Novadecor Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Positief: de ontvangst in Zuid-Beijerland in de winkel. Bijzonder aardige man, geen moeite was teveel. Negatief: na de bestelling van 4 platen nooit een mail gezien. Geen bevestiging van de aankoop... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijke verkoop en goede service. Wij hadden akoestische panelen gekocht die bij afhalen toch groter bleken en niet in onze auto pasten. Omdat we uiteindelijk de panelen toch doormidden wilden... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerlijkheid zeer vriendelijkheden goed advies in de winkel door personeel chauffeur super vriendelijk. Kortom 200%. En ze hebben 280 lengteplaten wat heel fijn werkt

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Nova Decor – Wanddecoratie die jouw huis een thuis maakt Bij Nova Decor geloven we dat elke muur een verhaal kan vertellen. Of je nu op zoek bent naar een rustgevend schilderij voor de slaapkamer, een opvallend kunstwerk voor de woonkamer of een persoonlijk cadeau voor iemand die je dierbaar is – wij helpen je graag de perfecte keuze te maken. Ons assortiment bestaat uit een zorgvuldig samengestelde collectie wanddecoratie, van moderne prints en canvas schilderijen tot sfeervolle posters en unieke wandobjecten. We kiezen stukken die niet alleen mooi zijn, maar ook écht iets toevoegen aan de sfeer van je interieur. Wij weten hoe persoonlijk je huis is. Daarom nemen we de tijd om je te helpen – geen standaard advies, maar oprechte aandacht voor jouw smaak, stijl en woonruimte. Of je nu een uitgesproken idee hebt of nog op zoek bent naar inspiratie, bij Nova Decor ben je altijd welkom. Onze klanten waarderen niet alleen het brede aanbod, maar ook de persoonlijke service en de snelle levering. We zijn er trots op dat veel klanten keer op keer bij ons terugkomen – omdat ze weten dat ze bij ons op het goede gevoel kunnen vertrouwen. Maak van jouw huis een plek die voelt als jij. Ontdek de collectie op novadecor.nl.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

26 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedrijf doet wat het beloofd.

Bedrijf doet wat het beloofd.
En goede kwaliteit

4 de julho de 2026

Resposta da Novadecor

Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over onze kwaliteit en dat we onze belofte hebben waargemaakt. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.
Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn contact en zeer persoonlijke…

Fijn contact en zeer persoonlijke service. En natuurlijk mooie panelen.

27 de junho de 2026

Resposta da Novadecor

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te lezen dat u ons persoonlijke contact en de service waardeert, en natuurlijk zijn we blij dat u tevreden bent over de panelen.
We staan altijd klaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is fijn dat dat bij u is overgekomen. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima overzicht van de producten enten…

Prima overzicht van de producten enten snelle levering

27 de abril de 2026

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u het overzicht van onze producten prettig vond en dat de levering snel is verlopen.
We doen ons best om alles zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk te houden, en het is mooi om te zien dat dat bij u geslaagd is. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer van dienst zijn!

Classificada 2 em 5 estrelas

Positief en negatief

Negatief: na de bestelling van 4 platen nooit een mail gezien. Geen bevestiging van de aankoop, geen factuur, geen bericht over de bezorging, ook niet van de transporteur. Wel 3 platen aangetroffen op het pad naar de voordeur, zomaar neergelegd.
Positief: gebeld over de ontbrekende plaat en de winkelier heeft de virre plaat de dag erna bezorgd.
Per saldo: onvoldoende communicatie met de klant

21 de abril de 2026

Resposta da Novadecor

Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Fijn dat u zo positief bent over de ontvangst in onze winkel in Zuid-Beijerland!

Wat de communicatie betreft: in ons systeem kunnen we zien dat alle e-mails -de bestelbevestiging, en verzendinformatie - wel degelijk vanuit onze kant zijn verzonden. Helaas kan het voorkomen dat automatische e-mails in de spammap terechtkomen. We raden u aan dit te controleren.

Blij dat de ontbrekende plaat snel is opgelost! Mocht u vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

perfecte voorlichting

perfecte voorlichting, en altijd snel antwoordop mn vragen, zelfs in de avond

18 de abril de 2026

Resposta da Novadecor

Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over de voorlichting en de snelle reacties. We staan altijd voor u klaar, ook 's avonds!

Novadecor

Topservice en vriendelijk personeel

Vriendelijke verkoop en goede service.
Wij hadden akoestische panelen gekocht die bij afhalen toch groter bleken en niet in onze auto pasten. Omdat we uiteindelijk de panelen toch doormidden wilden zagen, is de verkoper zo vriendelijk geweest alle panelen elektrisch te zagen, waardoor ze wel in de auto pasten. Topservice!

28 de março de 2026

Resposta da Novadecor

Wat een leuk bericht, dank u wel! 😊

We helpen onze klanten graag zo goed mogelijk, ook als er onderweg iets anders loopt dan gepland. Fijn dat u tevreden bent en veel plezier met de akoestische panelen!

zeer tevreden

28 de março de 2026

Resposta da Novadecor

Wat fijn om te horen, dank u wel! 😊

We hopen u snel weer te mogen helpen bij NovaDecor.

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de 8de keer hier panelen besteld…

Voor de 8de keer hier panelen besteld en wederom weer top service geleverd in verhouding met andere aanbieders. Als men aan mij vraagt waar je panelen het beste kan kopen voor een eerlijke prijs met top kwaliteit, zeg ik Nova Decor

21 de março de 2026

Resposta da Novadecor

Wat geweldig, de 8de keer al! Dank u wel voor uw trouw en dit mooie compliment. 😊

Het is fijn om te horen dat u ons ook aan anderen aanbeveelt. Daar doen we het voor! We hopen u ook de 9de keer weer van dienst te mogen zijn.

Classificada 4 em 5 estrelas

Produkten zien er goed uit,alleen…

Produkten zien er goed uit,alleen levering werd niet van te voren aangegeven.
Chauffeur belde op moment dat hij voor de deur stond en toen was ik dus niet thuis.Produkten waren buiten neergezet in de sneeuw, kwam gelukkig net thuis anders was het niet goed gegaan met de wandpanelen denk ik.

22 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.