Noriva Danmark Opiniões 25

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Straks efter at have skrevet VISA/DK kort nummer til betaling, som ikke gik i gennem, og heller ikke Mastercard. MEN straks efter blev begge kort spæret og der blev desværre trukket på begge kort.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvorfor har ingen af jer anmeldt del til politiet? Det er jo det i skal gøre, især når så mange er allerede blevet snydt I kan se de link til denne trustpilot side til politiet så at de kan selv... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har aldrig fået min pakke, selv om jeg har skrevet til dem flere gange og fået svar på at den var på vej

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne 0 stjerner fik de dette Pas på det er et SVINDELFIRMA!!!!!!!! De hæver penge på din konto , hvis du er kommet i kløerne af dem . Spær dit kort 😡 Jeg bestilte en gøskræmme... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

ANMELD DOG STRAKS DET FIRMA OG DENS WEBSITE TIL POLITIET

I kan se de link til denne trustpilot side til politiet så at de kan selv se at rigtig mange er blevet snydt og at den bedragelse har kørt i meget langt tid.
Jeg kom her før jeg bestilte, nemlig fordi det lød ekstremt billig og at jeg havde aldrig hørt om det firma.
I kan anmelde dem til politiet her:
Svindel ved køb af vare eller ydelse | Økonomisk svindel på nettet | Politi

7 de outubro de 2025

SVINDELFIRMA

Hvis jeg kunne 0 stjerner fik de dette

Pas på det er et SVINDELFIRMA!!!!!!!!

Jeg bestilte en gøskræmmer til min hund.
Da jeg skulle betale var det pludselig i dollar pengene blev hævet den 15 sep.
Jeg skrev til Noriva og spurgte hvad det skyldtes . De har aldrig svaret . 3 dage senere kom en opkrævning tilsyneladende fra Post Nord på told . Jeg åbnede linket og forsøgte betaling Men jeg så heldigvis at nu var jeg ved at sende penge til et firma der kaldte sig booking .com Straks annullerede jeg denne betaling . Den 26 sep. Er der nu trukket et nyt beløb på min konto . Jeg har intet yderligere bestilt og den
Betalte gøskræmmer er aldrig kommet .

14 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte en vare som jeg aldrig…

Jeg bestilte en vare som jeg aldrig modtog. Fik aldrig nogen bekræftelse og pengene blev trukket fra et andet firma end hvad jeg troede jeg bestilte fra og de var trukket i udenlandsk valuta så der kom vekslegebyr på også. De svarer ikke når man skriver til dem.

23 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Straks efter at have skrevet VISA/DK…

MEN straks efter blev begge kort spæret og der blev desværre trukket på begge kort. Kunne få sporet tilbage til Noriva
Norive er en falsk hjemmeside, du kan ikke kontakte dem, søger du på navne er de ikke eksisterende.
Firma findes ikke på adressen i Horsens

28 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais