Beställde skadedjursskrämmor och fick hem dem, dock var låderna tillknyklade och vad som inte stod i beskrivningen var att dessa skadedjusskämmor avger ett blått ljus hela tiden som e rätt skarpt.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
La beställning på söndagen, paketet skickades på måndagen. Leveransen klar på tisdagen. Otroligt smidigt, snabbt och dessutom fina beslag av bra kvalitet. Förstår om andra haft andra upplevelser... Ver mais
Fina handtag! Minus är att det inte följer med någon manual för den som aldrig bytt, det medföljer små skruvar som egentligen inte behövs? Och en fyrkantig järnbit som inte hör hemma? Jag fick även kl... Ver mais
Först så är väntetiden inte lång när man ringer kundtjänst, sedan hur man blir bemött är långt över förväntan. Precis hur en bra service ska vara har jag upplevt hos Northernhome! Ni har erbjudit er... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Designer de interiores
- Renovação de casas de banho
- Loja de bricolage, casa e jardim
- Loja de utensílios de cozinha
Informação fornecida por diversas fontes externas
Northernhome.se är en e-handel tillhörande Pedajo AB. Butikens mål är att erbjuda ett brett sortiment av dörrhandtag, handtag, knoppar, badrums produkter, smarta och snygga köksprodukter för alla hem. Vi på Northernhome brinner för alla sorters inredningsdetaljer om så stilen är modern eller gammalmodig. Vi tror även att en hög kundservice och snabba leveranser är A och O när man handlar på nätet. Våra varor kommer från hela världen och vi kommer ständigt jobba för att utöka vårat sortiment så att du som kund, kan hitta det som passar just dig.
Informações de contacto
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Produkten var vad jag önskade
Bra produkt till ett bra pris!-
Allt fungerade bra
Leveransen gick snabbt men jag hade…
Leveransen gick snabbt men jag hade önskat att det fanns ett alternativ för leverans direkt till dörren istället för att hämta hos ombud.
Produkten stämde inte överens med…
Produkten stämde inte överens med bilderna på hemsidan. Dyr retur på 69 kr.
Det var väldigt snabb leverans och är…
Det var väldigt snabb leverans och är jättenöjd med varorna.
Tack snabbt leverans bra kvalitet…
Tack snabbt leverans bra kvalitet mycket nöjd mvh Zofia Jonasson
Bra service och snabb leverans
Snabb leverans och hjälpsam kundtjänst
Snabb leverans och hjälpsam kundtjänst, fina knoppar till vårt kök!
Snabb leverans.
Snabb service och bra produkter till…
Snabb service och bra produkter till rimligt pris! Allt bra!
Supersnabb leverans!
Dåligt att ingen monteringsanvisning…
Dåligt att ingen monteringsanvisning följde med, det gick inte att montera optimalt, handtaget ”hänger”
Gjorde en beställning på lördagen och…
Gjorde en beställning på lördagen och fick beställning på måndagen! 1000 tummar upp
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.