Gisteren voor het eerst in de nieuwe winkel in Ede geweest. Was natuurlijk extra druk i.v.m. moederdag a.s. zondag. Maar... we hebben op ons gemak gekeken naar de uitgestalde hoeveelheid producten. En... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mesto je super,osoblje veoma ljubazno. Samo bi bilo lepo da imaju vise zdravijih opcija kozmetike.To je jedini razlog za ocenu 4.
Het winkelpersoneel is mega aardig en helpen je goed. Waar de winkelketen voor staat, kan je duidelijk terugzien in de klantvriendelijk etc dus het is echt top!
Goed koop voor goede kwalitijd verslavend maar raad hetiedwrwen aan klant vriendelijk goede hulp ales je vragen heb gewoon een leuke goedkoope winkel met goede kwalitijd
Informações sobre a empresa
Bij NORMAL verkopen we hele normale producten voor abnormale prijzen. Alles wat wij verkopen, zijn hele normale dingen die je dagelijks gebruikt. Ons assortiment bevat o.a. huid, haar- en tandverzorging, make-up en reiniging van bekende merkartikelen en etenswaren. Kortom: alle dingen die je in het dagelijks leven nodig hebt en niet mogen ontbreken in je huis. Alle producten worden verkocht tegen vaste, lage prijzen, wat betekent dat je bij ons geen speciale aanbiedingen en kortingen zult vinden. Wat je wel zeker kunt vinden, zijn veel nieuwe en spannende producten in onze schappen. Want NORMAL is veel meer dan alleen vaste, lage prijzen en bekende merken. Ons doel is dat het altijd een nieuwe en unieke ervaring is om een van onze winkels te bezoeken. Daarom krijgen we, naast ons vaste assortiment, voortdurend nieuwe artikelen binnen. Doordat ons assortiment continue wisselt, is het altijd een nieuwe belevenis om in onze winkels te komen.
Informações de contacto
Holanda
- normal.nl
Não respondeu a opiniões negativas
One of the best shops for self care
Great selection of products and competitive price - cheaper than Kruidvat, Ethos. Has products that are not available there as well. Carries some salon quality brands and Korean skincare. Do t miss out on joining their app, because it allows to collect points and use it to get products for free.
Altijd klantvriendelijk
Altijd klantvriendelijk, overzichtelijke winkel
Ruime keus aan artikelen
Ruime keus aan artikelen, leuke prijsjes en je kan soms wat winnen,en alles is goed te vinden overzichtelijk.
Because I found products in good prices
LOVEEEE NORMAALLLL 4 EVERR
Het is goedkoop en heeft veel goede merken zoals lovely bends ofzo en sky high mascara ook heb je skincare producten voor een hel goede prijs als je het vergelijkt met andere schoonheids winkel beëindig je altijd hier
Gebruikte producten
Ik heb een bus chai gekocht. Nu maak ik de deksel open en zit er een bescherm folie. Daar zit al een gat in. Iemand heeft er dus met zn gore vingers in gezeten. Ik wil een klacht indienen bij normal en je kan op geen enkele manier contact met ze opnemen.
Products close to expiry date
Normal!
The Shop looks nice with many products at lower price, but not all!
check the expiration date of the articles as some are expiring in 1 day and they wont accept if you want to return the products.
Cheap popular shop comes at a price! Be aware
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.