Norra Norrlands parfymer är de bästa jag testat! Jag är kräsen. Får lätt ont i huvudet av vissa parfymer, tycker andra efter en stund försvunnit eller bara luktar surt. Men dessa sitter som en varm, v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Detta var min andra parfymbeställning från Scents from Norra Norrland AB. Denna gång var det Aurora som jag beställde - men den håller inte doften ens en dag vilket är en besvikelse. Vill helst inte "... Ver mais
Blev nyfiken på dessa nya parfymer redan från början när de lanserades. Köpte en flaska ”Aurora” och blev så glatt överraskad. Köpte därför snart också ännu en flaska som present till min dotter s... Ver mais
En bra hemsida som är lättarbetad. Min fru köpte en liten testflaska av doften Vidder & den fastnade jag omedelbart för. Komplex & unik doft som för mig tillbaka till Norrbotten & Öjebyn där j... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Sveriges nordligaste parfymhus. Parfymer och handkrämer. Lyxiga internationella parfymer. Betala med Klarna, Swish, Paypal, Stripe. Svensk parfym från norr.
Informações de contacto
Skyttelgatan 1, 94134, Piteå, Suécia
- 0705533818
- contact@norranorrland.com
- norranorrland.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Lovely perfumes
Rather fast shipping, that is free, lovely perfumes, very tasty candy.
Traditional smells
Traditional smells
Quick delivery
Value pack is of great value (testers 20ml)
Ljuvlig doft och snabb leverans.
luktar gott.
Snabb leverans av provdofterna vilket…
Snabb leverans av provdofterna vilket är positivt, men dofterna var inte alls i min smak tyvärr!
Värt att prova!
Jag tycker om att kunna köpa provpaket med tre fina dofter... jag är jättenöjd!
Beställning och snabb leverans utan problem.
Bra service och fick känslan av…
Bra service och fick känslan av barndomen med dom goda karamellerna mvh Irmelin
To sweet candy
To sweet candy, 99% Sugar with some flavor that didn't taste Åkerbär or Hjortron.
Fint paket med Scent of Aurora
Fint paket med Scent of Aurora, som jag beställde hem efter att först ha testat provkitet.
Snabb leverans och fina produkter
Snabb leverans och fina produkter. Helt enligt mina förväntningar
I just loved all three perfumes
I just loved all three perfumes. So fresh and nothing heavy or too sweet.
Snabb och trevlig service
Snabb och trevlig service! Testar mina dofter för fullt och tror jag hittat min favorit.
Snabbt och enkelt !
Tyvärr föll ingen av dofterna mig i…
Tyvärr föll ingen av dofterna mig i smaken. Beställde provkit samt en extra, för min del är de för ”vassa” i doftupplevelsen.
Föredrar mildare och ”mjukare” dofter.