere merk bedrukking erop.
Norelie.nl zijn oplichters !!!!

27 de outubro de 2024

Hallo,

Onze oprechte excuses voor de frustratie en teleurstelling die je hebt ervaren. We begrijpen volledig hoe moeilijk dit is geweest, vooral omdat het zo moeilijk was om de ondersteuning te krijgen die je nodig had. Weet dat je bezorgdheid belangrijk voor ons is en dat we er zijn om dit recht te zetten. We proberen dit direct aan te pakken, zodat u zich volledig gesteund voelt, en we zijn vastbesloten om een oplossing te vinden die echt aan uw behoeften voldoet. Bedankt dat u ons de kans geeft om onze service te verbeteren en u beter van dienst te kunnen zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb dit Topproduct gekocht nadat ik 2x…

Ik heb dit product gekocht nadat ik 2x een bypassoperatie in mijn beide benen heb ondergaan. Ik draag ze sinds een paar weken en ze bevallen me prima. Ik merk echt verschil! Ik raad het product aan.

21 de outubro de 2024

Hoi,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat ons product een merkbaar verschil voor u heeft gemaakt na uw bypassoperaties. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en we waarderen het echt dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Na denk al 10 mailtjes over en weer…

Na denk al 10 mailtjes over en weer krijg ik een aanbod voor 60 procent teruggave van aankoop van zolen die niet werken bij mij.
Ze beloven 100 procent terugbetaling bij aankoop.
Als ik 60 procent accepteer hoef ik de zolen niet terug te sturen (ook op mijn kosten naar Engeland).en mag ik mijn zolen aan iemand kado doen?
Dus trap niet in het zogenaamde 100 procent niet goed geld terug wat ze beloven.

21 de outubro de 2024

Hallo,

Dank u voor uw geduld terwijl we deze zaak samen afhandelen. Ik bied mijn oprechte excuses aan voor de verwarring en frustratie die u hebt ervaren met betrekking tot uw restitutiemogelijkheden.

Ik begrijp uw bezorgdheid en we zijn vastbesloten om dit misverstand op te lossen. Zodra we uw informatie hebben, nemen we direct contact met u op om uw situatie verder te bespreken. Uw feedback is van onschatbare waarde en ik verzeker u dat deze wordt genoteerd en ter verbetering aan ons team wordt doorgegeven.

We waarderen je begrip en zijn er om je bij elke stap te helpen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je nog vragen of opmerkingen hebt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de zooltjes gekocht vanwege een…

Ik heb de zooltjes gekocht vanwege een beginnende hallux valgus en enorme pijn onder de voet.
Met het zooltje geen pijn meer gehad. Zelfs schoenen, die ik nooit meer aan had vanwege de pijn, draag ik weer met plezier.
Of de hallux valgus weggaat, weet ik niet maar de zooltjes zijn ideaal!!

14 de outubro de 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat de inlegzolen je pijn hebben verlicht en je weer met plezier je schoenen kunt dragen. Uw tevredenheid is onze prioriteit en het is geweldig om te weten dat ons product een verschil voor u maakt.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.