Novaline Verzwaringsdekens Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen h... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  2. Loja de camas
  3. Loja de mobília para quartos
  4. Acessórios para móveis

Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

228 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Prima chat

Prima chat! Snel, goede uitleg.

4 de dezembro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling Wilko! :)

Goed contact.

Telefonisch contact gehad omdat ik dacht had dat kinder deken te klein was voor mijn dochter. Dit bleek ook zo te zijn. Goed advies gekregen om een gewone 1 persoons te bestellen van 6 kg. Ook uitleg gekregen waarom dit niet te zwaar zou zijn voor mijn dochter.

30 de novembro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling Linda! We wensen je dochter veel slaapplezier met haar verzwaringsdeken :)

Snelle levering!

Snelle levering!
Kinderen zijn blij met de verzwaringsdekens. De jongste slaapt ook beter lijkt het.

25 de novembro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Wat goed om te horen! Bedankt voor de beoordeling :)

Classificada 4 em 5 estrelas

De communicatie over de bezorging is…

De communicatie over de bezorging is erg duidelijk. Ik krijg echter een al geopende verpakking terwijl ik een nieuwe deken denk te kopen. Dit lijkt me niet de bedoeling.
Bedankt voor de snelle reactie. Ik zie dat de nieuwe deken morgen geleverd wordt. Ik pas mijn review gelijk aan. Bedankt voor de goede service.

20 de novembro de 2022

Beste Ellen,

Dit is absoluut niet de bedoeling geweest! Onze excuses dat je dit van ons hebt ontvangen. Er is bij het verzenden duidelijk iets mis gegaan.

Je hebt ondertussen van ons op de mail bericht gehad dat we vandaag nog een nieuwe verzwaringsdeken jouw kant op sturen. Voor de verzwaringsdeken die je van ons hebt ontvangen, krijg je een retourlabel.

Wij gaan verder op zoek om te kijken waarom je van ons een geopende verpakking hebt ontvangen. Dit hoort niet te gebeuren en het is vervelend dat jij deze ervaring hebt gehad.

Groetjes,

Jeffrey en Stijn van Novaline

Simpel

Simpel

Meerdere keuzes

En snelle afwerking

10 de novembro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor de beoordeling Iemke! :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Lekker slapen, meisje van 6jaar.

Onze dochter van 6 jaar heeft veel last gehad van nachtelijke onrust.
Bij het inslapen begon de onrust al, wiebelen en slecht in slaap komen. Standaard kwam zij rond 03.00 richting onze slaapkamer om daar vervolgens verder te slapen.
Sinds het verzwaringsdeken is dit patroon totaal veranderd. Het inslapen duurt minder lang en onze dochter kan de hele nacht in haar eigen bed slapen. Ze vindt het ook super zacht waardoor ze er graag onder ligt.
Wanneer ze overdag onrustig is vindt ze het heerlijk om er even onder te liggen. Op vakantie ? Dan neemt zij hem mee ! Zeker een aanrader !

2 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Beste Dawn,

Wat super om te horen! Heerlijk voor je dochter dat ze goed slaapt met haar verzwaringsdeken. Dankjewel dat je dit hebt willen delen met je review :)

Betere nachtrust

Vanwege stress en slaapproblemen heb ik deze verzwaringsdeken aangeschaft op aanraden van meerdere mensen, en wat is dat een goeie tip geweest!

Sinds ik de deken gebruik ben ik veel beter gaan slapen. Door de druk merk ik dat mijn lichaam zich beter kan ontspannen en zo kon ik eindelijk weer in een diepere slaap komen. De deken kan best een beetje fris zijn op koudere dagen, maar ik leg hem over mijn gewone dekbed heen en zo is het lekker comfortabel warm.

Tevens gebruik ik de deken met het katoenen dekbedovertrek. Dat is een heel prettige stof die vrij glad op de huid aanvoelt. Dus lekker voor minder prikkels! En vooral fijn om zo hygiënischer de deken te kunnen gebruiken.

28 de outubro de 2022

Beste Anna,

Wat goed om te horen dat je zoveel profijt hebt bij je verzwaringsdeken! Heel fijn dat je merkt dat het helpt tegen je slaapproblemen. Dat je er nog lang lekker onder mag blijven slapen.

Dankjewel ook voor het achterlaten van je mooie review :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ons zoontje slaapt weer de hele nacht…

Ons zoontje slaapt weer de hele nacht door dankzij de verzwaringsdeken! Zo blij mee!

14 de outubro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Wat goed om te horen Esther! Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Op zoek naar een slaapoplossing voor onze…

Op zoek naar een slaapoplossing voor onze kleinzoon. Uitleg goed en duidelijk. Ook snel gevonden hoe zwaar de deken moet zijn. Ik hoop dat dit een oplossing gaat zijn voor de nachtdirecteur. Als we hem binnen hebben laten we weten hoe hij werkt!

25 de outubro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Wij hopen met je mee, Erica! Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling :)

Super service

Super service. Toen mijn deken door postnl niet ( of foutief) geleverd bleek stuurden ze meteen een nieuw exemplaar.

22 de outubro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor de beoordeling Zoë! Blij dat het 2e pakketje wel gewoon is aangekomen :)

Classificada 4 em 5 estrelas

Het fijne aan deze deken is het formaat

Het fijne aan deze deken is het formaat. Hij past gewoon in de dekbed hoezen die ik thuis al heb, en met een lengte van 220 is hij ook geschikt voor mijn man die 2m05 is. Het enige nadeel is dat deze lichter is dan de een persoons maar ach dan slapen we er wel lekker samen onder.

20 de outubro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling Maaike! :)

Snel

Snel , makkelijk, handig

10 de outubro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling Ronnie! :)

Indrukwekkend

Ik heb de verzwaringsdekens sinds 2 weken ongeveer . Ik vind het indrukwekkend hoe ik beter slaap, veel dieper ook.
Het is bijna niet normaal .
Ik wacht nog af natuurlijk of het zo blijft . Ik heb al zo veel geprobeerd ...

5 de outubro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Wat fijn om te horen Ginette! We wensen je nog veel nachten een goede nachtrust toe.

Dankjewel voor het delen van je ervaring :)

Top!

Supersnel geleverd en hele fijne deken.

3 de outubro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Fijn om te horen! Dankjewel voor je beoordeling Angela :)

Top.

Snelle en goede service.

15 de setembro de 2022

Resposta da Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling! :)